Hvad sker der mon ske med mig

Hvad sker der mon ske med mig louise_jen
Hej.. Jeg står i en meget svær situation. Jeg bor sammen med min kæreste på 2 år. Men vi har boet sammen har jeg haft Bulimi uden har har vidst det. Jeg har haft spiseforstyrrelse i snart 5 år, og har fået det værre og værre på det sidste. Min mor synes jeg skal flytte hjem igen indtil jeg er på højkant igen. Men jeg ved ikke ikke hvad jeg skal gøre. Er bange for min kæreste dropper mig hvis jeg flytter. Men han er også en dårlig støtte for mig når jeg fejler det jeg gør.

Hvad skal jeg dog gøre??

søg prof hjælp.. Anonym
Det er det eneste rigtigte.

Svar: Hvad sker der mon ske med mig hellenemborg
Kæreste Dig

Som gammel bulimiker igennem snart 25 år, er mit bedste råd til dig: Søg noget hjælp. Der er mange selvhjælpsgrupper, der er klar til at hjælpe dig her. Søg evt. Din læge, der kunne henvise dig til en psykolog, der har med sådanne ting at gøre.
Du er også velkommen til at ringe til mig......

Jeg ved det er svært for dig, at bede om hjælp, du der er så vant til altid at holde fokus på andre..... Jeg kender følelsen af flovhed og tvivl, og ved, at du helst vil klare tingene selv, men tro mig: Ræk hånden ud her, det er det første skridt mod dig selv, dit liv, din lykke....

Du står i en klemme lige nu ja, men hvis din kæreste ikke er nogen støtte for dig, bliver du nødt til at være tro mod det du mærker og konfrontere ham med det. Vær ikke bange, han skal nok hænge ved, for du er det vidunderlige, dybe, kærligse menneske du er.

Det eneste du skal gøre lige nu er at følge din inderste stemme. Vær ikke bange, følg dit hjerte her - det viser dig de næste skridt, der skal trædes.

Som sagt: Jeg er ved telefonen.

Mine aller dybeste og varmeste tanker til dig
Helle Nemborg
www.spiritlight.dk
tlf. 6091 1681

Tak :-) louise_jen
1000 Tak for dit svar. Det var lige det jeg havde brug for at høre.
Det er bare svært, og det bliver en svær tid for mig fremover. Jeg er så bange for at skuffe og svigte andre, selvom jeg ved at jeg kun svigter mig selv.
Er i behandling hos Psykolog, men har holdt en pause et stykke tid.
Har meget lyst til at tale med andre der har været igennem det samme problem.

Tak for dit nr. Vil gøre brug af det, når jeg lige har fundet mig selv i al det her. De bedste tanker herfra også...