Hvad laver I andre?

Hvad laver I andre? hot-lava
Hejsa!

Trængte lige til en pause i specialeskrivningen - det nærmer sig afleveringsdagen, og det bliver ind imellem lidt hårdt at se på skærmen i så mange timer ad gangen. Kiggede lidt rundt på debatten og kom til at tænke på hvad I andre mon laver?

Nu kan der jo svares mange mærkelige sjove ting på dette spørgsmål, men man SKAL jo ikke nødvendigvis svare, hvis man ikke har lyst, og hvis man synes det er sjovt at skrive noget pjat, så er man også velkommen til det. Det er jo ikke ligefrem noget forskningsprojekt, men jeg har bemærket, at mange færdes på debatten til daglig, og det kunne da være lidt sjovt at høre, hvordan det kan være at andre kigger herind?

Det giver ligesom sig selv, at der er nogle jobs man ikke kan forene med at sidde ved en computer i dagtimerne, men mange har jo aftenjobs, nogle går hjemme/er syge/arbejdsløse/arbejder hjemmefra, nogle skriver fra skole/studieplads og andre trænger bare til en pause fra stresset arbejde???

Nu vil jeg vende tilbage til mit trættende skriveri. Kan I nu alle sammen have en rigtig god dag!

Hejsan ;) rp22
Skriver hjemmefra. Kommer normalt på debatten dagligt, efter skole. Er kun 14 :)

Forfriskende frosken
Jamen det var dog en forfriskende debattråd her iblandt de ellers mange alvorlige emner. :)

Jeg er såmænd webmaster her på SOL. ;)

Ja, meeeen... hot-lava
Tak for det! Men samtidig er jeg jo udmærket klar over, at der med garanti vil komme svar som "hvad rager det dig" mm, da nogle folk har en voldsom trang til at svare på hvad som helst uanset om de er enige, uenige eller i virkeligheden s....ligeglade!!!

Derfor lagde jeg også op til at folk kunne svare hvad de ville - trængte selv bare til en pause, men synes det er hyggeligt at kigge herind forbi med jævne mellemrum!

Super! hot-lava
Håber du har haft en god dag - du synes vel også det er sjovere at kigge herind forbi end at lave lektier, ikke?

Det er jo lidt det samme med mig - skriver på en stor opgave, som ikke altid liiiige vil som jeg vil, og så er det rart med lidt adspredelse!

Vh

hot-lava

Keder mig Jane Doe
Jeg er på arbejde, men har ikke særlig meget at lave, derfor checker jeg debatten.

Det var en af de nemmere *Ss* UngPige19
Jeg går på HF til dagligt. På 2.år og ud over det tager jeg også lidt fag på VUC.
Grunden til at jeg skriver inde på sol debatten er at jeg har min mail herinde og derfor ofte er inde på siden.. Og så er det også fordi jeg syntes at det er spændende at debattere... *Ss*
Mvh. UngPige19

læser dit indlæg krep
Det er faktisk rart, at du giver dig tid til, at spørge så åbent...
Jeg er ved at lære sol.dk at kende....derfor er jeg på nettet
mvh. græsrod

Hey Hot-Lava rp22
Jo, selvfølgelig er det sjovere. Har ingen lektier i dag, men elsker at komme her og deltage i en god diskussion :)

Hold da op! Lotte45
Sikke nogle fantastiske beskæftigelser, du må have et spændende liv!

Jeg er herinde for at se om der er nogle oplysninger om katte, og jeg logger på fra min kedelige arbejdsplads, når chefen ikke står i nærheden. HI HI!

he he anakin
så går tiden....!!!

jeg har skrevet mit anne
speciale. Det er hårdt arbejde, når man som jeg havde fuldtids arbejde ved siden af. Jeg håbede på, at jeg kunne bruge min humanistiske uddannelse til noget mere spændende og værdsat end mit nuværende lærerjob. Har desværre ikke fundet noget endnu. God arbejdslyst med specialet.