Hvad skal jeg sige?

Hvad skal jeg sige? Anonym
Jeg har netop fundet ud af, at jeg er gravid. Ikke planlagt og jeg tager/tog p-piller, så det er lidt et mysterium. Min kæreste og jeg er blevet enige om, at vi vil beholde barnet. (Vi er 24 og 26).

Nu er det så, at det ikke er mere en 14 dage siden min bedste veninde havde en spontan abort i 8. uge. Hun og kæresten har prøvet at blive gravide i et års tid.

Hvordan fortæller jeg hende, at jeg nu er gravid?

vær ærlig anns
Jeg forstår fuldt ud dit dilemma, det er rigtig synd for de mennesker der prøver at blive gravide og det ikke lykkes. Gudskelov lykkes det som regel for mange. Uretfærdigt er det også når man tænker på alle de ulykkelige børn der bliver født, hvor de ikke er ønskede. Du og din kæreste har gjort op med jer selv at I gerne vil have et barn sammen, og det syntes jeg du hurtigst muligt skal fortælle din veninde. fortæl hende at du har forståelse for hendes situation men at du håber hun kan være glad på jeres vegne. Det er muligt hun lige skal tygge på det men tro mig er hun en god veninde vil hun blive glad på jeres vegne.

vær ærlig joan99
hej
hvis din veninde har haft en spontan abort, plejer det at være fordi der er noget galt med barnet, og der er sikkert ikke nogen grund til at hun ikke skal kunne gennemføre en graviditet senere.
jeg syntes bare du skal være ærlig overfor hende, du kan måske vente til det kan ses.
hvis hun er en god veninde så vil hun glæde sig på jeres vegne.
held og lykke fremover.

hun vil forstå det Anonym
Jeg tror helt sikkert din veninde kan forstå din glæde over at du er gravid, også selvom hun selv har det svært. Og tillykke med det.