hvad mener I

hvad mener I Anonym
Hej
Jeg har en sød kæreste,som jeg er glad for, men for par dage siden så jeg at han sendete på facebook et aplikation med røde roser og "du betyder noget særlig for mig"-til en pige han kender, det gjorde mig faktisk lidt ondt....men har jeg grund til at være ked af?
Den triste pige

Prøv det samme Anonym
Prøv at sende den samme buket roser med den samme ordlyd til din kæreste.

Hvis han da ikke er helt debil skal du nok få vendt noget i hjernen på ham [;)]

Hehe, god idé Anonym
Så kan hende rejen jo også se, at han er optaget. Hvis hun ikke trækker sig tilbage og er af den hjerneløse tabertypetøs, der opfordrer til bitch-fight...så LAD VÆRE med at gå ned på hendes niveau. Hvis det skulle komme dertil, så ignorer hende bare og send bare nogle flere kærlige hilsener til din kæreste [:)]

??? Anonym
jeg har konfronteret ham...men han er bare blevet sur på mig, og fortalte at de er bare gode venner, og jeg skal ikke blande mig i hvad han skriver til sine venner, vi kigger nok forskeliget på tingne

Så skal du vel bare finde ud af dulkis
- om det er en "iorden-opførsel" fra hans side. Nogle ting er man så uenige om, at ens veje må skilles.

- Hvis du ikke bryder dig om, det din kæreste gør og endnu mindre om hans måde at tage en konfrontation på, så er det måske ikke liiiiiige ham, du skal være sammen med.

- Min kommentar derforuden: Det kan være lidt svært med det facebook-liv i åbenbart alle skal have ved siden af, og at kalde det venner er vist noget underdrevet i mange af de små hjem.

svar Anonym
det er ikke så nemt , vi er sidst i 30, jeg elsker ham, men der er ting som gør mig ked af, bla. det jeg nævnte, men er det grunden til at gå sin vej?

Anonym, Anonym, Anonym...lol Anonym XYZ
Hvorfor har jeg bare en fornemmelse af, at "Anonym" er 4 forskellige?

Helt sikkert er det da at trådstarteren er teenager. Sidst i 30erne skal du vist længere ud på landet med, hihi

pokers Anonym
detvil så siges at du mene at han opføre sig som teenager?er det sådan skal jeg forstå det?for jeg har det lige sådan....pokkers...så er jeg nød til at gå min vej

Tror du har misforstået det ANONYM
Det jeg tror at Anonym XYZ mener er, at du ikke er en person i 30'erne, men derimod er en teenager. Og at du spille alle de anonyme personer, som har svaret dig.

Men vil alligevel sige til dig at du selv bliver nødt til at finde ud af hvad du vil. Og om du kan leve med det han har gjort.

*Forvirret* Fræktøzz
[:)][;)]Anonym skriver du med dig selv?