Hvad serverer jeg?

Hvad serverer jeg? Hustru
For min meget trætte mand der er slidt op pga arbejde.
Hvad sætter gang i tingene?

Dig selv! solitaire
Masser af fordele:
Billige råvarer.
Overskuelig tilberedningstid.
Overkommelig oprydning bagefter.

Men det var måske også dét du mente? Hmm? ;)

Det ved jeg nfha
Ingen tvivl. En god Oksemørbrad.
Men det var måske ikke det Du mente?.

Lidt inspiration Gastronomen
Det erotiske køkken

Elskovsmad og elskovsdrikke for den, der tror på, at vejen til kvindens hjerte m.v. går over køkkenbordet

Engang sagde man, at vejen til mandens hjerte går gennem maven. Men hvem er i dag særligt interesseret i mandens mave og hjerte? Næh, det er kvindens hjerte og andre legemsdele, der er interessante.

Så i dag hedder det: Vejen til kvindens hjerte - og andre legemsdele - går over køkkenbordet.

Hvordan forfører man en kvinde med mad og drikke?

Ja, vi tænker ikke på den gamle historie med at drikke hende fuld. Vi tænker på, at der findes mad og drikke, der gør kvinden erotisk oplagt og særdeles modtagelig.

Og manden med, hvis han da ikke er det i forvejen.

Det er ikke noget nyt, vi har fundet på.

Man har fundet gamle romerske og græske opskrifter, der er 2000 år gamle. Det er opskrifter på mad, der skulle gøre mænd og kvinder særligt erotiske. Det er bl.a. noget med blødkogte æg i honningdressing, så dem ser vi bort fra.

Men vi vil da gerne medgive, at såvel honning som æg, hver for sig, står på vores liste over erotiske madvarer.

Der er både medicinske forklaringer og masser af magi og overtro forbundet med mad og drikke, der stimulerer erotikken.

Hvis det hjælper, så er det godt nok, som de siger i Jylland.

Og ellers har man da lov til at prøve og have det sjovt imens.

Visse tommelfingerregler gælder i forførerens køkken. Du får en liste over mad og drikkevarer, der kan anbefales.

Men husk, at først og fremmest handler det meget om det psykologiske. Hvis man serverer en erotisk ret på en fedtet voksdug i køkkenet, medens man er iført en grøn kedeldragt, bliver det også derefter bagefter.

Hvis man serverer den i halvmørke, ved levende lys, på et lavt sofabord ect., vil den virke efter hensigten. Har man en champagneprop i navlen og en sløjfe omkring - nå ja - brug din fantasi, mand og kvinde.

ØSTERS OG CHAMPAGNE
Denne kombination er måske det allermest berømte elskovsmiddel. Perlerne i champagnen skulle gå lige i de ædle dele, og østersen skulle indeholde noget særligt potensgivende/ophidsende protein. Skulle virke hver gang.

SKALDYR
Alle former for skaldyr har proteiner, ligesom østers. Og vi snakker om rejer, krebs hummer, muslinger o.s.v. Især godt for kvinders sexliv.

RØDT OKSEKØD
Hvis man ikke er bange for at få kogalskab, er blodigt, rødt oksekød sagen. Det skulle især virke på mænds potens, men man kan så give kvinden rigeligt med skaldyr som forret.

STÆRKE KRYDDERIER
Krydderier som chili og cayenne i små mængder kan især anbefales. Men også krydderier som almindelig peber, ingefær, laurbær, nellike, kanel, KARRY(!!!), peberrod og koriander. Husk også, at honning er et erotisk middel.

LØG OG HVIDLØG
De store franske gastronomer har erklæret, at retter uden løg og hvidløg er kønsløse. Og begge dele er da også med i de fleste oversigter over erotisk mad. Giv fanden i den dårlige ånde.

TRØFLER OG ANDRE SVAMPE
Et af de dyreste og bedste, erotiske midler er trøfler. De koster så ganske vist en formue, men kan man få kantareller og andre velsmagende svampe, skulle de også have en god virkning på kønslivgets glæder.

FRUGTER
Alle syreholdige frugter som jordbær, hindbær, kirsebær o.s.v. virker stimulerende.

ÆG
Alle retter med æg. Hårdkogte æg med en dråbe chilisauce og en spiseskefuld kaviar evt. stenbid

Nu var jeg ikke Hustru
synderligt interesseret i at vide hvordan man forfører en kvinde.....

Læs det igen Gastronomen
Hvis du læser det lidt mere omhyggeligt vil du se at det også er beregnet på mænd.
Selv tak for hjælpen ........

Et lille uddrag: Gastronomen
Ja, vi tænker ikke på den gamle historie med at drikke hende fuld. Vi tænker på, at der findes mad og drikke, der gør kvinden erotisk oplagt og særdeles modtagelig.

Og manden med, hvis han da ikke er det i forvejen.

Det er ikke noget nyt, vi har fundet på.

Man har fundet gamle romerske og græske opskrifter, der er 2000 år gamle. Det er opskrifter på mad, der skulle gøre mænd og kvinder særligt erotiske.

Hvor skulle man vide det fra Hustru
at det ikke var for at forføre en kvinde du skrev det :
Jeg citerer....

"Engang sagde man, at vejen til mandens hjerte går gennem maven. Men hvem er i dag særligt interesseret i mandens mave og hjerte? Næh, det er kvindens hjerte og andre legemsdele, der er interessante.

Så i dag hedder det: Vejen til kvindens hjerte - og andre legemsdele - går over køkkenbordet.

Hvordan forfører man en kvinde med mad og drikke? "


Se din sidste linie?
Vildt åbenlyst at det var skrevet for at forføre en mand...
Hmmmmmmmmm................

Din IQ er Imponirende Sonja
LUK RØVen