Hvad skal jeg gøre? Hjælp mig

Hvad skal jeg gøre? Hjælp mig RaceXor
Jeg har igennem flere måneder været forelsket i denne pige fra min klasse. Hun ved godt at jeg kan lide hende, og vi har skrevet og snakket sammen i flere måneder efterhånden. Her på det seneste er det dog begyndt at blive underligt. Hun virker til tider sur og arrogant, og så er det ligemeget hvad jeg skriver, for uanset hvad bliver hun sur. Og nu er hun så begyndt, at skubbe mig helt og aldeles væk fra sig, og hun skriver næsten aldrig til mig mere; hun svarer mig kun, når jeg skriver til hende. Jeg tænkte, at hun sikkert havde brug for lidt tid, så jeg ville lade hende være lidt i fred, og det har så resulteret i, at ingen af os skriver til hinanden mere.

Jeg er virkelig dybt frustreret efterhånden, for jeg tror aldrig, at jeg har følt sådan for en pige, som jeg gør nu, og det gør virkelig ondt at se hende i skolen.

Jeg er virkelig i tvivl; hvad pokker skal jeg gøre?

Kun dig? TotalSandkasse
Er det kun over for dig hun opfører sig sådan? Ellers kan det jo være hun bakser med nogle personlige problemer eller noget.
Ellers kan du komme på noget (en begivenhed, sms, whatever) som kunne være skyld i det?

Både og RaceXor
Det er ikke kun mig, men stort set alle undtagen hendes bedste veninde.. Jeg har snakket med hende, og hun aner ikke, hvad der skulle være galt :)

Og jeg mindes ikke, at have skrevet noget, der kunne være skyld i det. I hvert fald plejer hun at sige det til mig, hvis hun er blevet ked af noget, jeg har gjort, og det har hun ikke denne gang.

Hun er da kørt kold næstekok
Hvis du ikke foretager dig andet end at skrive og aldrig tager dig sammen til at invitere hende ud osv. så føler hun da, at hun bliver holdt for nar.

Hun ligger afstand til dig, for at få dig til at bekende kulør.

Nok det messedrengen
Måske hun har pennevenner nok og gerne vil have en rigtig kæreste. Har du spurgt hende om det, eller har du bare sagt du "godt kan lide hende".

Det skal nok lidt mere "vante på".

Jeg tror at du har ret lala
skriveriet har nok kørt for længe, uden at der er sket mere, så jeg tror at hun har mistet tålmodigheden med dig, eller er overbevist om at du kun vil være skriveven.
Piger har det meget med at tolke ting, såsom "nu skrev han dit" eller "nu gjorde han dat", og så prøve at forstå hvorfor.
Det kan der komme en masse både positivt og negativt ud af, så læg kortene på bordet overfor hende, fortæl hende at du er vild med hende, men løb aldrig efter hende, og bevar din selvrespekt.

Drengene efter pigerne messedrengen
Det er okay. Det er pigerne er ikke må "løbe" efter drenge. Men den her dreng løber for lidt, så ikke rigtig godt råd.

Aldrig lala
Man skal da aldrig "løbe" efter nogen, uanset køn, for det kommer der ikke andet ud af end at den anden løber væk.
Det jeg skrev var at han skulle tage sig sammen og bekende kulør overfor pigen, men ikke blive for meget af det gode, for det kan da aldrig blive godt ligefrem at sælge sig selv.
Eller mener du noget andet?

inviter hende ud Anonym
Hej RaceXor!
Synes du skal snakke med hende. Som de andre er inde på er hun nok blevet træt af sms'erne. Hun er måske ikke helt klar over, hvor godt du egentlig kan lide hende, når det aldrig bliver til mere end en sms eller to om dagen. Så inviter hende ud, snak med hende stille og roligt, fortæl hende at du synes rigtig godt om hende og at du er ked af, at hun lige pludselig er blevet så kold..

Held og lykke :)