Hvad skal vi forvente af lægevagten?

Hvad skal vi forvente af lægevagten? Anonym
Ta en panodil og giv ham masser af væske, det er sikkert bare en virus, du er velkommen til at ringe igen hvis det bliver værre.

Er det hvad vi skal nøjes med fra lægevagten, eller skal vi have mere for vores skattepenge?

Hvordan er din oplevelse af lægevagten?

lægevagter Helleblevdersagt
Hvad for nogen ?
har aldrig set en.
de kommer aldrig, for det "er sikkert ikke noget alvorligt" Selvom man blir indlagt af egen læge, et døgn efter man har ringet til vagtlægen.
Jeg tror de bare sidder foran telefonen , så har de en liste med forskellige "diagnoser" og så bruger de dem lidt som det passer dem..
har i haft nogen godt oplevelser med dem?
syns det er spild af penge..
Hvis jeg ville have lov til at blive i sengen, kunne jeg ringe til min mor og beklage mig. hun ville nok sige det sammen som vagt"lægen"

Bare lig dig i sengen, og slap af, det går nok snart over..

Aldrig nogen god oplevelse Anonym
Jeg har aldrig haft nogen gode oplevelser med vagtlægen. Har heller aldrig haft besøg af en, selvom jeg var så syg, at jeg ikke kunne komme ud af min seng. Har endda haft en sprunget blindtarm, hvor jeg også fik besked på at ta en panodil og sove det væk - måtte ringe efter en ambulance og kom derud i sidste øjeblik. Men har aldrig klaget over lægevagten, for ANER ikke, hvor man skal klage - det får man jo sjovt nok intet at vide om! Desuden ville jeg så skulle klage, hver gang jeg har ringet dertil... Jeg tror lægevagten ville få et seriøst problem, hvis der til alle der ringede, blev givet den mulighed, at give deres besyv til, hvad de syns om oplevelsen...

Et godt tip, hvis du vil ud til lægevagten. Anonym
Jeg er FÆRDIG med lægevagtens PIS, så har gennem de sidste par år, gjort følgende: Hvis jeg, børnene eller min mand har brug for lægevagten, så ringer jeg dem op, giver dem det personnummer de skal bruge og siger, at vi ankommer om et kvarter, uanset hvad de siger, så tager vi derind, for så har de pligt til at tilse os, fordi vi HAR ringet. Det er måske en hård måde, men det er den ENESTE måde vi får det vi har krav på.

lægevagter !!!!!!! Vanilla
Ja dem er der stor forkeld på, har så sent som i weekenden haft brug fo en.
Som bare gav besked om at jeg skulle kontakt min egen læge mandag.
Hvad hermed er gjort,hvor der er mulighed for en indlæggelse. når han har se på mig senere på dagen.
Lægevagter ja der skal mere kontrold over der systemer

Lægevagten Anonym
Husk at fortælle lægen at såfremt jeg ikke kan få assistace vil jeg have lægens navn samt oplyse at ansvaret pålægges lægen da jeg ikke kan overskue noget.Ofte hjælper det på hjælpen da ingen læge tør eller vil have ansvar for ydet tlf.hjælp.

ikke godt slet stinenilsson
ikke godt. Fik en gastric bypass den 5 maj og blev udskrevet den 9 maj. Om morgenen den 10 maj havde jeg så skrækkelige smerter, at jeg ikke kunne være nogle steder. Ringede til lægevagten og sagde at jeg lige var nyopereret og at det ikke var som det skulle være, snup et par piller var svaret. En halv time senere ringede vi 112 og jeg blev indlagt.....tarmslyng og hasteopereret. Måske den læge jeg talte med skulle overveje sin stilling????

Positiv erfaring En mening
Selvfølgelig er det uheldigt at folk bliver henvist til at "tage en panodil og gå til egen læge mandag" hvis det er alvorligt, men for fanden - hvor mange folk ringer ikke ind med de mest bagatel-agtige problemer, som en vagtlæge alligevel ikke kan gøre det store ved! Det er da klart at der kommer en fejl-bedømmelse af og til, statistisk set! Ikke at det er ok, men hvis folk nu undlod at belaste systemet med småforkølelser og andet ligegyldigt, så kunne det være der var mere overskud til at opdage de alvorligere tilfælde.
Jeg har selv to små børn og har, indrømmet, ringet til lægevagten mange gange - og også FOR mange gange, men vi forældre idag er jo så nervøse for om der er noget galt med vores små og forventer øjeblikkelig løsningen af problemet. I 99% af alle tilfælde har jeg fået en ok behandling - dermed ikke sagt at lægen har været specielt hyggelig eller snakkende, men det er heller ikke hans job. 2 gange (hvor jeg ikke har haft mulighed for at komme ud til lægevagten og blive tilset), er lægen kommet indenfor 2 timer, og selv om det går hurtigt og virker overfladisk har han haft ret i sin diagnose! Hvilket han i øvrigt også har alle andre gange - og i øvrigt havde jeg stillet diagnosen selv allerede (via lægevagtens hjemmeside).
Folk i dag forventer at det hele handler om mig, mig, mig, mig - hvis JEG er syg har JEG krav på at en lægevagt bruger tid NU og er nærværende også selv om det nok egentlig godt kunne vente til mandag morgen (men det er jo mere praktisk hvis jeg kan blive kureret NU og det føles jo MINDST livstruende hver gang man er forkølet!).

Men hvis man er meget, meget syg ringer man vel også til 112 og ikke til lægevagten - eller tager på hospitalet, eller hvad??

Hun døde fra mand og 2 børn chlotilde
Hun ringede til manden,og fortalte, at hun var meget dårlig, og lægevagten ikke gad komme.
Han skyndte sig at skaffe en afløser fra jobbet og ilede hjem.
Han fik efter møje og besvær fat i lægevagten, der rådede hende til at gå i seng og tage panodil.
Manden protesterede men kunne ikke gøre andet.
Ud på morgenen var den helt gal med konen, og manden kørte hende så til det lokale sygehus, hvor hun døde kort efter ankomsten.
Senere blev det en bekostelig affære for det offentlige.
Faderen var skibsfører, og kommunen måtte træde til vedr. børnepasningen, når han var på arbejde.
Det ene barn var handicappet psykisk.

længere åbningstid hos egen læge mindsker misbruget af lægevagt liva5
Jeg kender til flere tilfælde hvor folk er afvist, hvor det viste sig at være livstruende.
Hvis de almindelige læger havde længere åbent ville der være færre der der misbruger lægevagten til små problemer med deres børn der kunne løses næste dag hos egen læge, P-pille recepter og folk burde opdrages til selv at kunne vurdere om deres situation. Det er tit pivskiderne der har et problem, mens den gamle gubbe der virkelig har noget at ringe for ikke vil belemre det offentlige ladervære. selvom han har opbygget velfærdssamfundet med sine surt tjente skattekroner.

De får bonus for at afvise folk komododragon
Med den lidt firkantede formulering mener jeg at vagtlægerne får et ekstra honorar hver gang de kan ordne en sag over telefonen frem for at tage ud til patienten.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/09/18/052502.htm

Det lugter jo lidt!

Systemets uduelighed er velkendt Fnug
Lars Løkke Rasmussen gider ikke gøre noget ved det, undtaget selvfølgelig nu, hvor det er en ministerkollega det er gået udover.

Lægevagten fungerer ligeså hovedløst som hospitalerne. Jeg var selv ved at omkomme, da jeg fik en halsvirus der gave en byld i halsen, og kunne ikke tale, en bekendt ringede til lægevagten, der bad mig komme straks.

Jeg kom til lægevagten, lægen kiggede og sagde jeg straks skulle indlægges og opereres, han ringede til Gentofte der skulle stå standby når jeg kom. Han bad mig så selv om at tage til Gentofte, hvad jeg gjorde med S-toget. Gentofte havde efterlyst mig, da jeg ikke var kommet straks med et udrykningskøretøj, da bylden ville lukke halsen for lufttilførsel inden for måske ½-2 timer, det fik jeg intet at vide om af lægevagten. Men først på Gentofte, der spurgte om hvem den idiot var der havde bedt mig selv om, at tager derud...

Frygtelig historie komododragon
det er ikke ret betryggende at det er den slags inkompetence man kan risikerer at blive udsat for.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article225540.ece

hmm... nette21
Jeg har nu aldrig haft problemer med vagtlægen, vagtlægen i middelfart er nu ganske god og de virker seriøse, i hvert fald de gange jeg har haft brug for dem, så jeg har ikke noget at klage over..

Falsk varebetegnelse julenissen
Hvorfor udgive sig for læge når man ikke bryger sig om jobbet?

Tæt på at dø Ægte fan
Jeg var tæt på at dø, pga flere vagtlæge der svigtede.
Jeg var 13 år og havde mellemørebetændelse. I løbet af et døgn udviklede jeg livstruende meningitis(hjernehindebetændelse).
Da min mor ringede til lægevagten tidligt om morgenen, havde jeg over 40 i feber og kastede op i et væk samtidigt med at jeg gled ind og ud af bevidsthed.
Min mor ringede deperat til 2 forskellige vagtlæger som nægtede at komme fordi "egen læge åbner jo om et par timer".
Først da hun ringede til den 3. læge og råbte ad ham i tlf kom han.
Han kiggede da kort på mig og konstaterede så:"jeg ringer lige efter en ambulance, din datter har meningitis"
Jeg blev indlagt med 42,2 i feber, bevidstløs. Lægerne på hospitalet sagde at det var et spørgsmål om få øjeblikke, før jeg var død. Og det første døgn på hospitalet, var jeg i livsfare.

Nu er jeg voksen og har selv børn. Hvad jeg mener om lægevagten?
De kan være med til at redde menneskeliv......hvis de vil.

alt ritz
alt er en virus i følge de danske vagtlæger.

lægevagten.... monsun
Nu, når vi alle sammen kender hvad der kunne skette med en vi alle sammen kender, selfølgelig er skremende at høre. Man kan slet ikke tro på, at det er sandt.Heldigvis fik han hjælp fra anden side og har det godt numen...
Men i mange steder man oplaver lignede behandling, men blever skuffet, men nu skal politikerne gøre nogen.Det skal ændre regler og giver bedre muligheder til folk der skal hjælpes.
Fra min egen livservfaring, kan jeg desværre konstatere at ingen er billigere end menneskets liv.Det er bare sekunder der drejer sig om at man kan enten miste eller udlægge sit liv, både fysisk og sykisk.

Både negativt og positivt g-l
Ja, for det er jo forskellige læger der sidder ved telefonen.

En gang var jeg ude for, at min daværende mand ringede til lægevagten, fordi jeg havde fået en depression (lige i Påsken selvfølgelig). Lægen mente ikke der var grund til at komme, for hun kunne høre vores yngste datter græde (pigen var to år på det tidspunkt) i baggrunden - ja, det tror da f..... når mor kun sidder og græder og ikke kan andet! Vagtlægen kom dog og måtte give min mand ret i, at jeg havde det dårligt, så jeg fik noget beroligende.

En anden gang var jeg ude for, at jeg med 39,9 i feber måtte komme til lægevagten i konsultationen. Jeg havde ingen bil, så min daværende kæreste, måtte låne min søsters. I venteværelset var der træk og nogle møj elendige stole - og jeg havde kun lyst til at ligge ned, da jeg var øm over det hele. Der måtte jeg vente over en og en halv time! Det synes jeg ikke man kan byde folk.

Tilgengæld her jeg også været ude for positive historier - heldigvis da. Og så er der dem der er hverken eller.

Desværre må jeg sige, at vi ikke kan undvære lægevagten, men der er jo nogle der misbruger systemet, og dermed får man måske en afvisning, når man ikke burde have det. Det er dæleme svært det her!

gode erfaringer Anno
Jeg har flere gange været hos lægevagten med både alvorlige og mindre alvorlige ting.

1; jeg havde gået til læge i 3 måneder da jeg så kom til lægevagten havde jeg pandehule betændelse der havde sat sig og jeg var hævet i hele fjæset.

2; jeg tog en graviditets test og den blev positiv jeg har en farveblind kæreste der ikke troede på at den var positiv da han ikke kunne se stregen og derfor ringede jeg til lægevagten fordi min kæreste har fri 16.30 hver dag og han tog os ind og fortalte så min kæreste at testen var positiv.

Så jeg har gode erfaringer med at de tager en ind til konsultation.

Med fare for at........ En mening
kritisere din mors handling - hvorfor i alverden ringede hun ikke efter en ambulace i første omgang hvis du gled ud og ind af bevidsthed??? Altså, man må da også selv handle hvis ens barn er meget sygt. Jeg ville da aldrig bare lade mig afvise hvis jeg kunne se at der var noget alvorligt galt??

Og hvis du regner på det............ En mening
så er det sikkert også korrekt!!

forhåbentlig en joke jetpost
ellers skulle du skamme dig så neget over at bruge lægevagten til det. Du er en af dem der er skyld i at lægevagten ikke fungerer længere. Fordi den bliver brugt til noget der ikke er nødvendigt, så har den været for dyr, og er blevet beskåret.

Føj for fanden at bruge en lægevagt Gæsten
til at aflæse en graviditetstest!

Det er rent misbrug og du burde betale for en sådan konsultation.

Der er jo ikke noget at sige til at de bliver stressede, så det evt. går ud over andre patienter, hvis sådanne som dig misbruger deres tid.

De 3 gange jeg har haft brug for lægevagt har jeg ikke haft noget at klage over.
Pågældende læge kom indenfor 2 timer, diagnoserne var korrekte - selv på mit barn - så jeg har intet at udsætte på dem.

Man ringer IKKE 112 hvis det ikke Gæsten
drejer sig om livstruende tilstand - såsom at man ikke kan få luft, eller bløder helt voldsomt.

Ja, vagtlægernes ordning m.h.t. betaling Gæsten
burde ses godt efter i sømmene; og når dette er gjort, burde man tage fat i hvad det koster, når der ringes til lægevagten for at få fornyet recept på P-piller, får aflæst graviditetstest og lignende.

Det er svært... Anonym
...for et menneske, som ikke er fagperson, at vurdere nøjagtigt hvor sygt et andet menneske er. Hun fik, i løbet af de få timer om morgenen, fornemmelsen af at noget var rivende galt. Og hvis den 3. vagtlæge havde afvist hende, ja så havde hun naturligvis også ringet efter en ambulance.

Man bliver nok, som menneske desperat når man selv synes at man står med et meget sygt barn, men at de læger man snakker med bare afviser det som værende en ufarlig influenza.

Hvem skal man stole på? Fagpersonen(lægen)? Eller sig selv?
Min mor valgte klogt at stole på hendes egen rigtige fornemmelse for at jeg var alvorligt syg, og derfor mandede hun sig op til at råbe ad lægen, så han kunne komme afsted i en hvis fart.

Folk der ved bare en smule om sygdommen meningitis, ved også at symptomerne på denne sygdom minder svært meget om symptomerne på influenza. Bortset fra nakkestivheden selvfølgelig.
Det er 15 år siden at jeg fik meningitis, og på det tidspunkt var man ikke så opmærksom på symptomerne som man er idag. Min mor havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig at jeg havde meningitis, aftenen i forvejen gik jeg jo rundt som et normalt menneske og indtog både væske og føde.
Hvor meget havde det krævet af de to vagtlæger som ikke ville komme, at bede hende tjekke mig for nakkestivhed?? Ingenting!! I stedet grinede de af hende og afviste hende som endnu en hysterisk mor.

Man kan ikke på nogen mulig måde lægge ansvaret for at diagnostisere mig, på min mor. Det ansvar hvilede 100% på lægevagten.
Min mor havde derimod ansvaret for at tilkalde hjælp, hvilket hun gjorde flere gange uden held.
Det nærmer sig skandale at man kan være så forstokket og kynisk, som de to vagtlæger var.

Jeg synes vi må spørge os selv:
Kan det være rigtigt at man skal råbe af lægerne, før man får den hjælp man skal bruge?

Hmm, læste du mit indlæg? Anonym
Hun lod sig jo netop IKKE afvise, men blev ved med at ringe indtil de indvilgede i at komme.
Så jeg forstår ikke helt din pointe...

=-( jacob nørmark (13 år)
jeg har prøvet da jeg lå med ´´falsk strubehoste´´ ringede min mor til vagtlægen og svaret lød: er det nødvendigt at komme........... ja selvfølgelig er det nødvendigt at komme jeg kunne ikke trække vejret.

så jeg har også kun haft dårlige oplevelser med vagtlægen

Enig Anonym
Hvis mit barn faldt ud og ind af bevisthed, ville jeg ikke bruge min tid på at kontakte lægevagten. Jeg ville ringe 112 og hvis det ikke hjalp ville jeg tage på stadestuen.

Lægevagten vivi
Har også prøvet at blive fejlvurderet af lægevagten
havde meget ondt i min ryg en aften kontakter lægevagten skulle selv møde op ved lægen
han stiller diagnosen en øm muskel...jeg havde det meget skidt skulle bare tage noget smertestillende...tager hjem igen der går ca.3-4 mdr før jeg igen kan gå stærkt og cykel meget træt
det viser så sig at jeg havde en stor blodprop i venstreside af hjertet..min situation nu er at jeg er førtidspensionist og har et meget nedsat hjerte-pumpefunktion ca. 30% tilbage fordi jeg ikke blev taget alvorlig og undersøgt ordentlig og sat i behandling med det samme..

Man kan sige det er sørgelig at politikerne først gider at tage disse tilfælde alvorlige når det er en politiker det rammer...OBS jeg havde et godt job da dette rammet mig i en aldre af 42 år

seriøs behandling Jacob
Hejsa
Hvis lægen fra telefonen kan vurdere at man skal tage en panodil så er det fint nok. Men utallige eksempler viser jo også at vagtlægen giver "kører denne panodil-plade" i mange tilfælde hvor det er ganske alvorligt.

Så vi bør kunne forvente at alle får seriøs behandling og ikke behøves at skulle kontakte (og selv betale for) private vagtlæger eller andet. Så vagtlægen skal måske til at være bedre til at rykke ud til patienten, så må de sgu ansætte nogle flere vagtlæger (der er sikkert masser af ledige polak-læger).

Venlig hilsen Jacob

Helt enig! Anonym
Ja det var nok en god ide at gå lægevagten efter i sømmene. Sidst vi havde brug for lægevagten måtte vi selv henvende os i konsultationen, min søn på 12 år klagede over ondt i halsen og havde feber, men ikke høj feber, så fair nok. I konsultationen sad en stor svedig mand, usoigneret, med fedtet hår og der lugtede kraftigt af sved i hele rummet...nu var det jo også varmt den dag!
"Åbn munden" sagde han og lyste min søn i halsen (han vaskede ikke hænder eller tog handsker på). Derefter gav han sig til at skrive en recept.
"Her" sagde han. "jo tak" svarede jeg, "hvad fejler min søn?" Spurgte jeg.
"Halsinfektion" svarede lægen.
4 ord var hvad jeg kunne få ud af lægen, ikke noget særlig særlig betryggende besøg.
Heldigvis fik min søn det bedre efter et par dage, men ærlig talt, det var sådan en klam og ubehagelig oplevelse.
Jeg tænker nu på om jeg skulle have klaget, men havde det hjulpet? Jeg tænker også på om det er speciet tryg for os "forbrugere" eller troværdigt for det danske sundhedssystem at have sådanne personer siddene og varetage den slags opgaver (jeg var sgu i tvivl om manden overhovedet var læge, men på recepten stod der han var læge og havde praksis i Helsingborg!?). Alt i alt er jeg da glad for jeg ikke var en turist i et fremmed land, for så ville jeg nok i mit stille sind tænke "godt sundhedssystem?! Nej det tror jeg sgu ikk de har" og det er da det vi ellers praler af at have her i DK.
....og så er jeg selvfølgelig glad over min søn kom sig.

Mange hilsner
Mor til 4

kræft Anonym
Jeg fik konstateret brystkræft for et par år siden og er nu færdigbehandlet og har det fint. Den dag jeg fik beskeden om at der var en knude i det ene bryst havde jeg det ikke godt Det var en torsdag min nattesøvn var så som så fra torsdag til fredag og igen til lørdag. Lørdag aften var jeg helt flad men kunne ikke sove på grund af tanker. Jeg ringede til lægevagten for at høre om jeg kunne få noget at sove på og forklarede ham hvorfor. Hans svar til mig var drik du dig nogle glas rødvin så skal du nok sove. Jeg blev dybt rystet over hans svar og kørte selv over til lægevagten. kom ind uden "at have bestilt tid" og kom hjem med 2 beroligende tabletter og fik derefter en god søvn og så var jeg i stand til at tænke klare. Hvis jeg bliver "alvorlig" syg så kører jeg på skadestuen en sluder for en sladder har jeg få nok af.

Læger er også mennesker mobm
Men hvordan kan det være at der pludselig skal være en sådan debat, bare fordi det er en kendt person det går ud over, vi har da før hørt om fejl hos lægevagter, men fordi det er Brian Mikkelsen, skal der pludselig ske en masse. Hvorfor sker det ikke når det "bare" er en ganske almindelig borger????

STAKKELS BRIAN... ...
Man skal ikke ønske ondt om andre, men tænk at det først er når politikerne selv for brug for Danmarks velfærdssamfund, bygget op af Socialdemokraterne, at de finder ud af at der ikke er penge til nødvendig service.

Jeg går ud fra at de fleste politiker har deres børn i privatskoler, så de ikke forstyres af 20 til 30 elever som der jo proppes ind i en normal folkeskoleklasse.

Men så kan de sikkert høre om forholdene gennem nogle af deres børns kammerater.

Og så mangler vi bare at Uffe Ellemand og Poul Shlûtter skal på plejehjem, så de kan få en melding på hvordan forholdene er dér, på et sprog de måske forstår.

For syge, børn og gamle mennesker i al almindelighed gider de jo åbenbart ikke at høre på.

Ubegribelig ordning Den vagt-somme
Ofte kan man lige så godt spørge sin cykelsmed. Lægevagtordningen er ikke en bønne værd. Enten udebliver lægen fra at møde på sin vagt (og så er der bare ikke nogen i den anden ende af ledningen) eller han/hun er for træt og for distræt til at gå ordentligt ind i det forelagte tilfælde. Må vi bede om den gamle familielæge igen. Det virkede!

jeg kunne fortælle Sol
en del om lægevagten og den misligholdelse og pengejagt der sker på lægevagten.
Det er ikke ualmindeligt at man efter en uges nattevagter har oppebåret en løn på 40.000 kr.
Jeg lader dette stå. Den der tør modsige mig kan bare komme igen

tænk at man sol
overse tegn på miningitis, comotio, hjerteinfact OSV.

Læger Sol
er uhyggeligt stærkt sammenspist. Ingen tør råbe op om skævheder vdr. eksisterende ordninger af fare for at blive smidt ud af foreningen FAYADL. eller lignende organisationer. Dette er desværre en del af den uddannelse man gennemgår som mediciner. Man beskytter hinanden.
Læger begraver deres fejltagelser.. Modbevis min påstand.

Negativ erfaring Negativ kælling :-)
Jeg har det så lige modsat dig. Har også to børn, men har trods det kun ringet til vagtlægen omkring ca 15 gange alt i alt(de er 7 og 10). Første negative oplevelse var for 4 år siden hvor min ældste havde meget ondt i maven, men ingen feber. Det ligger vagtlæger åbenbart vægt på, for hun ville i hvert fald ikke se os uden feber. Næste dag blev vi indlagt af egen læge, og det viste sig at blindtarmen var sprunget!!
Et par år siden var det den yngste, der var skidt...han har haft asmatisk bronkitis, og fik i perioder maske. Men han hostede og hostede, så det var umuligt at give ham denne maske. Vagtlægen mente bare vi skulle blive ved med masken, trods det var fysisk umuligt eftersom han skulle trække vejret 8 gange for at det hjalp. Kan man jo ikke når man hoster konstant. Dagen efter hos vores egen læge viste det sig at knægten havde væske i lungerne, og han var også nær blevet indlagt!! Min tiltro til vagtlæger ligger meget lavt, og jeg har en fast aftale med min egen læge om at vi bare hilser fra ham og siger at vi kommer...så kan de brokke sig så tosset de vil, men jeg vil tilses!!

Nej, enig En mening
Det kan selvfølgelig ikke være rigtigt at man skal råbe ad en vagtlæge for at få dem til at tage en alvorligt. Jeg ville dog altid stole på min egen fornemmelse som det første, og ikke lade mig afvise - men jeg er nok også en meget insisterende person, og det er der jo mange der ikke er.
Da jeg var lille (for ca. 30 år siden) var menigitis meget kendt og hver gang jeg havde den mindste smule utilpashed blev min mor nærmest hysterisk for at vide om jeg var stiv i nakken - så derfor har jeg nok troet at det var almen viden blandt mødre.
Men grundlæggende tror jeg da at lægevagtordningen skal have en "opsang" og så skal folk lade være med at misbruge ordningen til ligegyldige ting, så lægerne kan fokusere på dem der virkelig har brug for det!

Der er ikke noget at modbevise Fnug
Faktuelle forhold bestyrker dine påstande i udtalt grad.

Læge golddiggerne kender ingen nedre grænser Fnug
Det er kommet frem, at lægerne ikke indberetter bivirkningerne af den medicin de udsteder, da det kræver, at de åbner et EDB program. Det tager forlang tid for lægerne siger lægerne, der hellere undlader, at udføre deres indberetningspligt for der ved, at tjene flere penge på konsultationerne.

Men de honoreres jo også for sådanne indberetningspligts undladelser af medicinalindustrien...

ja, nu er det pludselig populært Tuel
at køre på lægerne og når det så er en kendt, ja så er det åbenbart pludselig meget vigtigere at er kommer fokus på, at der er nogle regler der skal laves om. Hmmm tankevækkende

negativ erfaring mettelk
Jeg har haft en del negative erfaringer med vagtlæger. For at nævne en af dem: da jeg ventede min datter, vågnede jeg op en morgen og sengen var fuld af blod.. blev selvfølgelig frygtelig bange og ringede til vagtlægen og fik den besked om at jeg da selvfølgelig havde aborteret og det var en kromoson fejl og så var det jo også godt nok at "det" var kommet ud.. hvis jeg fik feber eller fik ondt kunne jeg komme op og få lavet en udskrabning for at få "det" sidste ud!
Jeg blev selvfølgelig ked af det og skulle jo også forbi min egen læge da weekenden var ovre.
For at gøre en lang historie kort, viste det sig så på en scanning halvanden uge efter at babyen (min datter :) ) havde det godt inde i min mave og at det slet ikke var en abort der havde været igang!
Synes ikke en læge burde komme med en sådan udtalelese i telefonen.

Lægevagtens abnorme adfærd Fnug
Lyder i beskrivelserne mere, som var det patienters ageren på en lukket afdeling, og ikke læger...

Danske læger er generelt sunket ned i anseelsen, hvilket har sit udspring i, at kvaliteten af deres kompetencer er stærkt dalende, grundet manglende kompetencer hos de tutorer, der skal videregive deres ekspertise ved sidemandsoplæringen.

Her kan man ironisk nok sige, at den danske lægestand er blevet grønnere, uden det dog kan forveksles med miljøbevidsthed. Snarere med, at deres fagligkompetencer bliver stadigt er grønnere og mere og mere umodne.

Man kan næsten sige, at mange af dem agerer, som var de mental invaliderede grønsager. De er Nr. 34 på WHO’s liste, hvilket igen afspejler, at der er for mange mentale grønsager blandt dem.

Deres faglige ageren og manglende rationalitet ligner mere Monty pytons flying circus, end kandidater med 6 års studier bag sig...