hvad sker der lige

hvad sker der lige En Mor
Jeg sidder her og er dybt fustreret, jeg fatter ikke noget menneske så brutalt kan myrde børn og unge, spørger mig selv igen og igen HVORFOR ?????

Hvis manden er så træt af denne verden som den ser ud i dag, hvorfor pokker kunne han så ikke nøjes med at tage sig selv af dage ????????

Hvorfor alle de uskyldige som han overhovedet ikke kendte ??????

At han som der er blevet fortalt er kristen, så er hans gud bestemt ikke den gud som jeg er blevet opdraget til at tro på ikke den samme.

Mine bedste tanker til alle de familier der er blevet ramt af denne tragedie. og fred være med alle der måtte betale den dyre pris, nemlig livet.

Svært at forstå anonym mor
men, jeg kom i tanker om et ordsprog, som jeg har hørt:

Den, der jagter dæmoner, risikerer selv at blive én.

Jeg har også grædt med nordmændene, ofrene og deres familier og venner, og jeg har tænkt at på trods af, at alle siger, at ingen skal få lov at ændre vores levevis og vores tillid og åbenhed, så vil denne dag og tragedien medføre mistillid, øget overvågning, stramning af lovgivningen - og så videre.

hvad sker der lige Anonym
De er jo ikke børn i hans øjne. I den forbindelse er det kommende politikere, der i fremtiden vil blive dem der fører politik.
Han har fjernet en fjende, for ham, intet andet.
Som når en soldat slår ihjel, så indgår der ikke en følelse af mord, i drabet af en fjende.

Danmark gør nøjagtigt det samme !
Vi myrder lige i øjeblikket løs blandt tilhængere af Gaddafi, hvor så end vi finder en "ret" til at gøre det.
Den slags har vi gjort i mange år, lige siden Fogh, med Folketinget i ryggen, fik os indraget i angrebskrig.
For ganske kort tid siden, valgte man at bombe et hus tilhørende Gaddafi's søn. Det er 100 % sikkert, at man i forvejen vidste at der var børn i huset, da det jo var et familiehjem. Det medførte at man også 100 % sikkert, vidste at man ville slå Gaddafis børnebørn ihjel. Børnebørnene fik man ram på.
" Collateral damage "

Hvis du føler afsky, når du tænker på en Norsk ekstremist, så prøv at tænke på hvad du føler, når Lene Espersen toner frem på TV. Lene Espersen er gerne fortaler for at optrappe krig, og skærpe "retorikken" i øjeblikket.
Bredt i Folketinget, så stiller de sig gerne i kor og synger samme sang.

Jeg er også Far, med stort F [:)] , så jeg føler det samme som dig, når man myrder løs blandt børn og civile.
Men sådan er de fleste politikere, de føler ret og forpligtigelse til at myrde, nogen har bare andre til at gøre det beskidte arbejde.

Der er for meget had en socialist
Siden VKO regeringen kom til at blok politik blvet mere hård, og tonen mere skrap og uforsonlig.
Bare se her i sol-debatten hvor nogle af debattørerne raser imod meningsmodstandere. Kalder dem røde svin og ønsker dem død og ulykke.

Dette had er usundt for samfundets sammenhængskraft.

Det er iroden at vi ikke allesammen har den samme mening, men at kalde andre for tabere, og arbejdsløse svin er ikke vejen til dialog.

Men hvad der bør gøres ved jeg ikke. jeg synes bare det er uhyggeligt.

Kommunen var jo på ferie Radikal
så de kunne ikke gøre noget.