Hvad skal straffen være

Hvad skal straffen være Sendjano
For at være en sådan svin, at man kan finde på at gøre dyr for træd. Mener at den skal være meget hård.

Vi har fundet ud af, at hunden er chipmærket. Vi har derfor et navn og prøver nu at komme i kontakt med den, der står som ejer af hunden, siger Hans Dybdahl fra Vestegnens Politi til ekstrabladet.dk. Ifølge ham er det endnu for tidligt at sige, om det er hundens nuværende ejer, der står registreret i Dansk Hunderegister.

- Den kan jo have skiftet ejer siden, men vi håber via denne vej at finde frem til gerningsmanden, siger Hans Dybdahl.

Ingen straffes for Kira
Knap så positivt har sagen udviklet sig om den lille hund, Kira, der i sidste uge blev fundet tævet og hængt i en skov ikke langt fra, hvor den lille hund blev fundet i går.

- Der er ikke noget nyt i den sag, og vi får ikke længere henvendelser. Så indtil der måtte komme noget nyt, har vi ikke flere spor at gå efter, siger Hans Dybdahl om den sag.

Ifølge eksrabladet.dk's oplysninger har politiet tidligere taget prøver fra ejerens lejlighed, hvor der blev fundet blod og en hammer. Da hunden blev fundet hængt i et træ i sin egen hundesnor en tidlg morgen, havde den sår i hovedet, der kunne være fra en hammer. Men hans Dybdahl oplyser, at de prøver, der blev foretaget har vist sig ikke at være hundens blod.

Dermed ser det ud til, at personen bag den brutale mishandling, der kostede den lille hund livet, slipper ustraffet.

Gode spor om kattemishandling
I sidste uge blev en lille kattekilling fundet på en legeplads i Aabenraa med hele to kanonslag bundet om maven. Opklaringen af denne sag ser dog lysere ud end hundemishandlingssagen fra Albertslund.

- Der har været udlovet i sagen, og vi har heldigvis fået mange oplysninger og navne. Så nu skal vi have fat i de mistænkte og afhøre dem i sagen, siger Knud Reinholdt til ekstrabladet.dk.

Katten overlevede med nød og næppe forsøget på at sprænge den i luften. Den blev fundet med de to kanonslag og afsvedet pels tæt på vægerne.

VH S

Ene-celle med - Han sku' ha' - sku' han
- ham her http://www.dr.dk/NR/rdonlyres/4117540B-CB7A-437D-A798-B569FFFFAF94/620313/4e9d5c126966456493b35a4ba20f0bf7_Peter_Lundin_1112.jpg

Peter skulle så ha' nedsat sin straf med 30 minutter, hver gang han kune få SVINET til at skrige...........

Ahh lol :D
Ja god ide eller lade ham få stød i 3 timer om dagen :D

500 kr bilisten
eller en bøde i det hele taget er til grin. Straf for dyremishandling skal sættes i vejret.

Jeg ville ikke tøve med at gribe ind med alle midler hvis jeg var vidne til sådan noget. Bliver helt dårlig af at tænke på det :-(

Uha smukkepoppi
Jeg tør slet ikke skrive hvad jeg ville gøre hvis jeg var vidne til dyremishandling, for det ville i såfald være mig der fik den hårdeste straf[;)].
Men jeg ved ikke hvor hård en straf vi kan forlange, for prøv se hvad man får i straf når ofret er et menneske, voldsmanden får jo ingen straf der heller.
Det er utroligt at man bliver straffet promte og meget hårdt hvis man f.eks. stjæler, men liv, om det er dyr eller menneske, de/vi har åbenbart ingen "værdi" i politikernes øjne..
Men jeg mener at et liv er et liv, så om det er hund, hest eller menneske, så burde straffen være ens/lige, men så længe at en hund/dyr, betragtes som en "ting/genstand" hvilket de bliver ifølge loven, ja så er der sgu lang vej for et bedre straffesystem..
Det er Så trist og surt, men desv. sandt.[:*(]