hvad mener hun?

hvad mener hun? hvem ved
hejsa

jeg har for nogle måneder siden været på date med en pige, som jeg selv syntes gik meget godt og som hun også gav udtryk for både under og efter daten. jeg var så på forretningsrejse, og vi skrev lidt frem og tilbage på mail mens jeg var afsted men pludselig skrev hun ikke tilbage.

juleaften fik jeg så en mail fra hende, hvor der stod " hej smukke håber du får en god jul og gode gaver, knus " jeg svarede selvfølgelig tilbage på den mail men har siden heller ikke hørt noget fra hende.

hvorfor gør hun sådan leger hun bare?

Umiddelbart - ja Annebritt
Jeg ville te mig sådan, hvis jeg havde gang i noget andet, men også lige ville holde en dør åben.

Ellers har jeg svært ved at se formålet, for underholdningsværdien er jo lav.

ikke god værkstedshumor hvem ved
det var nu også mit bedste bud på den situation men ved så ikke lige hvordan jeg skal reagere på det. ignorere, eller svare når hun skriver og så ikke mere. nogen bud?

Kunne det tænkes.... FC- tøs!
At hun måske bare har travlt! Det er jo trods alt jule- og nytårstid!!

Giv hende dog noget tid, så bliver det sikkert meget bedre i det nye år!!

meget muligt hvem ved
det er meget muligt hun har travlt men det har hun så haft i omkring 4 måneder og så lang tid ville jeg ikke mene det tager at skrive en sms hvis hun er så interesseret som hun gav udtryk for dengang

men jeg venter da spændt og ser hvad der sker

En skam.... VedViIkke
Hej med dig

Det er lidt en skam at de to køn finder så stor glæde ved at "drille hinanden". Og når jeg læser dit indlæg og indlægget fra kvinden som vil holde en dør åben, så er det jeg kommer til at tænke på alle de indlæg hvor kvinderne beklager sig over mænds utilregenlighed hvad følelser angår.

Jeg ved ikke om kvinder har det indtryk at mænd ikke tager sig det så nært når de føler at de bliver holdt for nar. Og når de så føler de selv bliver det, så findes der ikke én eneste fornuftig mand på planeten?

Vi er saftsusemig blevet en flok egoister, hele bundtet. Og det gælder begge køn - sgu!!

Jeg håber at din "veninde" finder ud af hvad hun vil. Tillige håber jeg at hun bliver så snotforvirret, hvis det virkeligt skulle holde stik at hun har noget kørende i baggrunden, at hun ender ud med at være den som er alene. Også fordi hun får regningen for at lege med indtil flere mænds følelser.

Det samme naturligvis hvis en mand opfører sig på samme måde. Lige for lige.

Leg?? 1-2-3
Hvis din fornemmelse er at hun er en der leger og har flere døre åbne, skulle du måske stille dig selv spørgsmålet, om det er sådan en type du kan li og falde for ?? Hvis ikke er det vel bare at glemme hende og komme videre .......

1-2-3

Reaktion Annebritt
Du skal da drille igen. Når hun skriver til dig venter du mindst tre dage.

Når kvinder gør sådan, skal de bare have deres egen medicin. Og husk så: Gør det ved hende, der gør det ved dig - ikke alle de andre.