Hvad i himlens navn laver vores soldater i Afghanistan...?????

Hvad i himlens navn laver vores soldater i Afghanistan...????? atc13
Nu befinder de sig nemlig :

Blandt de allerfarligste ekstremister i verden:

Thaleban krigere og Osama Bin Ladens folk...
Jamen,Hvad TÆNKER regeringen dog på...???

De har IKKE en chance blandt disse folk...!!!

Fordi hmmm
Danmark også er en del af verdenssamfundet

Spørg vores regering. claespedersen
Fordi vores regering ønsker vi skal holde os gode venner med USA og fordi vi andre ikke er specielt samfunds beviste, da vores viden om den konflikt have været lidt større, og det er sku grotesk at vi som samfund skal bruge penge på at bekæmpe ekstramister, som USA selv bære en stor del af skylden for er opstået. I kraft af deres støtte til Mujadinerne og Osman Bin Laden ruserne havde tropper i Afghanistan.

Jeg støtter på alle måder Danmark skal hjælpe rundt omkring i verden, jeg tror så bare man hjælper bedre ved at hjælpe i freds områder med uddannelse og opbyggelse af skole og sundhedssystemer og udvikling af landbruget.

USA tror så mere på at kanoner og pistoler hjælper på løse fattigdoms problemer rundt om i verden, ved at finde ud af at hjælpe hinanden på en mere fredelig måde.

Mvh

Skyd dem! erikii
det gør USA også, de skal bare ramme de fatige, så bliver der færre af dem, så er der mere til os andre.

Helt rigtigt opfattet.... atc13
Jeg kunne ikke være mere enig med dig ,Claes...
Ha' en god dag

KH Stjerneskud

Vi bør starte med dig. claespedersen
Nu tror jeg ikke det hjælper ret meget at skyde de fattige i verden, og det bedste er at give dem en uddannelse og mulighed for selvforsørgelse igennem jord reformer, der sikker at folk ikke flytter fra land områder og flytter ind til store byerne, og hvor deres eneste mulighed er at leve i slum kvarterene og de livsbetingelser den tilbyder.

det er pudsigt dalimill
Dem der går ind for at danske soldater skal til Irak og Afganistan. De TØR ikke engang melde sig frivilligt. Det er så nemt og gemme sig bag en skærm og fortælle hvad andre skal gøre. De er nogle sølle stakler der virkelig trænger til psykologhjælp. Nu bliver jeg nok svinet til af tilhængerne af danmarks deltagelse i Irak og Afganistan. MEN dem der prøver at svine mig til burde melde sig FRIVILLIGT. Ingen undskyldninger bare kom igang. Når alle I der går ind for danske soldaters deltagelse, Så vis solidaritet og tag afsted, hvor svært kan det være DALIMILL