hvad sker der med mig?

hvad sker der med mig? fortvivlet ung pige
hej
jeg er en pige på 21 som lige har slået op med min kæreste for to uger siden og bad ham flytte ud af vores lejlighed. der var meget der gjorde at vi ikke fungerede mere.
allerede første dag efter følte jeg at jeg var fri men alligevel følte jeg mig ked af det...
og har det stadig sådan holder af ham men alligevel føler jeg mig fri..

til tider er jeg så ked af det og vil have ham tilbage.. han kontakter mig hele tiden bare for at snakke og han skriver konstandt at han ikke kan leve uden mig,, (vi var sammen i lidt over et år..) men når jeg så tænker mig om vil jeg ikke have ham tilbage... hvorfor føler jeg begge dele.. er så forvirret.. har så ondt af ham, men skal jeg ikke tænke på mig selv ? jeg føler mig en smugle fortabt..

vil gerne have ham i mit liv.. men alligevel ikke...

ved ikke hvad jeg skal gøre... jeg savner ham så skide meget men alligevel ikke.. er der nogen der har været i denne situation og kan fortælle mig hvorfor jeg er så forvirret?

Jo ser du.... MR simple
DU har slået op med ham... hvorfor?

Nu føler du dig alene...

Friheden er rar, ja, men trygheden er bedre.

Så se du at få "gaflet" ham tilbage.

man savner altid i starten anonym
Det er naturligt at du savner ham, lige efter at I er splittet op.

Du må overveje om årsagerne til at du slog op er stærkere eller svagere end dit savn. Var det rigtig ægte kærlighed, ja, så får I nok hinanden alligevel.

Tag væk en uge med en veninde eller familien, få det hele på afstand, mor dig, hør musik og drik et par øl. Så vil du snart opdage, om han dukker op i dine tanker.