hvad kan man gøre

hvad kan man gøre bubbie1988
når jeg går i seng med en og når vi så gør det efter et langt forspil når jeg så først kommer ind i hinde går der aldrig længe måkse 2-3 min så kommer jeg kan man gøre noget så man ikke kommer så hurtigt ?

hilsen bubbie1988

prøv æ dowtor
At onanere, når så du mærker du er lige ved at komme så hold en finger stramt om roden af penis indtil du mærker at det er helt aftaget. Eller få hende til at hjælpe dig med det.
Med træning vil du på denne måde kunne udsætte tidspunktet for udløsning mere og mere

Har selv Green
Har selv samme problem med min kæreste. Han kommer også sindssygt hurtigt!
Hvis der er gået lidt lang tid mellem vi har sex, så skal jeg knap nok tænke på og røre ved ham, så er han ved og komme!

Den kæreste jeg havde inden ham, gjorde præcis det samme.... Med ham gjorde vi det, den anden foreslog.. Med at give et "handjob", og lige inden han kommer, så holde op..

Det hjalp med den første, men det gør det ikke med ham jeg har nu... Så tror det er lidt afhængig fra person til person!

Ved ikke hvad man ellers skal gøre, er selv lidt i vildrede.........

Men pøj pøj med det da [;)]

Tjek på nettet anonym pige
Man kan købe penisringe som båbe skulle give ekstra nydelse, men også så erektionen holder længere. Ved nogle af dem står der at man kan holde længere.. De koster ikke særlig meget. Det er værd at prøve.

Når nogle af mine sexpartnere har svært ved at holde under samlejet, så plejer vi bare at køre et lavt tempo eller helt stoppe imens han stadig er oppe i mig. Beder ham tænke på noget klamt og når det så er væk fortsætter vi. Hvis man gør det mange gange i træk under samme samleje, kan han holde længere og længere tid for hver gang.
Håber det hjælper.

Ja eller snup en k-hole
eller to øl.
Jeg har personligt en svingende udholdenhed.
Nogle dage holder jeg 30 sek. andre dage kan der gå 20-30 min.

Jeg fandt ud af, at efter et par øl, så kan jeg holde hele natten/branderten.
Hvis du har en partner, eller for den sags skyld bare møder en pige, så snup et par glas rødvin, og så skulle du være godt kørende.
Nydelsen ved sex nedsættes ikke så meget, og humøret får et boost.

Du kan også prøve som de andre siger, at træne. Dette hjælper dog ikke mig så meget.
Prøv evt. at bringe nogle nye aspekter ind i sexen. Lige inden du kommer, kan du jo evt. "gå ned" på partneren- eller holde en pause, hvis i føler for det.

Held og lykke, og god udløsning[:)]