Hvad laver du på Station2?

Hvad laver du på Station2? Anonym
Suverænt program! Altid spændende og aktuelt.

Hvordan sidder du i det?

Er du bare journalisten der tager ud til stederne og snakker eller er du aktiv i noget af det (tænker lidt på om man som dig også kommer med ud på patrulje eller tager imod opkald når folk ringer ind eller bare snakker foran kameraet)..

blæksprutte på St.2 efterlyst trinepanumkjeldsen
Jeg har rigtig mange funktioner på St.2-efterlyst.

Jeg er redaktør på programmet - dvs at jeg beslutter, hvad programmet ska indeholde og hvordan det ska bygges op og præsenteres.
Desuden producerer jeg til porgrammet - så jeg er ofte ude og interviewe folk - tale med ofre for kriminalitet og med politiet- og endeligt er jeg vært på programmet, der sendes hver 14. dag ....så jeg bruger meget af min tid på Tv2 med Efterlyst.

Når jeg ikke laver det, sidder jeg som Nyhedsvært på Tv2 i Odense. Her laver jeg primært morgennyhederne - der´møder jeg ind kl 04.30 om morgenen og laver 5 nyhedsudsendelser på een dag.


Bedste hilsner fra trine Panum

Kl 4.30?????? Anonym
Puha!!

Alene at stå for en hel "programblok" virker som meget..

Hvordan fungerer det i praksis med hensyn til jobs eller arbejde der ikke lige falder i omegnen af hovedstaden..? Læste blandt andet på din blog på tv2, at du lige har løbet i tyskland.. Er det så noget med at overnatte ude (på hotel måske) eller er det bare ekstreeeeeeemt lange dage?

(håber da man så har tidligt fri!!! [;)])