hvad skal man sige?

hvad skal man sige? tja..
Hej sol[:)] jeg er en fyr på 18 år, som er meget fortvivlet over hvilken uddannelse der passer bedst til mig, jeg er begyndt som tømrer men det er slet ikke mig[:(]
Jeg skal snakke med en studio vejleder imorgen, men jeg har så meget jeg gerne vil have vendt, føler bare ikke at jeg kan snakke med en tilfældig studio vejleder om alt hvad jeg går og tænker omkring uddannelse..
Er bange for at hvis jeg fortæller alt om alle mine ideer osv. vil hun ikke være til meget hjælp, men føler ikke jeg har gjort nok hvis jeg ikke siger hvordan jeg tænker omkring det hele[:(]
Hvad skal jeg stille op med det hele??

Det har jeg prøvet darkthrone
Og en studie-vejleder, tja ham jeg havde foreslog mig at ta´på produktionsskole.[:/]?????? det var ikke lige det jeg gik og drømte om må jeg tilstå.

Men det kunne være din måske rigtig gerne vil hjælpe dig. Prøv bare at nævne nogen forskellige uddannelser du havde i tankerne. så kan du i det mindste hurtigt få et overblik om hvordan du når dit mål.

Og come on, ta´det roligt med dine fremtidsplaner du skal nok finde ud af hvad du vil på et tidspunkt. Du er jo kun 18 år, meget kan ændre sig.

Jeg var 24 år før jeg fandt den rigtige uddannelse for mig. Før det havde jeg prøvet 2 andre uddannelser.

Tak tja..
jeg snakkede med en vejleder i dag, hun forslog ligesom din, at jeg skulle tage på produktionsskole, men det gider jeg sgu ikke[;)] !

åndsvagt darkthrone
Men som sagt. nyd livet[:D]