hvad laver i lige nu?

hvad laver i lige nu? icarus
ud over at sidde her...og hvad skal aftenen gå med? overvejer at hoppe ind i et chatrum.... keder sådan lidt og gider ik det vilde i dag.... men kunne også se om vi kunne starte en lille chat i dette emne :)

Mig! Junes123
Jeg er en pige på 17 år. Tja jeg keder mig også.
Jeg er lige blevet færdig med at støvsuge og skrive en ansøgning op til en lejlighed. Hvad mere?Sidder og tænker på, hvordan jeg kan komme væk herfra og hvordan man kan komme væk fra, at man er så ensom.
Jeg vil gerne lige præsentere mig selv. Jeg har to jobs, men søger et bedre job med god løn. Jeg vil gerne spare op til en masse på min konto, så jeg kan starte på et godt liv og er igang med, at indrette mit værelse. Jeg har bare lige for mange lektier til at have tid til at indrette mit værelse. Jeg begynder her i weekenden måske eller først i juleferien. Tja! Jeg går i 1 på gymnasium. Jeg har planer om at flytte skole måske og skifte studieretning. Jeg skal hen og spise nu og derefter starter jeg på mine lektier...Er tilbage igen senere!
Mere kan hjernen vel ikke klare?

-Mig

hejsa dig icarus
jeg har lige haft min datter i bad og sat styr i nogle papire...ikke at jeg gider..men noget skal man jo lave... om lidt står den på madlavning til mor og søskende

Vel nærmest det der hedder dulkis
ikke en skid.

Vasketøj, alm. oprydning, sortering af den lortestak alle mulige bude har dynget min postkasse til med - og render derfor i pendulfart ud til skraldespanden...

Sådan søndagssysler - eller "bettenødt" hvad du sikkert ved hvad er, når du bor på landet.

Bond mig22
Jeg sidder og venter på at maden bliver færdig, så vi kan spise og så skal vi ellers ned for at se den nye bond film

Her hedder det "kvinderne ud af køkkenet" dulkis
om søndagen.

Det har kvinderne vedtaget. Og så har vi vedtaget, at hvis mændene vil have mad, må de lave det.

Mændene har så udråbt søndag til at være "mad-udefra-dag" - og har fundet et sted, hvorfra de kan få leveret flæskesteg.

De er kreative nok, når det handler om at undgå køkkentjans - *SS*. men hyggeligt er det.

Lytter til....... rosalilje
....Bee Gees ;)

Om lidt vil jeg læse min Karen Blixen bog færdig, den skal afleveres om et par dage - og jeg er for næring til at betale 50 kr for at komme for sent :)

... god aften til jer alle sammen uanset hvad i skal fordrive tiden med - bare ikke noget med at stjæle dametasker fra sagesløse :)

God aften

Lilje

det forstår jeg ikke iampersson
Jeg synes tværtimod at mænd er dem der kan og skal lave det meste i køkkenet. Hos os er det konen der bager og den slags mens jeg næsten altid står for mad (og oprydning) og jeg elsker det og min mad.
Skal lige køre sønnen til toget og hente datteren fra sviger"mekanikken" og så hjem og lave hvidløgsboller... nam, nam !

Julehygge longleggs
sønnen har lige haft hele klassen (1.) på besøg m-forældre, lærere osv.. Vi har plukket grønt i skoven og lavet juledekorationer i laden.
Gløgg og ævleskiver blev det osse til .. yes det er snart jul.

lol icarus
skulle såmænd bare varme resterne fra i går hvor vi fik svine-ragout (ved ik hvordan det staves)

god tur icarus
den er rigtig god ;)

eiiii icarus
hvor hygsomt...lidt tidligt, men næste w er det jo også advendt

*LOL* et svar HeksenVl -2
du er bare så hurtig på aftrækkeren og jeg får altid et grin med på vejen.
Jeg går aldrig med dametaske og kan derfor heller ikke bestjæles *G*

du er en heldig mand Dulkis**
som du ved; lydige mænd er lykkelige mænd. *SS*