hvad skal jeg tro

hvad skal jeg tro lulu72
Jeg har så meget brug for noget feedback. Jeg har været sammen med min kæreste i 4½ år nu og han har løjet for mig mange gange, sidst for 4 måneder siden. Mange vil nok mene at det meget af det er bagateller han har løjet om, men det har gjort at jeg har mistet tilliden til ham. Her er den alvorligste "løgn" han er kommet med. Det er ved at tage livet af mig. Jeg har en teenagedatter fra tidligere forhold som bor hos os, hun har taget billeder af sig selv hvor hun er letpåklædt sammen med sine veninder som mange åbenbart gør i dag (meget uskyldige billeder). Så hun har en masse billeder på sin computer som hun ikke vil have at vi ser, hvilket jeg respekterer. Vi har så gemt alle hendes vigtige ting på hendes computer på en ekstærn harddisk. Min kæreste spurgte mig engang om jeg ikke ville vide hvad det var for nogle billeder hun havde som vi ikke måtte se, jeg sagde nej fordi jeg vil ikke gøre det uden tilladelse fra hende og desuden er jeg ikke bange for at der skulle være noget ulovligt. En dag jeg kommer hjem fra arbejde og tænder computeren kan jeg se at min kæreste har været inde og kigge på hendes billeder og ca 10 stk billeder har han dobbeltklikket på så de blev store, derfor kunne jeg se i oversigten at han havde været derinde (allesammen hvor hun ikke har særligt meget tøj på) Jeg spørger ham om han har haft tændt computeren (uden at sige hvad jeg har set) han svarer at det har han ikke, men må så tilstå da jeg siger at jeg kunne se at han havde. Så kom løgnene væltende, han ville scanne harddisken for virus og havde fundet virus på den og så havde han fjernet den( tilstod bagefter at det ikke var rigtigt)og bla bla bla. han ville vide hvad det var for nogle billeder der var, fordi han vil ikke have at der ligger noget "ulovligt" på harddisken. Han kan ikke svare på hvorfor det var nødvendigt at klikke på flere af billederne så de blev store og hvorfor han ikke slukkede da han fandt ud af hvad det var for nogle billeder. Han turde ikke fortælle mig det siger han. hvorfor gjorde han det så?. Jeg har snakket med en psykolog som siger at han har handlet rigtigt ved at tjekke billederne, men jeg har sådan en ubehagelig følelse med hele situationen.

Selvfølgelig er det rimeligt Anonym
at du spørger ind til, hvad det er han kigger efter på din datters PC.
men, på den anden side er det også rimeligt, at han kigger på de billeder af din datter som hun har liggende på sin PC. Det er jo almindelig kendt, at unge, og især piger meget ofte tager noget vovede billeder af sig selv og lægger på nettet.

da DU tilsyneladende har en stor berøringsangst over for dit ansvar som forældre og derfor ikke formår at føre det nødvendige tilsyn med din datters netadgang, jamen, så må du da være glæad for, at din kæreste har den fornødne ansvarsfølelse.

Du er tilsyneladende besat af tanken om, at din kæreste kun kigger på billederne for at snage og evt. kigge på din datters nøgenhed....

Tag en snak med din kæreste om det og pas endelig på, at du ikke får et paraneua forhold som med tiden helt vil ødelægge jeres forhold på grund af din mistillid.

Og køb så for pokker en PC til...

Når du er færdig med at snakke med kæresten dulkis
- så synes jeg ikke du skal købe en PC, når hun forvalter det så dårligt, du skulle tage en snak med din datter om, hvorfor hun får taget billeder af sig selv, hun føler kompromitterer hende i forhold til dig. Du ved da godt den er gal.

- Nogle unge piger har brug for mere vejledning end andre og den nærmeste til det er vel ens mor. Lad være at lulle dig hen i "det gør de åbenbart nu om dage". Reager, når hun gør noget, der overskrider DINE grænser.

- Din kæreste lyver, fordi han selv er skamfuld over den reaktion, han havde på de billeder, men tænk så selv over, hvordan hun virker på andre mænd, der ikke her en barriere over for det at "glo" på hende.

Dulkis har fuldstændig anonym
ret og samtidig mener jeg at din partner er sexfikseret.Unge piger,halvnøgne og ovenikøbet dobbelt klikker,jamem I guder,sikken en " dejlig " mand at have! Han har rigtigt studeret de halvnøgne billeder af din datter i forstørret udgave,hvordan føler du dig tilpas nu? Du er nødt til at tale med din datter vedr.billerder og fortæl samtidig at din klamme mand har været inde at kigge med.Jeg kunne sq ikke røre ham med en ildtang...det må du meget undskylde.Der er tusindevis af undskyldninger men ikke en eneste grund til at han absolut skulle ind og snage på de billeder.....

Er så enig darkys
særligt når man tænker på at det er hans steddatter!
Holder aldig op med at undres over mænd! [:(]