Hvad sker der med mange af jer mænd??

Hvad sker der med mange af jer mænd?? Anonym
når i gør en kvinde gravid?

Hvorfor mener mange af jer, at i har krav på at kræve af en kvinde, at hun får foretaget abort?

Tænker I ikke på hverken kvinden eller barnet??

Det er jo jeres eget kød og blod i vender ryggen!!

Hvordan kan I gøre det, og dernæst leve med jer selv bagefter??

er det Anonym
kommet dertil, hvor egoismen og uansvarligheden kommer først??

Overskrift f.eks. Tarzan
Ja.

Tier og samtykker .... Smitty
 
.... gør jeg ikke; men jeg kan kun give "m34" ret i at det er taberkredse der opfører sig på den måde.

En rigtig mand er ansvarsbevidst - også når det gælder sex med sin partner.  Undskyldninger som "hun sagde hun brugte ..."  eller  "hun sagde det var sikkert"  og kender vi så også "der plejer ikke".
Umodne tøsedrenge, som ikke er værd at samle på.

Man kræver ikke at en kvinde får en abort!  Det beviser med al tydelighed, at man intet aner om den type indgreb.
Omvendt! så skal kvinder heller ikke bruge vores abortlovgivning som prævention - hvilket nogle desværre gør.
 

nu er det jo ikke alle kldt
der syntes det er pisse fedt at blive forældre ... og kvinder har nok lettere ved at acceptere denne nye rolle end mænd. Det kommer jo an på hvordan det er sket og alder og med hvem det er sket. Så at nogle kvinder bare vil have et barn for at få nyt indhold kan altså også være et problem.

Det er jo ikke altid mandens skyld (alene) den ukendte
Jeg syntes at det lydder lidt som om at det altid!! er mandens skyld hvis en kvinde bliver gravid - uden at det var planlagt. (set ud fra de fleste kvinders synspunkt)

og mænd har aldrig!! noget at skulle have sagt, hvis kvinden skulle have truffet en beslutning.

Ja lad os da få nogle sanheder/fordomme på bordet.

kldt>> kan kun være enig med din udtalelse

du misforstår qqq
Jeg har aldrig hørt nogle kvinde sige at det altid er mandens skyld, når en kvinde bliver gravid. Tværtimod har jeg hørt mange holdninger om at det kun er kvindens skyld.

Kære mænd. Vi snakker altså 50/50.

Hvem skal kunne kræve ? dommeren
Jeg mener IKKE at en mand skal kunne kræve en abort ! Man er jo to om det og derfor skal den beslutning vel være "enstemmig"...

Men jeg syntes at denne sag er mere interessant med et modsat fortegn...
Hvorfor skal kvinden kunne kræve en abort ?
Man er jo to om det og derfor skal den beslutning vel være "enstemmig"...

hvordan skulle man anonym,
kunne give et enstemdigt svar, hvis man er uenige omkring det??

Det har du ganske ret i. dommeren
Jeg mener bare at hvis manden kræver abort og kvinden ikke, så er han en iskold ansvarsløs og superegoistisk skiderik...

Hvis kvinden kræver en abort og manden ikke, så er det hendes ret !

Kan du selv høre forskellen ?

Hvis man remsede argumenterne op for abort i begge tilfælde, så ville de stort set være de samme...

Skal man derfor kunne holde manden økonomisk ansvarlig, hvis kvinden insisterer på barnet ?

Ud med lortet! Hr. Rumstérstok
Som mand kan man relativt bringe sig selv i en win/win situation idet man kan sige til kvinden at enten så får hun fjernet lortet eller også så skrider man fra hende. Det tvinger hende til at fjerne det hvis hun ikke vil miste sin mand og på den måde kan man jo så fortsætte med at springe på lige til hun lærer at bruge en eller anden form for beskyttelse. Og hjælper det ikke heller så går jeg ikke af vejen for at par flade øretæver eller knythæveslag i maven! Sådan gør vi hjemme hos os - SÅ ka' hun lær' d'!

vh.
Hr. Rumstérstok

ja og nej anonym
hvis man har været i et forhold i en del år og uheldet er ude, kvinden er gravid. Manden mener tidspunktet er dårligt men kvinden lytter til sin krop og kan ikke få sig selv til en abort. Ergo beslutningen er ikke en stemme. hvad så ?

problemet er at mænd ikke kan mærke graviditeten og vil kvinden ikke føde mandens barn ? skal hun så tvinges til at gå igennem 9 måneder og få ødelagt sin krop, det jo ikke mandens krop ikke ham der mister penge under barsel og pensionsopsparing

så... hvordan kan en sådan beslutning være og blive enstemmig ?

Nemlig ! dommeren
Er manden egentligt ikke den svage part ?

Ligger den endelige beslutning ikke altid kun hos kvinden ?

Og hvis manden ikke er enig, så bliver han kaldt alverdens grimme ting. Mandens eneste mulighed, og ret, er vel at sige ok din beslutning, dit ansvar !

For det er vel ligeså meget mandens ret at sige fra, som det er kvindens ret at trumfe hendes vilje igennem ?

Hvorfor så altid hidkalde alverdens ulykker over de mænd som bruger denne ret ?

Kvinderne bruger jo deres ret, enten for abort, eller for barnet, hver evig eneste gang !

Hvad er der så slemt i at nogle mænd siger ligeud at de ikke har indflydelse på beslutningen og derfor ikke vil tage ansvaret ?

Og synspunktet med at man er to om det og derfor også skal dele ansvaret er da også lidt fortærsket...
Hvor mange andre steder i samfundet er man forpligtiget til at tage ansvaret for andres beslutninger ?
Argumentet med at har man sex, så må man regne med at få børn holder heller ikke længere... Jeg vil tro at under 1 promille af alle samlejer udmunder sig i egentlig graviditet, heraf er måske 1 % ikke planlagt eller imellem faste partnere, altså en egentlig "upser"...
Sandsynligheden er altså i nærheden af sandsynligheden af et flystyrt...
Tror at de færreste kalkulerer med at falde ned når de sætter sig til rette i en flyvemaskine...

God synsvinkel Enoch
"Det er jo jeres eget kød og blod i vender ryggen!! "
citat slut.

En god synsvinkel.

Enoch

ja... Du har ganske ret ! dommeren
Hvordan kan kvinder vælge en abort...
De vender jo deres eget kød og blod ryggen... I bogstavligste forstand !
Mænd burde kunne kræve at få barnet, uanset hvad kvinden siger... Eller hvad ?

Misforstod jeg ?

Eller gælder argumentet pludselig ikke begge veje ?

nej, Enoch
Nej, "dommeren",

du har ikke uret. Det er ligeledes et godt synspunkt du kommer med der.

Rigtig godt endda.

Enoch

jeg giver dig anonym,
så evig ret i dine udtaleser

ej helt ærligt salsanille
okay.. nu vil jeg lige prøve at bevare roen her.
Der skal 2 til at lave et barn. det kan ingen komme udenom. Alle deler lidenskab. Og alle ved også der er en risiko ved det. Jeg vil sige at de mænd der vil tvinge en kvinde til en abort ikke tænker sig ordentligt om. Jeg kan selvfølgelig godt se at for nogle par, er det en meget dårlig situation, men er man moden nok til at have sex, er man også voksen nok til at tage den beslutning sammen. En mand går ikke igennem det en kvinde går igennem. I ser bare til. Men hvis i har været sammen med en kvinde, er i lige så meget udenom det, som kvinden selv. Man har mange former for prævention. Og det at nogle drenge, ( bemærk jeg siger nogle ) ikke vil bruge gummi, og det er op til kvinden at beskytte sig, så er det ret igoistisk at sige at så kan hun lærer det, eller få knytnæve i maven. TAG DIG DOG SAMMEN. En kvinde der bliver gravid får pludselig en masse følelser på spil. homonerne køre rundt i kroppen, og hun blir måske endda så dårlig at hun kaster op hele tiden. Hun føler at det her barn bliver en del af hende, selvom hun ved at det ikke er et godt tidspunkt. Hun bliver afhængig af det der nu pludselig er i maven på hende ( det som nogle kalder en sædcelle ) men som jeg personligt kalder et foster, og hun ved at hvis hun venter 9 måneder vil det blive til en baby.. hun ved at hun bærer rundt på noget i maven, og hun har brug for at finde ud af hvad hun skal stille op med det. Fra en kvinde bliver gravid, og til hun vælger sin abort kan der sagtens gå flere uger,
( ud fra hvor langt hun er henne ) før hun finder ud af hvad der er bedst. Men drenge, hvis i virkelig holder af hende, det burde i jo gører siden i er modne nok til at dyrke sex med hende, så tag jer sammen og støt hende. Det er en meget svær beslutning at tage alene. Men i skal ikke tage den for hende. det er hendes krop det går ud over. Og det kan let fører til en depression. sygeligt.. er det virkelig det værd at give hende en voldsom depression, når det hele bare startede med et kys og lidenskab? der er en grund til i har lavet noget sammen. så prøv at få det til at fungere.
Jeg fik en abort, for et halvt år siden. Det var en meget svær beslutning at tage, og jeg er ikke overbevist om at jeg har gjordt det rigtige- Jeg har altid været i mod aborter, Men en beslutning som den, er individuel fra kvinde til kvinde, og de skal ikke have dårlig samvittighed for den beslutning de tager. Den første indskydelse er som regel den rigtige.
Men som jeg ville sige.. min kæreste var der hos mig, og han vidste vi begge to var udenom det, og han så hvor elendigt jeg havde det. Men han sagde at beslutningen var op til mig, og det var et meget svært valg for mig. Jeg snakkede meget med rådgivere, og modstandere af aborter, men vi tog beslutningen sammen. En kvinde må også tænke på barnets fremtid, har hun råd, forstand, og en mand. Et sted og bo, og et stabilt liv, og økonomi. Der ligger mange ting i det at få et barn. Og selvom jeg har forstand på børn, og en kæreste, så boede vi ikke sammen endnu på det tidspunkt, og havde derfor ikke en sikker økonomi. eller fremtid.
Men han tænkte på hvad jeg måtte igennem, og han så mig da jeg var værst. og havde det værst. Og jeg så ham. Og tænkte på andet end mig selv.
det er jeres begges beslutning, prøv at tænk på fremtiden, og støt op om hinanden. lad være at være egoistisk, og det gælder begge parter.

Hvis din kæreste bliver gravid, så lad være at stille det op på den måde at du vil forlade hende. Forklar hende at du ikke er klar til at blive fader, og du er ikke sikker på du kan leve op til det hvis hun vil have det. Sig det på en pæn, inpakket måde, men stadig så hun forstår dit alvor. Hvis hun er klog så tænker hun sig også om. Men vend og drej det med hende.. uden at skændes.. det er ikke det værd. Og hvis hun nu alligevel vælger at få det barn. Så er hun bevidst om at du står af. og så må det være op til hende selv at finde ud af det. for så er hun også egoistisk ikke at lytte til jeres behov. Men indeni er kvinder vidt forskellige. der er ting vi kan, og ting vi ikke kan. Men nu har jeg prøvet at give lidt råd. så drenge derude. TAG JER NU SAMMEN. BÅDE FYSISK OG PSYKISK ER DET KVINDEN DER GÅR GENNEM MEST.
SÅ TAG NU FORHELVEDE ET ANSVAR.

Jeg suntes at du har... dommeren
Nogle rigtig gode argumenter, men som andet steds i debatten vil jeg gerne have at du vender tankegangen lidt om... Hvis det forholdt sig modsat, altså at kvinden ønskede aborten, og manden var imod abort ?

Argumentet om at man jo er to... Det har jeg kommenteret andetsteds også...
Argumenterne om at hun som kvinde trækker det største læs fysisk og psykisk, og derfor skal tage beslutningen, kan jeg også godt forstå, men er ikke enig, fordi !

Skal det så kun være mænd som beslutter i sæddonordebatten ?
Skal det kun være mænd der beslutter i forhold angående militær magt ?
Jeg ved godt at der er frivillige kvinder i militæret, men KUN mænd kan blive tvunget ind som værnepligtige !

Detr var fandme da ærgerligt Anonym Mand
at din mor ikke "fik fjernet lortet" så du aldrig varblevet født