Hvad sker der i syge mænds hoveder???!!!!

Hvad sker der i syge mænds hoveder???!!!! slankepigen
Har lige læst at ende en pige var tæt på at blive volgtaget, nu i Hobro men det sker overalt!
Hvad sker der i hovedet på mænd?!
Fatter simpenthen ikke at de kan få sig selv til det og de i det hele taget kan få den op og stå når de slet ikke kender dem eller ved om de er ens type osv

Jeg går ikke ud om aften hvis jeg kan undgå det, men føler efterhånden at det er syge mænds måde og forsøge at herske over kvinderne, for hvem tør efterhånden at gå ud mere efter mørkets sammenbrud.

Får kvalme af at det kunne være din nabo der gør sådan noget!

Mørkets dsb-manden
sammenbrud[:D]

jaja sorry slankepigen
kom vist til at skrive det forkert...

er vist ikke min dag idag... synes sgu mange er lidt efter mig idag hmm

sygdom? allekvinderer udere
Du har helt ret, det er meget svært art forstå at mænd ønsker sex med en kvin de der ik godvilligt er med, forestil dig en pige ønske sig sex med en mand der ike gider hende, jeg er sikker på de fleste piger så ike ønsker sig sex med denne mand uden hans lyst også?

Ja det handler om magt, magten til at kunne ta en kvinde, styre seksuelt.
Mænd vil i det hele taget gerne have kontrol over kvinders seksualitet, derfor vi har en moral om at kvinder skal være pæne og ikke være sammen med for mange....
Dog er det ikke alle mænd der ønsker kontrol gennem magtanvendelse.

mht det sygelige så kommer vi aldrig til at forstå det, men ja, det er sgu ik alm mænd der overfalder kvinder i natten!

Og det kunne være din nabo/veninde Idi Amin
Der næste gang lavede en falsk anmeldelse i et forsøg på at ødelægge en uskyldig mands liv. Jeg synes, vi skal have segretion så vi mænd ikke skulle gå og være bange for de perverse kvindelige anmeldere.

Man tør jo næsten ikke gå udenfor med alle de falske anmeldelser man hører om!

Nå dada! dsb-manden
Er jeg nu også efter Dig? Hvis Du vidste hvad folk har kaldt mig for!! Så følsom har
Du ikke "lov" til at være, ikke i denne verden.

Tag til Malmø og voldtag en psykisk syg kvinde Falun Korv
Der gives stor rabat, det koster kun 37 % i straf i forhold til en normal kvinde.

En kirug bedøvede en kvindepatient og voldtog hende, prisen var 4 års fængsel, mens en psykiater bedøvede en kvindepatient og voldtog hende, prisen var 1½ års fængsel.

BEKLAGER men... mark - esbjerg
det er falsk anmeldelse - DU VIL SE i løbet af ugen at det ikke passer

Til Alle SSO
Hvad med at udføre en amerikansk lov. Det hjælper med den voldtægts forbryder. Der findes nogle ting i Amerika som er lang bedre fx den lovgivende. Jeg synes DK i dag, er ikke DK længere. Ikke som den gang. Alt var smukker m.m., men nu vræ. Nårh det er op til jer. Hyg med jeres diskutioner.

Danske læger skal voldtage på danske hospitaler Fnidder
Her kan en læge bedøve 20 kvinder og voldtage dem, og slippe for straf. En narkoselæge blev idømt behandlingsdom på en lukket afdeling i Hillerød, grundet dennes farlighed, men han blev indskrevet og lukket ud samme dag, af en ligeså farlig rablende gal psykiatrioverlæge Hanne Madsen, der erklærede lægen for færdigbehandlet samme da over middag og frigav serievoldtægtsforbryderen.

Dog blev denne tosse overlæge dog tvangspensioneret i 1995.

Der er noget galt i DK lovgivning Manna
Snyder man staten for penge kan man godt se frem til en lang fængselsstraf. Voldtager man derimod en pige, får man vel allerhøjst nogle måneder. Det er simpelthen fordi, der i gammel tid blev slået meget hårdt på økonomisk kriminalitet. Strafferammen er et levn fra datiden. Og det er jo absurd?!?

Nej den går ikke! dsb-manden
"Hue"-morderen har lige fået 12 års fængsel! Rasmus Popenda 7. Anders Fogh begik ø.k
og han er Statsmedister i dag!

Nu er det jo ikke ALLE mænd... gubbi_the_great
Vi er stadig nogen som ikke laver sådan noget...
Som dgangspunkt mener jeg man skal tro på det bedste i individer indtil man får bevist det modsatte. Langt de fleste mænd er jo ikke monstre...

Gælder også mænd... Anonym
Nu er det ikke ment som et emneskift, men man kan gøre meget selv for at undgå situationerne. Som mand er det typisk vold/overfald man kan rende ind i så lad være med at gå alene ud i nattelivet og lad være med at provokere og svare igen.

For kvinderne, der ydermere kan blive udsat for voldtægt, gælder stortset det samme, lad være at flirte til højre og venstre, lad være med at klæde dig på som en lolitadukke, der skriger kom og tag mig... Færdes ikke alene i nattelivet.

Med de simple forholdsregler kan man undgå det meste både som kvinde og mand. Dertil kommer selvfølgeligt at vi i samfundet skal have højere straffe og flere udvisninger. Vi tolerer simpelthen alt alt for meget i dette lille land, hvor kriminelle bliver til helte efter de har siddet og feriet den med satellit tv på et eller andet hotel, kaldet et fængsel.

Hvad sker der i syge kvinders hoveder???!!!! slankedrengen
Når pigerne absolut VIL have en fyr som Peter Lundin.

Så be´r de sgu selv om at blive voldtaget.

Får kvalme af at det kunne være nabo-pigen der tændte på Peter Lundin!