Hvad kvinder og mænd hader ved hinanden ...

Hvad kvinder og mænd hader ved hinanden ... hannah1
En af vor store aviser har lavet en læserundersøgelse om, hvad kvinder og mænd hader mest ved hinanden.

Kvinders top-hadeemne, når det kommer til mænd er:
MANDEHØRM: Prutter, grove vittigheder, bøvsen osv. - 21%

Mænd top-hadeemne, når det drejer sig om kvinder er:
BROK: Kvinders tendens til at brokke sig over uvæsentlige småting - 40%

Når nu man har fundet frem til hadeemnerne, kunne det være sjovt at vide, hvad vi - mænd og kvinder elsker mest ved hinanden.

Og kan man overhovedet generalisere - det tyder det jo på, når så mange læsere stemmer på det samme.

Så mand og kvinde - hvad elsker du mest ved det modsatte køn? ;)

det der gør ham speciel for mig :-) konen
At min mand aldrig lade mig tvivle på jeg er den eneste for ham, dvs. 100 % ærlighed og troskab
At min mand aldrig lader mig træde ud af min rolle som hans underdanige og svage kone.
At min mand til enhver tid er klar til at markere sin styrke mentalt som fysisk
Men mest af alt, at jeg kan mærke og får ros for at gøre ham stolt og derved opnår hans respekt ligesom han har min 100 %

Det er det der gør mig lykkelig for min mand, jeg er klar over at andre nok helst vil have en mand der tager del i alt husligt osv men jeg ønsker ingen andre end min mand præcis som han er,, perfekt intet mindre

Fuck jeg er vist heldig :-)

Dejligt debatemne, mit bidrag: sanessa
Jeg har ikke en fast kæreste. Det har mange grunde...men jeg har meget omgang med det modsatte køn...og ind i mellem også seksuelt.

det der tiltrækker mig ved mænd er deres evne og lyst til at forenkle situationer, at skære igennem og nå ind til kernen så man kan blive i stand til at handle. Det fascinerer mig meget, at selvom det også er mit mantra, så er TÆNKER jeg slet ikke som en mand...

På en måde er det fedt at de er så komplet umulige at forstå....Det er en uvurderlig udfordring, og kilde til SÅ meget humor!

Så ÆLSKER jeg at kigge på mænd...de har nogle træk jeg bare ikke forstår, hvor jeg er så fascineret af...men det er jeg altså!

Havd siger du til ham her ;o) Hvorfor er han bare helt uimodståelig? http://www.celebrity9.com/img/johnny-depp/johnny-depp.jpg

Og ham her får mig til at besvime...Hvorfor? Køn er han sgu da ikke! http://www.algonet.se/~anki-p/steele-kropp2.jpg

Kan kun knightonranden
mene det samme som dig,selv om jeg er en mand så at forstå hinanden hvilket er nødvendigt!

ja hvorfor knightonranden
du spørge jo selv,hvad tænder dig i ham?

indre ro carunse
findes der noget mere fantastisk end når din partner hviler i sig selv ? en person som ikke hele tiden skal bekræftes og ved hvad vej han/hun ønsker at viderebringe forholdet.
og så ikke mindst - romantikken - lækkert med en der arbejder for at hver dag ikke er ens ummmm

lækker knightonranden
svar kunne ikke lade være med at bruge ordet.
Hvor er det rart med med hudløst ærligthed!
Ser du det tænder mig!
venligt hilsen

Hmmm...Det der TÆNDER mig er sanessa
For begge d'herrers vedkommende er at de er nogle sindssygt dygtige kunstnere. Deres seriøsitet omkring deres kunst er vildt fascinerende. De giver alt hvad de har i sig... formidler noget fra dem selv dybest inde. Deres træk er maskuline, deres blik indbyder til kontakt. Jeg får som kvinde uendelig meget lyst til at lade mig omfavne af dem og gemme mig hos dem...Deres intense inderlighed når mig i en ubrudt linie....

Keanu Reeves har det BESTEMT også...det der...hvad det så er.... http://digilander.libero.it/acqua67/foto%20keanu%207.jpg

Den egenskab, der tiltrækker mig hos mænd er faktisk nok deres kunsteriske evner. Jeg har aldrig haft en kæreste eller en flirt, med en der ikke var udøvedne kunster...Begge mine børns fædre er musikere...Det er ligesom om det rimer med min egen ubændige trang til musik...

tak knightonranden
for en utroligt smukt forklaring,om jeg er enigt er en anden sag.
Det der tænder mig er mere samspillet og nærheden alså kun mig og dig.foreksempel kan jeg tænder helt vildt på en dejligt krop med former og andre tider kan jeg tænder helt vildt på en køn ansigt!

bevis knightonranden
at kvinder tænder på en anden måde en mænd gør som er mere visuelt og mænd mere verbalt

Mænd er noget jeg er nødt til Lillegrynt
at finde mig i. Det er så én ting, men ligefrem at e l s k e noget ved dem - den er for langt ude for mig.

Hvadbehager? Bosse Boss
Du mener at dette er et bevis på at kvinder tænder visuelt og mænd verbalt?

Helt uenig.

Kvinder tænder på noget andet end mænd, naturligvis gør de det. Mænd er i veklsende virkning primært visuelt orienterede og kvinder emotionelt orienterede.

Elskelige ting ved en kvinde? arkimedes02
Udover det åbenlyse, nemlig deres særdeles spændende og mystiske fysik, så er der da mange ting jeg som mand holder af ved en kvinde.

Jeg holder af en kvindes evne til at få mig til at føle mig som en MAND. Egoistisk? Ja gu er det så, men det holder jeg altså af.

Naturligvis skal man elske et andet væsen som kan give én de børn man ønsker sig. Det var ikke muligt uden en kvinde. Og at hun vil forsvare afkommet til sin sidste blodsdråbe.

Alt det med "kvinde bliv i dit køkken", finder jeg plat og chauvinistisk. Jeg har stor respekt for kvinder som overkommer børn såvel som et job. Det er mere end de fleste mænd ville overkomme.

Når kvinder dog finder de nævnte ting mænd gør for hadeobjekter, synes jeg det er lidt tyndt. Det er bare slet opdragne mænd der gør det. Og siger det ikke ligeså meget om disse kvinder? Deres smag i mænd trænger da i DEN grad til en opstrammer.

Derimod finder jeg det eksempel du gav om hvad mænd finder frastødende ved kvinder mere interessant. For det må vel anses som en brist i karakteren? Det jeg ikke bryder mig om er at man som mand ikke fuldt ud kan stole på at særdeles intime emner bliver i parforholdet. Jeg finder det IKKE okay at en kvinde fortæller sine veninder de mest intime detaljer. Man kan sige meget om mænd og mandehørm, men jeg har endnu tilgode at finde et tilsvarende frastødende træk ved mænd.

Arkimedes

Den røde tråd !! Terminator
Endelig en god tråd på sol'en :o)

Det er enkelt.

Tag de ting vi hader ved hinanden og gør det modsatte.

Så skulle opskriften på et godt og frugtbart samliv være klar. Tilsæt lidt tålmodighed og velvilje/overbærenhed og fortæl hende/ham hvorfor du valgte hende/ham.

Kvinder kan være stride, ligesom mænd. Men jeg ville sgu' nødigt undvære deres dejlige selskab.

:o)

mon ikke moster grethe
dine eksempler på ting du hader ved mænd, desværre fortæller mest om din dårlige smag mht. mænd?

selvfølgelig moster grethe
er der irriterende ting ved mange mænd, men sådan lige frem ting jeg hader? Næh! Hader er et stort ord. - Næh, intet specielt.
Men jeg hader når MENNESKER lyver!