Hvad mener han?

Hvad mener han? Den tvivlsomme kærli
Jeg har haft denne diskution med min kæreste, indtilnu har vi haft det godt sammen og har kunne tale om alt, men pluselig dukker nogle ting op som ærligt talt gør mig lidt forvirret.

Han skal udstationeres, jeg føler mit liv bliver sat på standby altså på kærlighedssiden, jeg forstår ham men samtidig synes jeg det er hårdt at vide han vil det så meget at han er parat til at droppe mig og synes på en måde jeg skulle finde en anden.
MEN når det så er sagt har han virkelig været ked af det og grædt og kommet med tvetydige hensydinger om at han gerne ser jeg er der når han er tilbage,
Han siger han er bange for at miste mig og vil ikke ha jeg ser andre fyre.
Han siger han elsker mig men vil også det her.
Han vil heller ikke tale om fremtiden mere efter han har fået at vide han skal afsted har udtrykt han ikke ved om han kommer tilbage pga alt det død man har hørt om.

Hvordan skal jeg opfatte det?
Vil han mig?

Håber der er nogle mænd derude der kan opklare det lidt.

du skal da manden1
støtte ham, og være ham tro, for det han skal ud i er svært nok uden at tænke over om han stadig har dig.
Når han kommer hjem, har han brug for at komme hjem til en der elsker ham og ikke komme hjem til ingenting.
Du er ikke den eneste der har dette inde på livet, så støt ham og værd der for ham.

hvis jeg skulle udstationeres Anonym kvinde
vil du så sidde hjemme og ikke snakke med andre piger på facebook og være mig tro ?

Hvorfor forventer manden altid at kvinder vil sidder hjemme og bare vente. Det gør det jo aldrig selv [:(]

Det ville jeg Manden2
og kunne du ikke finde ud af det samme, kunne du få ti kolde.

Det undre mig så hvad I bruger facebook til. Jeg bruger den til at genetablere kontakt med gamle klasse- og studiekammerater - ikke som alternativ til en datingside. I er sgu da for desperate at alt skal lave til en paringscentral.

Hvad havde du forestillet dig? Manden2
du tager godt nok prisen som månedens navlepillende halvhjerne.

Han taler ikke fremtid, fordi han ikke stoler på dig og det har han vist også god grund til ikke at gøre. Du er da ikke værd at samle på. Kan man ikke vende ryggen til dig et halvt år, uden du er igang et andet sted? Buuuuuuhhhhhhhhhh

Forstår dig anonym
Det er altid hårdt når ens kære skal udstationeres.

Du skriver ikke noget om hvor han skal udstationeres, men kan læse mellem linierne at der godt kan ske dødsfald i den forbindelse.

Det er ingen tvivl om at din kæreste elsker dig og vil dig....når det så er sagt så er realiteten altså at han kan risikere sit liv ved den udstationering.Jeg er sikker på det er derfor han ikke vil snakke fremtid lige nu og det må du ikke presse ham til.

Der er også mange ting din kæreste SKAL tage stilling til inden han rejser...I form af testamente, hvem der skal have besked hvis han bliver såret og meget andet. Barskt men en realitet.

I er nødt til at snakke sammen om alt dette der trykker jer/dig inden han tager afsted.

Det kan i øvrigt ikke komme som en overraskelse for dig at han skal udstationeres. Sådan noget sker ikke fra idag til imorgen, men med måneders varsel.

I har nok begge stukket hovedet i jorden og nu står i pludselig og har ikke fået snakket om det hele og han skal afsted....lige om lidt.

Fra en der selv risikere at min mand skal udstationeres.

Face book??? anonym
Hvorfor blande face book ind i det her??

Jeg forstår ham Tøsen 22
Jeg forstår ham udmærket godt!

Du skriver ikke noget om hvor længe i har været sammen og hvor alvorlig jeres forhold er..
Men måske er det her en fremtidsdrøm han har haft hele livet..
En slags uddannelse, lige som du har et arbejde...
Hvad ville du gøre hvis han bad dig lade være med at have det arbejde??
Så lad ham rejse..

Der til om fremtidsplanerne...
Han vil da selvfølgelig gerne at du er der når han kommer hjem ,men føler ikke at han kan forvente af dig at du skal vente på ham! Vil ikke tvinge dig til det!
Det skal være noget der kommer fra dig selv at du gerne vil!

Og så er han sikkert mega bange og nervøs for hvordan det skal gå, og det spiller også alle hans tanker ind...

Og så dur det ikke at du bare sidder der hjemme og vil snakke forhold osv! Manden skal ud i vilde omgivelser, og det sidste han har brug for er problemer i forholdet!
Vær der for ham!!!!
Støt ham!!!
Elsk ham!!!

Hilsen tøsen22

Hvis ens levevej er at være kriger Anonym
så må man nok påregne at man kan risikere at skulle i krig - men det er vist den bløde udgave vi sender soldater til. Den største risiko er tilsyneladende at englænderne også er der.

Kan se den tvivlsomme kærli
at mange har fået den opfattelse at jeg har sat ham et ultimatium...
det er ikke korrekt, jeg har netop sagt at for mig betyder det her forhold meget og vi er begge enige om at jeg er den der elsker ham mest end omvendt og derfor gjorde det mig meget ked af han sagde at han synes jeg skal finde en anden. Jeg opfatter det som han ikke vil mig men når han så kommer med det at han vil ikke vil have jeg finder en anden kan jeg ikke forstå ham.
Vi har været sammen i 8 mdr nu og jeg ville ALDRIG bede ham ikke at gøre det han finder rigtigt og bede ham ikke være soldat! Jeg har stor repekt for dem der gør det og ville ønske jeg selv kunne men kan af heldbredsmæssige årsager ikke.
Det jeg er i tvivl om er om han vil mig når han kommer hjem og om han mener det.

Hvorfor kan han ikke sige at han ønsker noget med mig så jeg ved jamen når (det håber jeg da) han kommer hjem så vil vi se hvordan vi kan opfylde vores fælles ønsker.

Jeg sidder ikke på facebook osv og har ikke noget med fyre at gøre på den måde og har ingen hemmeligheder for ham overhovedet men alligevel siger han det.

Det skal lige siges han er kaptajn og jægersoldat og så vidt jeg kan forstå er det ret udsat men ike fordiandres titler betyder mindre, jeg ved kun hvad jeg for fortalt.

Håber det gav et bedre billede?

Billede anonym
Det billede jeg har fået, er at I ikke har snakket ret meget om det at han skal udstationeres???

Måske fordi I "kun" har været sammen 8 mdr. I har endnu ikke bygget et egentlig forhold op.

I må tage den derfra hvor I er nu....I har været sammen 8 mdr, han skal udstationeres, hold kærligheden ved lige, så godt det nu kan lade sig gøre og så igen tage den derfra når han kommer hjem.

Andet råd har jeg ikke lige nu.

Fra en der selv kan risikere at min mand skal udstationeres.

ja det er ikke langt tid den tvivlsomme kærli
det er kort tid vi har været sammen men i alle andere områder føles det som længre, han vil ikke rigtig tale om det og det er derfor jeg vil høre hvad andre fyre mener om det for måske de har det på samme måde.
Jeg har sagt jeg gerne venter på ham , men han skal også huske på jeg gerne vil have børn osv så når han er hjemme må han pleje det område.
Jeg er ikke den der går fra forhold til forhold og ønsker det her holder.

Hvordan har du det når han er ude og hvordan får i jeres til at hænge sammen med børn osv? måske jeg kan have noget at gå ud fra der

Uhhh er du kommet afsted med en jagersoldat Blondiner&diamanter
... det hedder ikke en jæger selvom de skal jagte taligadebander. Han lyder lækker. Hold ud. Hold ved og hold fast. [:)]

Ikke været ude endnu anonym
Min mand har ikke været ude endnu.

Han har meldt sig frivillig og vi ved ikke om og hvornår han skal afsted.

Vi har snakket rigtig meget om det og jeg støtter 200% op om det. Jeg ved hvilke risikoer der indgår i en udstationering og aksepterer det. Jeg ved også at der helt sikker kommer reaktioner når han kommer hjem igen og jeg ved hvor jeg skal henvende mig i den tid han evt. skal udstationeres.

Vi har 2 børn og dem har vi snakket lidt med om det, men der bliver ikke snakket 100% med dem før det er en realitet. Dog ved de at der er risiko for at far ikke kommer hjem igen.

jaa han er en lækker soldat den tvivlsome kærlig
og det er ikke bare noget jeg siger, men da meget er det jo også er hemmeligt og man ikke ved hvad der sker mens og efter de er afsted og det hele er nyt for mig.
Men Jeg kan høre folk mener at han inderst inde gerne ser jeg er her for ham selvom han siger noget andet. Så det vil jeg gøre håber bare han så sætter pros på det og ønsker at være sammen med mig bagefter også.

Nogen der ved om der findes en side hvor kærester/koner og andre kan snakke om frygt og sorg osv med hinanden?

Synes det kunne være rart at kunne snakke med andre og vide man ikke er alene om de her ting kan jo høre flere herinde har det på samme måde som mig

Et godt råd anonym
Der vil jeg råde dig til at spørge ham om du ikke kan komme i kontakt med de andre kærester/koner fra den gruppe han skal med.

Hilsen fra en der selv risikerer at min mand udstationeres

vil jeg prøve den tvivlsomme kærli
kunne da i hvert fald være rart at kunne finde trøst

Styr på det? sally.christensen
Det er længe siden du har skrevet indlægget, men jeg håber I har fået styr på det hele inden han rejser/er rejst?

månen