"hvad livskvalitet er formig"?

"hvad livskvalitet er formig"? sommerfugl.d.5/8.04
hej alle sommerfriske debattøre!!!!!!!!!!!!

livskvlitet for mig er bare og side på min senge kant og nyde min mands store labrer krop-vel smidig-men lidt tykt.
det er osse noget andet for mig:det er hans blide berørelse -hans svedige sommerhænder rulle ned langs mit inderlår-hans sensuelle kys!.
-jeg forstiller mig et vidunderligt eventyr.-der findes ingen med så stor en selværd som ham.gå i brusebad med hinanden-skønt det er trængt med pladsen da det er et miniture badeværelse.men plads til to.der vaskes og der pudses og der nusses meget med hinanden."et liv man aldrig kunne forestille sig skulle være forbedret med noget andet end "KÆRLIGHED!"

JEG FINDER aldrig en magen til af mand med så blide hænder ALDRIG.-DERFOR HAR JEG NETOP HOLDT MIG TIL EN I MIT LIV-HAM MED DE MEGET BLIDE HÆNDER!..

-han er følsom -han er smuk selv når solen skinner ind på hans lyse hud-det spilder et teint look på hans ansigt.han er trofast-han er min helt egen-vidunderlige mand.så,livskvalitet for mig er ikke blot mange ting men få.-man gror hvis der er fred omkr. den man elsker og nærre.hvis det kan lade sig gøre at folde sin blomst ud sammen med sin udkårne-i fred og mæ.

-det er hvad livskvalitet er for os .m.kn.til ham og jer .

fr.sommerfugl.:-)