Hvad kan det være

Hvad kan det være Spørgeren
hej alle sammen!

jeg ville lige høre om noget!
jeg har siden ca. 1 dec. måske lidt før december haft det mærkeligt i min mave, altså med det meste af det jeg spiser får jeg kvalme (kaster dog ikke op) tænkte dog ikke over hvad det kunne være før at jeg fik min mens her den 4 og den plejer at være meget kraftig og det har den ikke været endnu, blødte en smugle den. 4 og den 5 var det nærmest stoppet, nu er det bare pletblødninger. min mens plejer at vare 5-7 dage desværre med kraftig blødning fra dag 1 og nu er der ikke noget, min kæreste og jeg stoppede for nogle mdr tilbage med at blive gravide fordi vi havde prøvet i et stykke tid uden held og valgte derfor bare at blive ved med at have ubeskyttet sex så hvis det skete or skete det. fik afvide at jeg ville have svært ved at blive gravid og det var sådan set det der fik og til at opgive.

min kæreste bemærkede at jeg have fået mørke ringe omkring mine bryster og har selv lagt mærke til at de er blevet lidt større, er meget oppustet og jeg vil sige at jeg er begyndt at få humør svingninger oplevede det for første gang idag. )jeg skal til lægen på fredag og have lavet nogle undersøgelser på hvorfor jeg bliver dårlig efter jeg har spist noget og er så træt, men ville lige høre hvad i havde at sige til mine små problemer. altså hvis jeg er gravid er mig og min kæreste over lykkelige, men hvis ikke er vi også lykkelige. vi er stadig unge og der er tid nok.

håber nogen kan hjælpe mig

mange hilsner
spørgeren

Små problemer ? Fantastisk
Dig: Jeg bliver dårlig efter jeg har spist noget og er så træt, men ville lige høre hvad i havde at sige til mine små problemer.

Svar: Jeg synes, at du har spist den giftpølse [;)]

Dig: altså hvis jeg er gravid er mig og min kæreste over lykkelige, men hvis ikke er vi
også lykkelige. vi er stadig unge og der tid nok.

Svar: bare fortsat at spise den slags pølse, indtil du bliver mæt[:O][l][:D]

Hvad er det du spørger om? spøger spørgeren
Hvad vil du have os til at svare?

Hvis du er usikker på om du er gravid, så få lavet en gravidetstest.

jeg ville høre spørgeren
om hvad i tror det kunne være, er man gravid eller kunne det være en virus, ved godt i ikke er læger. og nej jeg har ikke spist noget jeg ikke plejer.

test anonym
Hvorfor køber du ikke bare en graviditetstest? De er forholdsvis billige i Netto...