Hvad skal jeg gøre? elsker ham stadig..

Hvad skal jeg gøre? elsker ham stadig.. Anonym
Hejsa..

Jeg er en pige på 18 år, og han er 20 år..

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er forelsket i min ekskæreste, jeg fatter ikke halt at ham gik fra mig, han sagde bare at der er for langt mellem os, og troede ikke at han hade de følser for mig, jeg var begyndt at elske ham, også smider han mig bare væk.. [:*(]

Vi var kun sammen i en uge, og han tog min mødom, jeg regnet ikke med at det kun varet en uge, 2 uger efter han hade slog op, var jeg hjemme ved ham og jeg gav ham en chance, og så kom vi i seng sammen eftermiddagen, og jeg troede at han ville have mig tilbage igen, for så gik det jo godt og han fortalte at han savnet mig, men det må han ikke have gjort, for om aften fik han en ny kæreste, og jeg var knust,[:*(] for anden gang, også jeg tog hjem, og de var kun sammen i en uge og nogen dage..

Men jeg fatter ikke at jeg stadige er forelsket i ham og elsker ham, jeg drømmer om ham om natten, jeg kan ikke få ham ud af hovedet, har prøvet at komme i byen for at se om jeg kunne finde en ny, der var også en men jeg kunne ikke, for så kom eks- en op i hovedet, jeg ved at han ikke har været god ved mig, men er bare så vild med ham så det gør ondt..

Vi snakker stadige sammen, og når vi skriver sammen skriver han så sødt, og det forvier mig mega meget, og på en måde kunne jeg godt tænke mig at han ville prøve igen..

Hvad syntes du at jeg skal gøre?.
Er det mig der er for dum?.
Hvordan kan jeg stadige være forelsket i ham?.
Hvorfor drømmer jeg om ham om natten?.

Mange venlige hilsner fra mig..

Hvad du skal gøre? Hephey
Hejsa,

Er ked af at høre, at du har været uheldig at finde en fyr som overhovedet ikke fortjener en som dig!

Jeg ved at der kører en masse tanker og følelser rundt i hovedet på dig lige nu...det er ganske naturligt når man bliver såret!

Mit bedste råd er simpelthen at droppe kontakten med ham fuldstændigt...IKKE nogen kontakt overhovedet! Og i stedet få snakket med nogen som du er tryg ved. Derudover skal du fokusere på dig selv...kun dig! Gør noget godt ved dig selv så du kan få genopbygget din selvtillid igen. Og husk: Der er INGEN som dig INGEN!! Du er helt unik og speciel og det er det er det du skal tro og satse på....så vil du pludselig vile i dig selv, være stærk og selvstændig og så vil du ikke ha brug for en som ham eller andre som ikke værdsætter dig og respektere dig for lige netop den du er!

Hejsa.. Anonym
Hejsa du.. [:)]

Tak fordi du skriv..

Hvordan kan du vide at du er noget for mig og jeg er noget for dig?. hehe.. Ej det gas.. [;)]
Det er jo det man finder ud af med tiden.. hehe..

Jeg er ikke helt som andre piger, skal du bare vide.. hehe..
Men ja det ville også være rat med en ven eller mere, måske, nårh men starter helst som venner med folk..
Og ja, du kan da godt få min mail det er: mianna1@sol.dk

Også må jeg jo bare se om du skriver som du siger.. hehe.. [;)]
Så snakkes vi vel ved, håber jeg.. hehe..[;)]

Venlige hilsen fra mig.. hehe..

Livet er intet, uden at man tager nogle chancer... pvc
Du tror ikke på det gode i mennesker hva?
For det første er jeg nu ikke meget ældre ind 'Anonym', er 21 år. Og for det andet, så tag lige lidt af det jeg skriver med et smil, denne verden var intet uden lidt spas og sjov. Og jo jeg kan faktisk på en måde godt vide om jeg er noget for hende. :) (Uddybning kan følge..)

Og til sidst, så virker det ikke helt til at den mail 'Anonym' har skrevet virker, i hvert fald kommer jeg ikke lige igennem på den. Så jeg afventer en der virker.. :)


*Nyd verden som den er, selv om den er pilrådden og ondt! :)*

En anden mail.. Anonym
Hejsa igen..

Jeg kan ikke helt forstå hvis min mail ikke virker, for den er nemlige skrevet rigtig, men jeg har også en hotmail hvis det er, så må du jo se om du kan skrive til den, det er: mianna2@hotmail.com..

venlige hilsen fra mig..

P. S. læste det med et smil, og tog det som sjov.. hehe..[;)]

Passer på mig selv.. Anonym
Hej..

Tak fordi du skriv..[:)]
Det er rat når folk skriver..

jeg ved godt at det er en chance at tage, men jeg vil gerne lære nogen nye menesker at kende, så føler at det her er en god chance for mig, og ja jeg skal nok passe på mig selv 100%, og jeg vil heller ikke ende i det samme igen..

Venlige hilsen fra mig..

Lille kommenter SSS
Når jeg læser hans indlæg er det tydeligvis at den er bygget på ironi.
Ham skal du passe på med. Han er typen der kan det hele med ord, men ikke har noget at holde det i.

Mht din eks kan jeg godt forstå du har de følelser som du har, især fordi de ting du har været igennem med ham. Men kan udnytter dig, og du skal ikke lade nogen udnytte dig.