Hvad skal jeg gøre med mit liv?

Hvad skal jeg gøre med mit liv? claramarie
Hej. :)
Jeg er en 16-årig pige, der har gået på efterskole siden august. Men jeg er ikke glad for det. Tværtimod. Har kæmpet for det indtil nu, men kan bare ikke mere. Derfor er jeg meget tæt på at stoppe. Men jeg ved ikke hvad jeg nu skal. Jeg vil ikke, og jeg mener virkelig IKKE, tilbage i min gamle klasse, for der havde jeg det heller ikke alt for fedt. Kedede mig bare meget. Men jeg vil så gerne være et sted hvor jeg er glad, men uanset hvilke løsninger jeg tænker på, er ingen af dem perfekte. Hvad synes du jeg skal?

KH. ClaraMarie[:)]

livet er ikke Anonym
hverken nemt eller perfekt, mit råd er nok enten at holde året ud, eller evt ta de sidste måneder i en klasse på en ny skole hvis det er muligt.
Jeg håber at det du så begynder på, efter efterskolen, er noget som kan bringe mere glæde ind i din hverdag

glædelig jul, og håber du finder ud af det hele [:)]

Efterskoler er noget lort City-pigen.
Søg job i dansk supermarked.
Tjen dine egne penge og bliv glad i det selskab.

Svar City.pigen claramarie
En mulighed.
Men det er ret vigtigt med en niende klasses eksamen. Også for at kunne tjene de penge og det selskab jeg skulle blive glad for senere.[:)]

Kære City.pige hellenemborg
..... det er somom, at uanset, hvad du vender dig mod og er i lige i øjeblikket er det ikke godt. Det virker forkert og bliver en kamp for dig.
Som jeg oplever det har det hverken noget med din efterskole, eller din gamle klasse at gøre - det er noget indeni dig, er har en tendens til at synes at livet er hårdt, at du føler dig udenfor og ikke forstået, at du ikke hører til. Du oplever dig ensom og har mest af alt lyst til at "vende hjem". Ikke at du ønsker at dø, men en del af dig ønsker noget andet enddet her,for den del husker noget bedre.
Den ensomhedsfølelse og følelsen af kamp, af ikke at høre til, må du kende hjemmefra.
I dine tidlige år,var der noget der også var svært og det mønster har en tendens til at gentage sig igen og igen, indtil du bliver bevidst om det kog kan begynde at gnkende det. Først her kan du gøre noget aktivt ved det.
Så både årsagen og løsningen findes indeni dig - ikke udenfor. Du kan godt skifte efterskole, kan stoppe, men din smerte flytter med........
Måske skal du have en pause fra det hele - holde fri og starte et helt andet sted - men jeg tror det bedste du kan gøre for dig selv lige nu er at få lidt hjælp til at se disse ting og løsne lidt op for dit indre. Livet er en dejlig gave kære smukke unge sjæl, og de er den du nu skal til at pakke op.
Der ligger masser af vidunderlige oplevelser og erfaringer til dig - det handler om at gribe dem.
På min hjemmeside www.nemborg.dk, er der en coach/rådgiver der hedder Solveig Ellingsen.
Prøv evt. at skrive til hende - hun kan hjælpe dig lidt mere på vej tror jeg.
Mine allerkærligste tanker til en smuk og følsom sjæl
Helle Nemborg
www.nemborg.dk