Hvad skal slagtes når regeringsmagten skifter?

Hvad skal slagtes når regeringsmagten skifter? MMMMM
Vores nuværende regering har jo bl.a. slagtet andelsboligtanken, skiftet smagsdommerne ud med andre smagsdommere og andre ting som de jo mener ikke bør være en del af et (små)borgerligt Danmark...

Når regeringsmagten skifter bliver det jo så deres tur til at få kærligheden at føle, men hvad vil en ny regering gøre som tak for sidst?

De skal jo have nogen på hatten, men jeg synes det er svært at pege på konkrete ting bortset fra at fyre alle de smagsdommere som der er blevet ansat af den nuværende regering i de ca. 100 nye råd som de har oprettet.

Andre forslag?

Forkvaklet mancph
indstilling du har til politik.... Handler det kun om at slagte anderledes tænkende for dig??
Gud FRI os vel.... Besynderligt nok tror mange (og sikkert dig selv?), at det er demokrati... mancph

Er den tanke aldrig falder dig ind mor Karen
at Folketinget er en børnehave?
Aktørerene slås og kives. Dem, der i øjeblikket er nederst gør alt for at dolke de øverste i ryggen, graver snavs (ægte eller fantasi)frem af gemmerne, kritiserer alting sønder og sammen.
Når så billedet vender, og de nederste er øverst, er de ikke en tøddel bedre end de andre var.

Dette gælder alle partier, ingen er bedre eller mere moralsk end de andre. Der bruges nok forskellige ord til at beskrive samme ting med, men det er jo bare sminke, intet andet.
Mår man taler om nedskæringer og sammenlægninger og besparelser er det totalt ligegyldigt om regeringen er højre- eller venstrehåndet.

Det er nok Anonym
Ligegyldtig, hvem der har posten som statsminister, for de alle er fulde af løgn.

Vi har haft anker, det duede ikke, så fik vi schlytter, det var rent ad H til, ja så prøvede dansker igen, så kom Nyrup, han kunne intet andet stå og prale med at arbejdsløsheden er faldet under hans tid, ja det tror fandes når han sender folk på overførelseindkomst.

Så kan alle fjerne arbejdsløsheden, bare sænk pensionsalderen til 50 år, så har vi ingen arbejdsløse.

Der er ingen på borgen som siger sandheden for så vil folk ikke stemme på dem, de fylder folk med løgne og stikker blår i deres øjne, for hvem vil stemme på en som siger højre skat mere brugerbetaling, bistandsydelsen skal ned osv.osv. nej sådan en vil man ikke stemme på, derfor siger de det folk vil høre.

Og så har man en dum kælling til Marianne Jelved som står som et lille forurettet barn og siger hvis jeg ikke får hvad jeg vil havde vil jeg ikke lege med og hvad vil hun havde, ja gud hun vil sku være statsminister, den kvinde mangler sku alt det man kalder sund fornuft

Med regeringens ubehagelige holdninger.. MMMMM
og menneskesyn så tror jeg de bedst forstår at få med stokken. Fogh og Pia forstår kun magt lissom bidske hunde. Det er kun, hvis man river de ting ned de har opbygget at de kan forstå at man ikke ustraffet kan smadre f.eks. andelsboligtanken som det har taget generationer at opbygge.

Før havde vi en billig andelsbolig, hvor alle kunne få råd til at bo her i vores forening. Nu er vi allesammen velhavere, men fattigrøvene kommer ikke ind i vores forening nogensinde igen.

Tak til regeringen for at sørge for at berige den tilfældige del af befolkningen som havde netværket til at komme ind i de billige andelsboliger og hæve priserne til ejerboliger.

Personligt laver jeg kassen på det - regner faktisk med at lave en million for en lejlighed, jeg betalte 80,000 for. Men retfærdigt?