Hvad skal man vælge

Hvad skal man vælge Os i krise
Vi har vist brug for lidt hjælp til at vælge hvilken parterapi "metode" vi skal vælge.

Vi kan jo se der er en masse forskellige former for terapi men hvad er luft og hvad er guld?

Hos os var det konen der ville til at flytte sammen med en kollega. Det har manden selv sagt "lidt" svært ved at komme over.

Gennem kommunen / familiestyrelsen Micha
Familiestyrelsen har et projekt kørende til og med 2008. Der tilbyder forskellige steder rundt om i landet. I får 9 timer betalt, mod et symbolsk start beløb på kr. 300. Der er to psykologer. En mandlig og en kvndlig. Gå ind på styrelsens hjemmeside.

Der er en løbende evaluering og helt bestemte krav der skal opfyldes.

Held og lykke med projektet. Jeg er også den svigtede part og min erfaring siger at det kan lykkes.

tak men Os i krise
det er det projekt du nævner er detsvære ikke en mulig for os. Det er sikkert et godt projekt men vi kan ikke bruge det. Hvorfor er en meget lang historie som jeg ikke vil trætte jer med.

Vælg efter tillid Micha
Jeg ville nok vælge en psykolog, med psykoterapi erfaring. Det skal også være en som du føler du kan tale med. Min erfaring siger at det tager 5 minutter at finde ud af om kemien er der. Hvis du bor i KBH har jeg nummeret til en god psykolog. Være opmærksom på at det er dyrt - 900 i timen, men det er godt givet ud. På en time kan du komme mere rundt og til bunds end du kan med venner.

Du skal finde værdien i digselv. Hvis din kone søger væk, må du se det som at hu har glemt hvilken gevinst hun mister. Selvværden lider et knæk når man er udsat for utroskab. Jeg besluttede mig for at være samarbejdsvillig, positiv og genfinde mit bedste jeg. Resultatet var at min mand opdagede hvad han var ved at smide væk.

Jeg har været igennem hele processen og det er ikke nemt. Du skal gøre op med digselv om du synes dit forhold er værd at bygge på. Der er nogle skår der ikke kan laves om, men det er muligt at få en fantastisk liv alligevel.

Hvis du synes det er værd at arbejde for skal du gøre 3 ting, for din egen og ikke hans skyld.

1. Det første er at du skal være vred og ked af det m.m i en tidsbegrænset periode. I den periode skal han lytte til dig en halv time 3 gange om ugen. Det skal ikke være en diskussion, men han skal høre hvad du siger. Svar behøves ikke. Jeg gjorde det i en måned. Da måneden var slut begravede jeg vreden. Jeg skrev ned alt hvad der havde gjort ondt i vores forhold ned. Jeg tog brevet og begravede den ned i haven i gården.

2. Så tilgav jeg ham.Igen ikke for hans skyld, men for min. Jeg ville ikke bruge mit liv på at være vred og bitter. det fortjente jeg ikke. Jeg fortjener at være lykkelig - med eller uden en ægtefælle.Samtidig med tilgivelsen besluttede jeg mig til at mistro og kontrol var ydmygende for mig. Det ville jeg ikke nedværdige mig til. Så jeg tjekker ikke mobil eller andet.

3. Skab din egen lykke. Når manden ser at du er tilfreds, udadvendt og aktiv uden at han er en del af det, kommer jægerinstinktet frem igen. Han vil arbejde hårdt for at gør sig fortjent til din kærlighed. Han vil være stolt af at være sammen med dig. Du finder samtidig ud af at din lykke ikke er afhængig af et andet menneske, men at du skaber lykke indenfra.

Vi gik til parrådgivning og der fik jeg at vide at det jeg havde gjort forinden var meget helende. Sådan oplevede jeg det også. Vi gik til rådgivning fordi vi havde glemt hvordan vi talte sammen, og det er kommet på plads sideløbende.

Held og lykke.

Micha

hvor i landet er i? holycow
kan anbefale flere afhængig af landsdel

Lotte

Vi er Os i krise
fra det sydlige himmerland

hmm - dette er måske en mulighed holycow
der kender jeg ikke nogen - jeg ved ikke om det er muligt men det kan være der er nogen fra himmerland her:

http://www.gestaltinstitut.dk/laerere.htm

hvis linket ikke lige virker så kan i google NGI - (nordisk gestalt institut) - det var en derfra vi brugte da vi havde brug for det og det passede os så godt så jeg er startet på skolen.

I kan læse mere om "stilen" på den hjemmeside ellers på denne http://www.essentielterapi.dk/

det var ham vi gik hos og der står nogle interessante ting derinde som måske kan hjælpe i snakken indtil i kommer igang?!


Held og lykke med det

Lotte