Hvad kan jeg gøre

Hvad kan jeg gøre Anonym
Hej alle.
Håber virkelig i kan hjælpe mig her.
Min kæreste og jeg har det super sammen.. Hun er det mest vidunderlige her på jorden.
Der er bare lige et problem. Hun har en ja.. rigtig god veninde som jeg snakker rigtig godt med. Hvilke gør hende rigtig bange og utryk.
Så hun har bedt mig om at cutte kontakten, altså ikke at snakke med hende mere.
Det er svært når man egentlig har det godt sammen, men jeg tog så det vlag hun ligesom stillede mig overfor.
Mig eller min veninde. Og selvfølgelig valgte jeg min kæreste for vil for alt i verden ikke miste hende.
Men så er det jeg vil høre.
Er det fair at hun beder mig vælge?
Er det okay at hun skal bestemme hvem jeg snakker med? Og hvad gør jeg nu?
Håber på lidt hjælp her!

Nej baiz
det er langt fra okay!

Jeg tror i mangler en snak. En snak om hvorfor hun er usikker på dig. Når i har gjort det, burde i enten have løst problemet, have en ide om hvordan det løses eller fundet ud af, at det bare slet ikke går mellem jer to.

Det er den eneste måde jeg kan se.


HVis min fyr gav mig det valg, mellem ham og min bedste ven, valgte jeg min ven... Hvis min ven gav mig valget valgte jeg kæresten.. Det er et valg som man bare ikke giver den man elsker.. eller holder af...

Nej ikke så heldigt. Badgirl:
Hvis tingene er sådan, at det er hendes veninde, og hun er én du taler godt med OG IKKE ANDET!!! så er det rigtig dumt - også for din kæreste.

Det er da kanon, når ens kæreste kommer godt ud af det med ens veninder, men der skal ikke være så meget som anstrøg af flirt de første 12 år, - derefter kan de fleste tage det lidt mere afslappet.

Jeg forstår godt din betænkelighed ved, hvad bliver nu det næste, og det må du hellere se at få styr på.

Det du kan gøre er selvfølgelig at genoptage emnet. Forklar hende så (hvis det er i overensstemmelse med sandheden), at der intet er i denne verden, der kan få dig til at være illoyal overfor hende. At du ikke filmer med veninden, men anser hende for en godt kammerat og du synes det er sjovere, at have hende i jeres liv end undvære hende.

Hun har vel også brug for veninder. Skal alle hendes veninder "fyres", efterhånden som det viser sig, "du snakker godt med dem" - det er da ikke i hendes egen interesse.

Det handler jo om at gøre hende tryg ved situationen. Flirt groft med hende, når i er sammen med den veninde. "Glem" hende ikke i andres selskab, hvis du altid giver udtryk for hun er den det drejer sig om, så vil hun også efterhånden slappe lidt af og ikke forsøge sig med den slags utiltalende kontrolforsøg over dig.

Held med det du.

svar mig..
Det er nemlig også det første jeg tænker!
Fordi jeg har spurgt hende om hun ikke stoler på mig.. og hun stoler fuldt ud på mig.. mmen hun tror der er mere end bare venner i i luften altså fra hendes venindes side... Så hun er bange for at miste mig.. så ja hun stillede mig det valg..?! Vi har snakket om det, rigtig meget. Men lige lidt hjælper det, fordi hun bliver sur, ked og ja.. hun vil ikke snakke om det.
Men hvordan kan hun bede mig om at vælge mellem et forhold hvor jeg virkelig elsker hende og så hendes veninde?! Og ja. Hvorfor skal jeg vælge!?

kommer jo an på så meget Ove Ågesen
Jeg ved ikke om det er ok at bede dig vælge.
Det kommer jo an på så meget. Har du siddet og savlet over veninden? - har du antydet/sagt, at du kunne tænke dig at hyppe hende?
I så fald kan jeg da godt forstå hun giver dit det ultimatum. Men faktisk skulle det vel ikke være nødvendigt, man (I) skulle vel kunne holde jer i skindet. Giv din søde kæreste et stort kys fra mig.

svar svar
Jeg har altid holdt lav profil og jeg føler intet for hendes veninde, det er derfor jeg ikke forstår hun beder mif vælge.. For hvis jeg havde savlet over veninden ville hun være i sin fulde ret til at give mig et ultimatum..
Men det er ikke sådan.

Du sætte dig ned og venter Narhi
på hvem den næste bliver du ikke må snakke med, for det her var jo en stor succes.

Og det gør du indtil der kun er jer to tilbage. Til den tid vil hun så bebrejde dig, i ingen venner har - på grund af dig har hun jo måttet give afkald.

Kunne du drømme om at stille samme valgmuligheder op for hende?

Bed hende om at behandle dig med respekt, eller humme sig.

mig. mig..
kunne aldrig finde på at bede hende vælge..

igen igen
Men jeg vil ikke miste hende. Vil ikke være uden hende så hun har mig jo om hendes lillefinger. For hvis jeg "vælger" veninden mister jeg hende og det er jo hende jeg elsker. Så der er egentligt ikke rigtig noget valg.

vend den Badboy
Vend den om.. hvordan ville du have det hvis din kæreste havde samme slags forhold til en mandlig ven?? ville du kunne klare det??
Det drejer sig om 2 ting... så vidt jeg kan se... Jalouzi (stavet forkert med vilje) og selvtillid (din kærestes) hun er bange for du vil være hende utro....

så valget er... hende eller veninden... og det er ikke et valg. det er et ultimatium! og ikke godt for forholdet...
Sæt jer ned og gennemsnak om det, virkelig få talt igennem om det.... for forstår godt jeres begge sider...

Men hvis valget skal tages... Bai bai venninde... sad but true..

Håber i får det løst.

Just for fun Jokeren
Forslå dog en 3kant med dem begge... ;o)

Hvad er det nu de siger anonym
At en kvindes største konkurrent er hendes veninde. Der er nu noget om det, så jeg forstår godt din kæreste.

Konkurrenter intet problem Badgirl:
- når du alligevel slår dem med flere længder.

Problemet med konkurrenter er først, når du selv tror på du er en taber.

Hvordan kan du "godt forstå det"?

... ....
uddyb...

Spil med åbne kort Bimmer ILP
Fortæl din kæreste, at du overhovedet ikke
tænder på hendes veninde. Hvis din kæreste
inderst inde ligner hende, så vil du overveje
at finde en anden kæreste.

Så kan det være at hun forstår budskabet.

Nej vel? Narhi
Hvad er forskellen på dine og hendes følelser? Har du spurgt hende om det? Er hun villig til at risikere at miste dig ved at bede dig vælge?

Er det en magtkamp hun har gang i?

Jeg synes du skulle vise hende de her svar, som indledning til en snak. Hun kan ikke forlange det her af dig - og så sige hun ikke vil snakke om det.

Jeg tror hun vil undgå at snakke om det, fordi hun godt ved den er gal.

Er det mig du beder uddybè? Badgirl:
Så fortæl præcis, hvad det var, du ikke forstod i mit indlæg.

.... ....
Så jeg er for god af mig???

Altså... baiz
Sig du vil snakke om det, for hvordan skal i tre nogensinde kunne være i rum sammen, hvis i to ikke må snakke med hinanden.

I enden er det hendes egen selvtillid der mangler... og det er måske noget du kan tage fat i.

Sådan vil jeg ikke sige det. Badgirl:
du er okay - du melder jo klart ud. Det er hendes selvtillid den er gal med, men den kan du jo få til at vokse ved at give hende opmærksomhed.

- vi er sgu anstrengende, men jo mindre selvtillid jo værre.

Det jeg mente med at konkurrenter ikke var noget problem, er jo også fordi, jeg da opfatter det som en applaus til mig, når andre synes min kæreste er dødlækker. Det passer mig da fint - hvis jeg er sikker på han bliver, hvor han er!!!

Tænk hvis hjerteveninden havde sagt til mig han var et godt valg for ham kunne jeg have i fred?!

Eller usikker på sin veninde Medisterfruen
Sådan som jeg ser det, virker det da som om det er hendes egen veninde din kæreste er mest utryg ved. Kender godt følelsen af ikke at kende sin nye kæreste godt nok til at være helt tryg ved ham...det er jo noget, der kommer med tiden. Kunne da også godt være lidt utryk, hvis han havde en meget tæt veninde, men kun indtil jeg lærte hende (og deres forhold)at kende. MEN jeg ville da aldrig have en veninde, som jeg ikke kunne stole på...lyder meget mærkeligt!