Hvad skal jeg dog gøre?

Hvad skal jeg dog gøre? denanonymeprinsesse
Hej Allesammen.
Jeg skriver dette, da jeg mangler bekræftelse i hvad der er rigtigt og forkert.

Jeg er lige blevet droppet af min kæreste efter 1½ år, og det har virkelig været svært for mig. Vi er begge 20 år. Vi startede ud som bedstevenner, som så udviklede sig til noget mere. Her skal det også nævnes, at vi går i samme klasse.
Vores forhold har været rigtig meget op og ned, og han har også forandret mig rigtig meget. Før jeg var sammen med ham, var jeg slet ikke jaloux - men efter jeg begyndte at mærke til hans jalousi, begyndte jeg lidt efter lidt at gengælde denne følelse. Ingen af os har eftersigende været sammen med en anden, så der var ingen grund til al jalouisen, men vi stolede simpelthen ikke på hinanden, pga. vi førhen som bedste venner, fortalte hinanden alt (vi snakkede om andre piger og drenge). Efter vi havde kommet sammen i et stykke tid, kunne jeg mærke at han var den jeg elskede, og sagde det selvfølgelig til ham, hvilket han ikke kunne gengælde. Efter det, har jeg nævnt det nogle gange for ham igen, men han har aldrig nogensinde kunne sige det samme til mig. Efter 1 år, sagde jeg til ham, at det simpelthen ikke kunne passe og at jeg manglede at vide at han elskede mig, men han ville ikke sige det alligevel. Han sagde "jeg tror ikke jeg ved hvad det vil sige at elske", hvilket gjorde mig rigtig ked af det.
Trods dette har vi det rigtig godt, når vi er alene sammen, men dog ikke når vi er i byen, han er nok den der er mest jaloux, hvilket ikke gør det let for mig. Jeg synes det har været vildt svært for mig, at vide at min kæreste ikke elskede mig, men stadig er han vildt jaloux? ..
Udefraset har alle folk troet vi var det perfekte par, og det følte jeg også inderst inde, da jeg trods alt elskede ham - jeg var bare alt for naiv til at tro på at han ikke elskede mig overhovedet. Efter 1 år, begyndte han at opføre sig rigtig dårligt. Han aftalte alt med sine drengevenner, og han kunne knap nok spørge mig om jeg kunne være sammen, da han var bange for at hans drengevenner ville aftale noget på det tidspunkt.
Hans drengevenner har rigtig stor indflydelse på ham, og de er nu allesammen blevet single på ca. samme tid, hvilket har fået min kæreste til at opføre sig dårligere over for mig. Han gør mig ked af det konstant og jeg føler mig meget magtesløs, når vi skændes. Når vi skændes, kan det foregå meget drastisk, hvilket vil sige at vi næsten kan finde på at "slås". Han kan finde på at tage fat i mine håndled og holde mig nede, hvilket får mig til at gå amok, da jeg virkelig føler at jeg er intet værd. Ud over dette, er han også begyndt at være mindre jaloux. Han siger at jeg skal gøre hvad jeg vil, og at han er ligeglad .. Dette gør mig meget ked af det, da jeg føler at han faktisk er ligeglad med mig.
Under vores forhold, har han såret mig så mange gange, hvor jeg var så tæt på at slå op, men jeg kunne ikke. Jeg var simpelthen ikke stærk nok, da jeg som den eneste i forholdet, elskede ham.
For lidt siden, kom det som et chok, da min kæreste sagde til mig, at han slog op. Han fortalte mig at han ikke elskede mig, og at han manglede luft. Han fortalte også at han på nuværende tidspunkt ikke kunne klare at have en kæreste.
Alle siger til mig, efter at jeg har forklaret dette, at det var hundrede procent bedst at dette forhold skulle slutte, da han virkelig havde dårlig indflydelse. MEN jeg er brudt fuldstændig sammen efter det, at jeg nu skal til en psykolog. Jeg kan ikke komme over ham, da jeg tænker på ham hvert eneste sekund på dagen. Jeg bryder sammen hver dag, og kan overhovedet ikke sove om natten.
Som sagt tidligere, går vi i klasse sammen, og han er nu en fuldstændig forandret person. Han er rigtig kold og ignorerer mig. Den første dag vi mødte i skole, efter bruddet, spurgte jeg ham om han havde fortalt det til folk endnu, og han svarede iskoldt med et "ja", hvorefter han smilte. Jeg kan ikke holde det ud, og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.
Vil virkelig ikke miste kontakten til ham, og forstår ikke hvorfor han er sådan der. han har fortalt mig, at han ikke synes vi skal snakke i den næste måneds tid sammen, da han tror dette er bedst. Men jeg ser ham hver evig eneste dag, hvilket gør det svært for mig, at holde mig væk. Han er min bedste ven og første kæreste, og han er den person jeg kan være mig selv ved.
Hvad fanden skal jeg gøre? Tak til alle folk der læser dette indlæg igennem, er glad for hvis nogen ville lytte. Gider ikke have useriøse svar, da jeg trods alt mener dette alvorligt.

Du skal acceptere at han føler noget andet end du Anonym
Du vil være venner nu, det vil han ikke.

Mænd er sjældent i stand til at bruge ord som elske, især når de ikke mener de gør det.
Han kan jo godt have været glad for dig uden at elske dig.

Du kan intet gøre end at affinde dig med det ikke skulle være jer nu.
Op med håret og videre.

Livet er for kort til at spilde på mænd der ikke gider.

Kære medsøster! F.eks. Jannie
Jeg forstår udemærket din fortvivelse og smerte lige nu, det er en helt naturlig reaktion! Jeg har selv været igennem det samme, dog var jalousien og krontrollen noget mere intens! Det der hjalp mig var, at skrive alle dine fustrationer ned og det du gerne vil sige til ham - men lad for guds skyld være med at give ham brevet, men brænd det eller gem det ned i en skuffe! Når du har nogle dage der er svære at komme igennem, så tag brevet frem, og se på hvad det er for nogle fustrationer og idiotiske ting som du fandt dig i eller oplevede sammen med ham! Det hjalp ved mig....

Det kan tage rigtig lang tid at komme over et brud, så det bedste for dig lige nu er, at tale om det. Tal med alle som vil lytte til din situation, og en psykolog kan måske give dig en anden vinkel på sagen eller redskaber til at se fremad eller komme videre! Men for alt i verden, luk dig ikke inde, TAL OM DET! :) [l]
Jeg kan sagtens forstå at det må være sindsygt svært for dig, at skulle se ham hver dag...det må simpelthen være det værste, når du stadigvæk har følelser for manden....men i den situation brug dine veninder og måske undersøg om du kan komme over i en anden klasse...I dont know!

Jeg ved, at med tiden så tænker du mindre og mindre på ham. En dag opdager du at, du ikke har tænkt på ham i en time og næste dag i 2 timer, men igen tiden er altafgørende! Jeg ved du har en kæmpe smerte lige nu, som du tænker at du aldrig kommer igennem, men prøv at tænk på situationen på en anderledes måde: "tænk, at hvis du kan have sådanne stærke følelser for en anden person, så kan du falde ligeså dybt, når disse følelser ikke er gengældt" det er den risiko vi tager når vi lukker et andet menneske ind i vores følelsesliv, men tænk hvis vi ikke følte noget, det er sku da en langt værre tanke...fy da!

Håber på at du snart ser solen titte frem fra de mørke skyer! [s]

Det skal du gøre 2468abcd
Man er altid nød til at se en sag fra 2 sider, men at dømme på det du skriver så har han jo sagt farvel og tak, og så behøver du jo ikke spekulere mere på ham - MEN du kan være stang sikker på at den dag hvor du finder en ny kæreste så bliver han jaloux ad h...til
****Den dag hvor jeg har udsigt til noget nyt vil jeg stille og roligt sige til ham: 1 chance vil/vil ikke... og vel at mærke inden du får entreret for meget med den ny - og samtidig ... igen stille og roligt spørge ham hvorfor han har forholdt sig så mærkelig...
god vind[l]

... denanonymeprinsesse
Problemet er bare, at han har sagt at han GERNE vil være venner med mig, når jeg er kommet over ham :s Ved ikke om det er en god idé, men jeg vil jo virkelig ikke miste ham.

Stakkels dig! anonym
Nu er det jo saadan,at ingen kan tvinge et andet menneske til at elske en og det skal du acceptere.Det er hulens svaert,naar man selv elsker vedkommende.Hvordan kan du elske en som ikke elsker dig,det skal du spoerge dig selv om.Du behoever ikke psykolog,da det du lider af,hedder kaerestesorger og det har naesten 80 procent af alle mennesker vaeret igennem.Det hedder ogsaa med andre ord: at leve...held og lykke!

Stråling og albedo Mit Navn (f.eks Tar)
Bæver. Når solen skinner på Jorden, bliver 31% af solstrålingen kastet tilbage til verdensrummet.