Hvad skal jeg gøre med denne pige? :'(

Hvad skal jeg gøre med denne pige? :'( fortabt
Hej, jeg er en dreng på 16 år som bor i Jylland.

Jeg mødte denne pige for omkring en måned siden da jeg startede i gym.
Vi er begge 16. Lige fra den dag jeg så hende vidste jeg at hun var noget særligt, og får en underlig følelse i maven hver gang jeg ser hende. I timerne i skolen fik vi tit øjekontakt og jeg kunne ligesom mærke der var noget.

I denne weekend var vi til fest og det endte så med at vi var sammen hele aftenen og kyssede og holdt i hånd osv. Hun blev ved med at sige at jeg var nice og hun havde tårer i øjnene flere gange (hvorfor?)

Dagen efter skrev jeg lidt med hende og spurgte om vi skulle lave noget i weekenden men hun havde ikke tid sagde hun. Det virkede lidt underligt, og jeg blev en smule ked af det og der skete ikke mere den dag. Dagen efter (nu), sidder jeg og ved ikke hvad jeg skal gøre, hun har ikke taget initiativet til at ringe til mig og jeg ved slet ikke om hun kan lide mig og vi skal ses på mandag så vil ikke gøre noget dumt.
Mangler råd! hjælp!

Hun har en anden kæreste Biglove
Hun har en anden kæreste, så glem hende, eller vent til hun er kommet ud af sit forhold.

Nej hun har ej Fortabt
Hun er single.
Og det virkede vikelig meget den aften som om hun kunne lide mig.
Men nu skriver hun ikke. måske har hun det ligesom mig: at hun vil se om jeg skriver til hende og hun ikke ved om jeg kan lide hende.

Hvordan kan jeg sende en sms der ligesom får det afklaret uden at den er alt for skræmmende? eller skal jeg vente? eller skal jeg bare skrive normalt med hende?

har du m76
forsøgt med et andet tidspunkt?

Måske hun virkelig ikke har tid af en eller anden grund. Hvis hun vil dig noget, kan hun nok også godt give dig en forklaring på den manglende tid - det kan være hun virkelig ikke har tid denne weekend, nogle aftaler kan være svære at komme ud af.

husk nu (alle) m76
Jeg ved godt, nogle ville mene, man vil gøre alt for at komme ud af en aftale i sådan en situation.

Det er ikke altid muligt, en forklaring burde følge om hvorfor, i hvert fald adspurgt.

Enig med m76 panya2
Det Er jo muligt, at hun virkelig er ophængt denne weekend. Det er også muligt, at hun gerne vil tøse-snakke med hendes veninder om jer i denne weekend, så hun også lige fordøjer Det, at I har været så tæt.
Hun kan reelt have det som dig, men at hun ikke vil have, at det går for stærkt. Hvis hun gerne vil have ro til at tænke, fordøje og nyde tanken, så kan det næsten kun give bagslag, hvis du er for pressende.
Puha, jeg ved det kan være møg svært, og man skal Virkelig tage sig sammen, for ikke lige at skrive et hej, og håbe på et lille bitte tegn på at der er noget, istedet for usikkerheden....
Lad hende mærke dine følelser, som du hele tiden har vist, med øjenkontakt osv, men lad hende komme til dig. Tirsdag eller onsdag kan du jo så spørge, om hun vil med forbi en café eller noget efter skole, uden at lægge mere i ordene end det

Held og lykke
og lad os vide hvordan det går :)

ok... fortabt
Ok, ved bare ikke hvordan jeg skal få mig selv til at spørge hende om hun vil lave noget efter skole for hun står altid med sine veninder, så skulle det måske ske over MSN dagen før eller noget.

Var i skole idag, og vi sagde ikke et ord til hinanden, vi havde heller ikke rigtig nogen lejlighed til det fordi klassen var spredt rundt i alle frikvartererne.
Da vi havde fri håbede jeg sådan på at jeg kunne få chancen for at snakke med hende men hun forsvandt ud af døren inden jeg kunne nå at se hende.

Hun er ikke typen der kommer til en, tror jeg. Ved ikke helt om jeg bare skal spille cool og lade det ligge, for hvis hun afslår mig vil jeg ikke have det særlig godt med at gå i klasse med hende.

men... fortabt
Men skal jeg fx. skrive til hende nu på MSN eller mobil, altså bare snakke sådan normalt.. Eller skal jeg helst helt lade være med at kontakte hende. Jeg har ikke sagt noget til hende i 2 dage.

WOW fortabt
Hun har lige skrevet til mig =P
Prøver ikke at virke alt for glad.
Noget jeg burde skrive til hende?

En mulighed panya2
Hvis du har messenger åbent og hun er på, kan du jo bare skrive hej.... men sætte din status som ikke "til stede", så du viser at du laver andet end bare at sidde og vente på hende...
Kan du ikke spørge hende direkte, om hun er okay med, at I var sammen?

Super panya2
Ej hvor godt :) Har hun skrevet sms eller msn?
Bare prøv at virke stille og rolig. Svar f.eks Hej Søde :)..... Det er altid en dejlig besked at få som pige

glad :D fortabt
hun skrev på sms.
Skal nok prøve at få klæmt ''søde'' ind =)
Er der nogle gode råd til hvad jeg kan skrive? Skal jeg evt. spørge om hun vil lave noget senere på ugen?
Og er det et tegn på at hun er interesseret at hun skriver? =P

Udvikling Safaris
Vil da gerne lige høre udviklingen...:-) Lyder jo til at det har virket, ved ikke at skrive til hende i et par dage...

Ja: fortabt
Altså nu skrev hun jo i eftermiddags. Vi har skrevet det meste af dagen og hun har lige sendt et '' <3 '' (hjerte), ved ikke hvor meget jeg skal lægge i det fordi hun skrev det lige efter et ''haha''.

Ved bare stadig ikke om hun er interesseret..
Måske er det bare mig der er lidt usikker.
Skal jeg spørge hende i aften på sms om hun vil lave noget i løbet af ugen? (nogle forslag til hvad man kunne lave?)
Eller skal jeg hellere lade den vente til imorgen eller senere.

Please vil gerne have en mening på det her.. fortabt
Skal jeg spørge hende i aften om vi skal lave noget snart, eller skal jeg vente?

Super... safaris
Det lyder som om hun er interesseret, men hun er helt sikkert også usikker på hvad hun skal gøre. Men jeg tror bestemt du begynder at have fat i hende.
Er hun en genert pige?
Jeg synes godt du kan prøve igen i morgen. Måske starte med at skrive en sms om nogle andre ting. Feks noget med skolen eller andre ting. Hvis hun svarer, synes jeg godt, at du efter nogle sms kan spørge igen..
Og husk nu "ingen panik", hvis hun ikke lige svarer inden for 5 minutter :-)

Min mening anonym m
Hmm, jeg har mere end en gang, fortrudt at vente for længe med det - jeg har dog ikke så mange erfaringer alligevel.

Jeg synes godt, du kan prøve, at have et par forslag klar til noget. Café eller biffen fx., måske en gåtur - husk det skal vise noget om, hvad du har lyst til - man kan ligeså godt være ærlig fra starten af - uden måske at fare fuldstændig hurtigt frem.

Da jeg ikke har så meget erfaring på området, skal du måske have flere bud indover.

Men synes ikke du skal vente ret længe.

=(.. fortabt
Var i skole idag, og igen fik vi slet ikke snakket med hinanden. Kan mærke at hun ikke rigtig tør kigge på mig, og jeg har heller ikke rigtig mod til at gå hen og snakke med hende, for hun er altid omgivet af veninder og alle i klassen ved at vi har kysset sammen. Der er en drenge gruppe i klassen som er lidt ''in'', som hele tiden snakker med hende, får det bare så dårligt når jeg sidder på den anden side af bordet med mine venner. Føler lidt at jeg mister hende, ved ikke hvorfor..

Er det et must at snakke med hende i skolen? Det virker også bare lidt underligt kun at tale sammen når man kommer hjem, over sms.

Har det bare så skidt med det, vil så gerne have hende, er SÅ forelsket.
Forresten har jeg fået en aftale med hende i hus i weekenden, må finde ud af hvad vi skal lave, bor i Århus.

way to go :) panya2
Det er da Over übber positivt, at du har en aftale med hende i weekenden....Det er nok fordi hun er Heeelt ligeglad med dig ;) Nej for søren da,...måske har hun det bedst med, at det I to har, det er privat, og ikke noget hun har lyst til skal deles med klassen. Måske er det godt at skolen er Skole og det sted hvor I er klassekamerater og koncentrerer jer om det, hvis du kan prøve ;)
Hun har jo også brug for at ha venner og veninder omkring sig

Jeg syns helt sikkert, det er rigtig positivt. Hvor i landet bor I? Jeg tænkte på hvad muligheder der er at finde på

Mine beskeder blir skrevet med lynets hast, da jeg har to mindre drenge, som skal i seng osv, så hvis der er noget kludder indimellem, må du bære over med mig ;)

[s]

.=D fortabt
Er så super glad for dine svar, de har virkelig hjulpet mig.
Jeg bor i Århus, så der er rig mulighed for ting man kan lave.
Der er selvfølgelige den klassiske bio/cafe tur. men ved ikke helt om der er noget bedre.

Shiiit ='( fortabt
Sidder her oppe i Århus og skriver med hende på msn og i midten af vores samtale skriver hun ligepludselig ''jeg tror vi er MEGET forskellige''..
Shit jeg vidste ikke hvordan jeg skulle reagere. Der kom ikke mere ud af det end det, og så fortsatte samtalen.

Hvordan skal det tolkes? Er hun ved at få kolde fødder? Det virker bare virkelig ikke som noget man skriver hvis man kan lide personen.
Fuck jeg har det skidt.[:*(]

Depends panya2
Det kommer meget an på hvordan hun har skrevet det,...i hvad forbindelse osv
Hun kan jo have smilet, mens hun skrev det, og du kan have skrevet noget som ligger langt fra hende, uden at det behøver være negativt

Og så er det altså Rigtig godt at være forskellige ;) for at kunne give hinanden modspil og til at kunne fascinere, give og lære m.m.

Du kunne jo skrive, "så er det jo godt, at det er positivt og givende at være forskellige" ;)

Mange tanker til dig i Århus, sov godt, vender tilbage imorgen [f]

tak. fortabt
Tak for tankerne =)
Ja hun skrev det med en smiley..
Og hun det var hende der skrev til mig igen idag.
=)

Du har da fat i det rigtige der Crarina
Hvad er den videre udvikling?

Da jeg gik i gymnasiet havde jeg også svært ved at komme sammen med enten en fra klassen eller parallelklassen. Jeg kunne bedst lide det var lidt privat, så hun har det nok på samme måde

forslag til date fortabt
Ja. nogle gode forslag til hvad man kan lave på en aften?

du har fået besked af hende voksen og følsom :-)
søde unge mand. Hvis ikke der skal mere til en aftens kys og kram og en pige der konstaterer at hun ikke synes du er lige sagen for hende, før du får det rigtig skidt, så skal du vist kigge lidt mere på din egen selvtillid og selvfølelse.

Ja, hun har på almindeligt omskrevet dansk fortalt dig at hun ikke er interesseret, og at hun er en meget almindelig tåge-snakkende dansker, der ikke tør stå ved en retræte!

Gider du virkelig have det sådan? Nøjes i stedet med at nyde den aftens kys og kram, slå hende ud af hovedet, og kig efter andre piger vil noget med dig. Spil ikke dit krudt ;-)

MSN annepigen
Hvis du har hende på MSN, synes jeg da klart det var en smartere tilgang end sms'er. Det er meget lettere og hurtigere at formulere sig, og du kan jo få det til at se "tilfældigt" ud, at I lige var på nettet samtidig. Spørg til om hun har haft en god weekend, og hvis du er tryg ved det, så sig, at du har tænkt på hende og om hun vil være OK med hvis du kom hen til hende i skolen på mandag eller om hun i virkeligheden helst vil være fri? Der er jo ikke nogen skam i at sige, at du supergerne vil gå hen til hende, men at du ikke har lyst til at sætte nogen af jer i en pinlig eller akavet situation. Hvis hun ellers er et nogenlunde ordentligt menenske, vil hun svare dig ærligt, og så må du tage den derfra. Og skulle du gå hen og få en afvisning, så overlever du også det, tro mig.

Held og lykke!

2 dage... annepigen
Jeg ved godt, at nogen har rådet dig til at slå koldt vand i blodet og ikke virke desperat osv., men som pige vil jeg sige, at efter 2 dage vil jeg begynde at tro, at jeg bare var en tilfældig fornøjelse, hvis jeg ikke blev kontaktet (selv om hun jo elvfølgelig har mulighed for at kontakte dig). Er hun en genert pige? Du skriver et par steder, at hun nok ikke er typen, der vil komme af sig selv...

biffen er ikke en god date annepigen
Biffen i sig selv er ikke en god date, man får jo ikke talt sammen overhovedet. Jeg foretrækker at lave noget, hvor man kommer til at grine, evt. ser lidt dum ud, hvis du forstår. Tag ud og stå på rulleskøjter f.eks. (eller om vinteren skøjter) Man får varmen, bliver lidt rød i kinderne og når man går på cafe bagefter er stemningen som regel sådan dejlig let...

hmm altså!!
eller også er hun ligesom mig. bange for at fortælle hvad man føler