HVAD SKAL JEG???

HVAD SKAL JEG??? Louise
Hej...
jeg er en frisk pige på 18 år der er færdig med HHX her til sommer, men derefter har jeg ikke de vildeste ideer om hvad jeg så skal...
Jeg ville gerne ud og stå i butik, komme i lære i en tøj-butik måske, men jeg føler bare lidt at det er 3 år der bare er spildt. Så kunne jeg lige så godt have taget HG...
Nogen ideer? Jeg er virklig helt tom... Alt er et godt bud!
Tak for hjælpen!
-Louise

Er du træt af studere? TANKE
Ved siden af din elevplads kunne du evt. læse merkonom e.l. På den måde får du din elevuddannelse samt en ny (højere) uddannelse!

hej Louise Anne
hej Louise...

Det lyder som om at du begrænser dig selv i stedet for at se mulighederner.
Du kan blive lige hvad du har lyst til...!
og 3 år under uddannelse er absolut ikke spilt tid, uddannelse er vejen frem, og det er det der åbner muligheder, og det er bedre end ikke at lave noget ik??

Du tænker lidt på noget med en tøj-butik, så jeg går ud fra at mode og kontakt med kunder er noget du kunne ha lyst til??

Måske kunne du ha lyst til at ha din egen forretning??

Eller konsulent, kordinatore... muligheder er der nok af...noglegang så mange at det er svært at overskue, og så kan man blive helt handlingslammet.
men det er måske ikke så sjovt at arb. i H&M i 30 år.

Men ta det roligt, du har tid nok. tag et år fri fra uddannelsen, og prøv nogle forskellige ting.

Held & Lykke

... Pernille
Hej L! Du må aldrig tro at en gymnasiel uddannelse er spildt, det er netop super fedt at du har gennemført en! Intet kan erstatte den basisviden du har tilegnet dig, uanset om du bruger den i livet eller på en videregående uddannelse. Dertil er det bemærkelsesværdigt at du jo "kun" er 18 år (og tilmed frisk!!). Prøv nogle ting af; tag ud og rejs, arbejd forskellige steder (ikke kun med tøj), tag evt. på højskole,.. det er erfaringen værd.
Sidst med ikke mindst vil jeg gerne påpeje at det vigtigste er at du gør det du har aller mest lyst til, lige nu! Drop tanken om at noget som helst er spildt, det vil kun bremse dig.