Hvad skal det nu betyde?

Hvad skal det nu betyde? Omklamrende
min kæreste har gjort det forbi med mig, for 5 dage siden.. Vores forhold varede i 4 mdr, hvoraf de sidste to ikke har været fantastiske.. Vi var alt for meget sammen og glemte vores omverden. Dette gjorde at jeg ikke fik så meget opmærksomhed, og det gjorde mig ked af det. Jeg har altid gemt det, når jeg har været ked af det eller sur, og for 14 dage siden bad han mig så om at åbne mig og sige til. Lige pludseligt kom alt op til overfladen og samtidig med at jeg blev mere og mere omklamrende, brokkede jeg mig næsten hver dag over ham.. Han fortalte mig lige til det sidste at jeg var sød og dejlig, og her da han gjorde det forbi, sagde han at han stadig var glad for mig, og stadig gerne ville blive forelsket i mig, men at vi blev nød til at bryde, for han kunne ikke holde ud at jeg var ked af det hele tiden, det gjorde ham ked af det. Han mente ikke at vi kunne bryde den onde spiral vi var kommet ind i, hvis vi blev sammen, og det kunne godt være at det var den største fejl han nogensinde ville begå, og at det godt kunne være at vi fandt sammen igen, men lige kunne han altså ikke mere, og han blev nød til at sige at det var slut i stedet for en pause, ellers ville jeg blive i den onde spiral.... Han har altid været helt ærlig omkring alt, og jeg ved derfor at hvad han har sagt er hvad han føler.. Det er nu fem dage siden, og for tre dage siden skrev jeg at jeg havde pakket hans ting, så han kunne bare sige til, når han vil have dem.. jeg har intet hørt fra ham i de fem dage.. Fælles venner siger at de ikke er i tvivl om at han er meget glad for meget... Mit spørgsmål er nu, kommer han tilbage???

Vennerne siger det jo: Pete
Du skriver : "Fælles venner siger at de ikke er i tvivl om at han er meget glad for meget...".

En fyr, der er glad for meget er ikke glad for én person, altså har han ikke nok i dig.

Desuden lyder det ikke til at være et ligeværdigt forhold, hvis du er omklamrende overfor ham og kræver mere opmærksomhed fra ham end han kræver fra dig.

Du må hellere se at komme dig over ham.

Han bilder dig noget ind normal fyr
Helt ærlig, jeg synes du lyder noget naiv, sorry.

Hvis han siger at han stadiger glad for dig "og stadig gerne ville blive forelsket i mig", så er det noget sludder. At blive forelsket er ikke noget man kan planlægge. Prøv lige at hør det for dig: "jeg vil gerne blive forelsket i dig"..nej det hænger ikke sammen, vel? Han er blot en ynkelig tryghedsnarkoman, der vil have trygheden i dig men samtidig være uafhængig. Derfor bilder han dig nogle ting ind som lyder sødt.

Jeg synes du skal tænke på noget andet end ham, han er vist en tøffelhelt...

Jeg tror Mion
At han lige skal sunde sig. Jeg tror at han tænker så det brager. I har ikke været sammen så længe og jeg tror han er lidt forvirret over hvem du er. Den søde kvinde som han mødte i starten eller det efterfølgende brokkehoved. Jeg kan slet ikke forstå hvad du har at brokke dig over efter 4 mdr hvor man egentlig stadig er i forelskelsen og ens overbærenhed stadig er stor. Jeg gad personligt ikke en kvinde som brokkede sig over alt og slet ikke efter 4 mdr. Det må være hamrende negativt for ham hele tiden at blive kritiseret.Jeg tror at han er en kanon fyr men du har en del at lære om forhold. I et forhold må man både tage og give. ¨
De fleste kvinder har trods alt lært først at brokke sig og lave om på deres mand efter et par år ;-)

Held og lykke fremover

Mion

Kender det godt.. næsten hvertfald... lekriki
Det lyder virkelig surt. Jeg har en kæreste som går og frygter hver eneste minut at jeg slår op,
fordi vi har været ude i noget lignende som du beskriver.
Det er virkelig forfærdeligt.. Så kender dit problem på en måde.

hvis jeg var dig ville jeg kontakte ham. For du har en del af hans ting...

Har ikke så meget andet at sige til dig.

Håb det bedste. Frygt det værste... Det er det eneste, der er at gøre...

Krammer....

Hvem gider kællingen**
trættekære kællinger? Rigtige mænd gider ikke høre mere vrøvl´.

Han er meget glad for mig Omklamrende
Det var en skrivefejl til sidst..

en mulighed Tilde.
Du har da vist en del fordomme om hvordan en kvinde bør være, men glemmer nok at der er en årsag til enhver reaktion.
I det her tilfælde havde vennen bedt hende om at åbne sig og sige til, hvilket han så ikke kunne klare alligevel da hun gjorde det..-og han går sin vej.

Han henter endvidere ikke sine ting, så mon ikke der er en chance for at han indser han kan have taget fejl, og giver det en chance til.

Nyt! Omklamrende
Det er nu næsten fire uger siden han forlod mig, og nu er han så begyndt at sende ret tydelige signaler, synes jeg. Han ringede for et par dage siden med et helt hen i vejret spørgsmål, om noget som han ved jeg intet har med at gøre. OM aftenen møder jeg ham så på et diskotek, hvor han først ignorer mig, og snakker med min veninde. Da hans ven så kommer hen, og hilser på mig, vender min eks sig om og gud hej er det dig? det havde jeg slet ikke set... Dagen efter møder jeg ham så på vores studie, hvor han kommer med det helt store smil, og blinker, med hans helt særlige glimt i øjet. I dag har der så været fredagsbar på vores studie, og han er der også... Han går og kigger efter mig, hvilket hans ven gør mig opmærksom på, og han kommer flere gange og snakker med mig om ligegyldige ting. På et tidspunkt kalder han mig det kælenavn han brugte mens vi var sammen, og det var ikke fordi det røg ud, det var gennemtænkt... Alle omkring os, siger at han er interesseret i mig stadig.. Jeg aner satdig ikke helt hvad jeg skal tro? Er han på vej tilbage????