Hvad sker der med verdenen??

Hvad sker der med verdenen?? elway
Synes godt nok det virker som om moderjord ulmer lidt, folk laver de sindssygeste ting, vejret opfører sig underligt, og der sker mærkelige ting.

Er det medierne som er skyld i man har en følelse af der er noget under opsejling? Er det mediernes skyld at psykopater gør handling ud af deres syge tanker?

Der har været rigtig meget debat om Cern (Higgs Boson partiklen) klart det er spændende, Der har også været meget fokus på jordens undergang/Ny æra i 2012, det bliver talt rigtig meget om den globale krise.

I princippet synes jeg de ovenstående emner er sekundære i forhold til andre ting, som gør mig mere bekymret.

Der er GODT nok mange børn, som bliver mishandlet/banket ihjel af deres forældre, Tøndersagen, terrorsagen i Norge med Anders Breivik, samt alle de andre sager hvor individuelle psykopater går amok med pistoler, maskingeværer, hjemmelavet bomber og bare dræber ufattelig mange mennesker. Det er da eskaleret HELT vildt de sidste 10-15 år eller hvad??

Så har vi den såkaldte globale opvarmning, det taler folk både for og i mod - nogle mener det bare er spin for at tjene penge. Men fakta er sgu da at der sker rigtig mange naturkatastrofer som vulkanudbrud/rumlen, Jordskælv, STORE dybe cirkulære huller i jorden, Tsunamier, ekstra kraftige Soludbrud, Skybrud, kraftig regn, orkaner mv.

Der er 1000 andre ting som kunne uddybe ovenstående, men jeg tror i har fattet pointen

Er det ikke en anelse underligt? Eller er det bare en masse tilfældigheder som gør at jorden virker spændt til bristepunktet?

Hvad sker der med verdenen?? Begavet DF'er
Hvorfor placerer du dit indlæg under Klimaændringer?

Hvad sker der med verdenen?? elway
Klimaændringer er jo en del af det. Der var mange at vælge i mellem.. overvejede konspirations-teorier, Samfundsproblemer, Natur & Videnskab... også endte jeg der...

Det er da bekymrende at dine tanker går på placering i stedet for indholdet [:)]

Hvad sker der med verdenen?? loise
[:DD]

Hvad sker der med verdenen?? freespirit
Det værste af det hele er, at den økonomiske krise er selvskabt og USA, eller rettere sagt Federal Reserve har printet omkring 15 milliarder dollars og lånt dem til den amerikanske regering. Før de internationale banker svindlede sig til retten til at printe pengene for USA, da printede US regeringen dem selv og havde således ikke problemet med at skulle betale dem tilbage med renter, men det fik de hersens internationale banker ødelagt, og de har nu lagt USA og en masse andre lande i knæ, rent økonomisk. Det synes jeg er den største trussel i dag, at et folkeeje (økonomien) i flere og flere tilfælde ryger over på private hænder. Vi skal lave de monetære systemer om så regeringer igen printer deres egne penge, så de ikke skal betale dem tilbage igen MED RENTER, hvilket de forøvrigt i mange tilfælde ikke kan, uden at skulle låne pengene af bankerne først (det er det vi kalder en ond cirkel). Hvad angår naturen, så skal vi lade være med at fælde f.eks. regnskoven og bagefter straffe os almindelige mennesker med CO2 afgifter og carbon-taxes, da naturen mister evnen til at optage CO2, når vi fælder træerne...

Dit indlæg er en omgang moset baby-pubæ Pia Kjærsgård
Du moser alle mulige ting sammen der ikke er det fjernest relateret og det er derfor en omgang vælling som savner både hoved og hale. Så det giver slet ingen mening og det er mildest talt uklart hvad det er for en debat du vil starte?

Jeg vil anbefale dig at du kontakter din kommunale sagsbehandler på tlf. 114.

vh. Pia Kjærsgård

Hvad sker der med verdenen?? liliang
Hej med dig. Du er et fornuftigt tænkende menneske.Der er nemlig kaos i verden i dag, og det vil tage til. Men ven, ved du ikke, at det er forudsagt. Desværre vil det blive værre som tiden går. Læs i biblen i det nye testamente,det er den sidste del i Biblen. der vil du finde det.Det er nemlig forudsagt, hver eneste ting, som du har nævnt, kan du læse om der. Den er en fantastisk bog. Forskerne kommer til den konklusion, hver gang at Biblen alligevel har ret.
Vi er i tidens afslutning, derfor vil det ske. Jamen, hvad vil der så ske? Kort fortalt.
Der vil ske det, at Jesus kommer i skyen for at bort rykke dem, der tilhører ham. Så hvis du har tilladt Jesus, at blive herre i dit liv, tilhører du ham, og dermed har sagt nej til djævelen, Da vil du blive bortrykket til himlen sammen med Millioner ud over hele verden. Jesus lever i dag og forvandler menneskers liv. Han giver fred og glæde, gir meningen med livet. Jesus er vejen, sandheden og livet. Kan af hjertet anbefale det, til alle. Tag imod ham. Stort knus fra Hønemor.

Hvad sker der med verdenen?? Anonym
Jeg så en film forleden... kan sgu ikke lige huske titlen - men den handlede om at der kom nogle rumvæsener, og det var ikke fordi de ville være onde, men de ville fjerne menneskeheden for at redde planeten jorden.

Hvis blot den gennemsnitlige temperatur stiger 1-2 grader (som den er godt igang med) for det kollosale konsekvenser.

Den "spæde start" kan du se allerede nu, hvis du er kaffe-drikker. På 1 år er prisen på kaffe fordoblet. Indien og Kina som huser ufatteligt mange mennesker er begyndt at drikke kaffe. Det hæver efterspørgslen gevaldigt.

Samtidig betyder enhver temperaturstigning at kaffetræer kun trives over en hvis højde - ellers går der sygdom i dem og kaffen er ubrugelig.

I dag kan kaffetræer trives over 900 meter, men i takt med at temperaturen stiger, øges højden også, og mindsker dermed de arealer hvor der overhovedet kan dyrkes kaffe på.

Så lavere udbud kombineret med større efterspørsel = eksplosion i prisen.

Bare et eksempel på hvad klimaændringerne betyder - der er mange andre konsekvenser, som fx skybrud som vi lige har oplevet og 100% sikkert kommer til igen, mere sne om vinteren, eksotiske invasive fiskearter i de indre farvande, og meget mere.

Jeg er heldigvis en af de få som IKKE drikker kaffe ;)

Men det skulle ikke undre mig hvis et pund kaffe koster 150 kr om 10 år, eller måske mere...

Hvad sker der med verdenen?? la34sf
Ja vi har ikke været gode imod vores lille planet, men i virkligheden er mennesket ikke kun god eller ond, det har været nødvendigt at være hård i krigstider, og i fredstider være mere tolerant, men vores trang til at formerer os er kadastrofal, og i sidste ende betyde udfasning af homo sabiens, hvis vi ikke selv kan finde en løsning på krigene overbefolkningen og forureningen, så vil naturen selv tage over, og ved sygdom og krige gøre os til fortid, det betyder intet i forhold til universet, men vi syntes jo nok selv at vi er ret betydningsfulde, men hvordan historien slutter, ved endnu ingen, og fred være med det. Ende?

Hvad sker der med verdenen?? Professoren
-den drejer rundt og klimaet ændrer sig engang i mellem - nogen er mennesket selv igang med at fucke naturen op, f.eks. med HAARP

Dit indlæg er en omgang moset baby-pubæ elway
Forstår godt du synes mit indlæg er uden hoved og hale! Jeg synes nemlig også det hele er meget forvirrende - og nu var det mere en slags tanker, end et struktureret debatoplæg.

Men jeg håber alligevel du forstår hvad jeg mener.

Hvad sker der med verdenen?? Anonym
Seriøst? [???]

Tag dog ansvar i stedet for at lægge det over på en bog bygget på overtro.

Hvad sker der med verdenen?? Anonym
Jeg synes du har en god indsigt. Krig ikke noget mennesket har opfundet. Det sker iblandt rigtig mange både plante- og dyrearter. Selvfølgelig med forskellige våben [;)]

Et ord som forurening er menneskeskabt og dækker over noget mennesket har indflydelse på, der for menneskeheden er uhensigtsmæssig. Det kan være ændringer i økosystemet, der i sidste ende går ud over mennesket eller forureninger, der går direkte ud over mennesket.

I sidste ende, er der ikke noget rigtigt eller forkert, men bare konsekvenser af vores handlinger. Og så bør vi heller ikke have højere tanker om os selv. Universet er ret ligeglad om vi så bomber jorden til partikler.

Hvad sker der med verdenen?? Sjov hat
HAARP, er en teknik der er opdaget ved en tilfældighed.
Så vidt jeg husker, er det Tyrkerne som opdagede effekten, da de ville foretage seismologiske undersøgelser, og dermed kom til at udløse jordskælv.

Især USA er langt fremme i skoene, for at finde mulighed for dets anvendelse.
Som våben, vil det kunne påføre en fremmed magt enorme tab, uden at man behøver at indsætte egne styrker. Hvilket er HAARP's største militære fordel.
Ulempen er, at man ikke kan forsvare sig mod et sådant våben, så hvis man oplever gengældelse, vil det medføre egendestruktion.

I forbindelse med våbenindustri, er der tale om en teknik, som bør få os til, at ønske os tilbage til den Kolde Atomkrig.

Seismologisk, er effekten noget man skal tage i betragtning, når man foretager undersøgelser. Især er det potentielt farligt i egne med klippe undergrund.

Skulle det lykkedes nogen, at opnå en teknik, hvor det er muligt målrettet at styre resonans og interferens, så vil især kystnære områder være stærkt udsat. Men også bjergrige områder med militær interesse, vil antages at være lette mål.

Dansk undergrund, er kun i mindre udstrækning følsom for en sådan effekt.

Vejrfænomener, som dem vi oplever nu, er helt almindelige. Vi føler dem kun som en forandring, fordi vi er begrænset af vores tidshorisont.
Kigger man over en længere horisont, har planeten oplevet langt større udsving, end det vi føler som udsving i øjeblikket.
Hvis man synes det var en hård vinter, sidste år, så skal man bare tænke 20 år tilbage, hvor is-skruninger, kunne opleves som et reelt problem.
Ligeledes, er det kun få år siden, at vi havde 2 forholdsvis varme og tørre somrer, med en lun vinter imellem.

Geologiske fænomener, som dem man i øjeblikket oplever i Stillehavsregionen, er lette at forklare med de kontinentale pladers bevægelse.
Her skal man være klar over, at planeten som helhed hænger sammen, og hvis der bliver flyttet noget et sted, så vil det have en effekt et andet sted.
Man kan f.eks. sagtens forestille sig, at en plades bevægelse nedadgående retning i Stillehavet, vil have udløsende faktor, i forbindelse med et vulkanudbrud i den Atlantiske højderyg. Der er simpelthen kun den plads der er, hverken mere eller mindre.

Menneskeheden, vil med lidt held og omtanke, opleve langt større udfordringer. Vi har oplevet det før, og vil opleve det igen.
Vores civiliserede eksisens, er der grund til at mene vi kan takke ændringer i klimaet for. Der er grund til at mene at klimaforandringer var skyld i, at vi nedsatte os som agerbrugere for omkring 12 -> 15.000 år siden. Havde vi ikke fundet ud af at danne socialt ansvarlige samfund, der sikrer at et samlet samfund kan overleve, så havde vi stadigvæk levet som samlere og jægere.

Det er ikke grund til at være bange for de klimakloge, eller andre dommedagsprofeter. Sådanne tosser, har der altid været, og vil altid være, i dag har de bare fået slips på og adgang til massemedier.
Før i tiden, blev de anset som tosser, det er der stadigvæk grund til.
Hvis de, før i tiden, berigede sig med deres løgne, blev de dyppet i tjære og rullet i fjer. Noget man måske skulle tage op igen, især hvor politikere og "videnskabsmænd" arbejder sammen om at opskræmme befolkningen med løgne.

Hvis man skal være betænkelig over noget, så er det den fortsatte udnyttelse af militær magt. Det er fortsat den største fare for menneskeheden.
Omfattende forurening med kemikalier, er den næst største udfordring, som man bør tage meget alvorligt.

Som mennesker kan vi ALT. Der er INTET vi ikke kan forklare. Der er heller intet vi ikke kan udvikle og opnå. Det er kun et spørgsmål om, hvem vi sætter til at styre den udvikling.
Sætter man de rigtige til at styre i den rigtige retning, kan vi afskaffe krig på få år, men gør vi ikke det, så vil krig fortsat være menneskets største fjende.
Vælger vi de rigtige, så er der ingen grænser for hvad vi kan udvikle og finde på.
Der vil ikke være brug for kemikalier i landbruget, eller i maden, hvilket vil hæve den generelle folkesundhed betragteligt. Og vi vil meget nemt kunne skaffe fødevarer til alle.
Der vil ikke være brug for fossile brændstoffer i nær samme udstrækning som der er nu, uden at vi behøver at gå på kompromis med levestandard og velfærd.
Det handler ikke om hvad vi kan og ikke kan, for vi kan alt.
Det handler om, at vi som mennesker, skal finde ud af, om vi vil mennesker eller ej.

Naturen, den er ligeglad med om vi er her eller ej. Sandsynligvis vil naturen udvikle sig mere og bedre, hvis vi ikke er her.
Naturen er ikke farlig for mennesker, mennesker er farlige for naturen og dem selv.
En kliche, som der er trukket meget langhalm på, men det er den ikke mindre sand af.

Det er en metafor Pelsdyret
eller den kunne godt forstås sådan. "Klima" blandt mennesker [:)]

Hvad sker der med verdenen?? Anonym
Det glæder mig, at der er andre mennesker, der formår at se igennem den politisk bestemte videnskab omkring klimaforandringer.

Tak for en meget indsigtsfuld og relevant kommentar på denne tråd.

Kommunen har masser af kloge sagsbehandlere Radikal
til at se på det, så det skal nok blive løst med nogle rapporter, tror jeg.

Jo!det er underligt Ajaxa
og ligegyldigt hvor meget hjernekapacitet man har adgang til, så er det ikke svært, at føle, at der er noget uldent på færre!

har selv tænkt mig, at blive frivillig overfor bla.børn der ligger under for mobning,vold,tramer,handicap,og har været udsat for forulempelse!
grimmer mig, og mine tanker omhandler meget de ting

jo!drivhuseffekten, er sand nok, men bliver udnyttet(Usas militær har HARP-systemer)
der spredes også chemtrails i vores(Norges,Sveriges)atmosfære, og tror på, det er led i planen om befolkningsreduktion

ligesom det forsøges holdt skjult hvor farligt mobilstråling(især)anden elektrostråling, er for os, og vores børns organisme(beviserne er der tjek:Bevolution.dk,nettet,Russike forskere har advaret i årtier, men når militæret er indblandet mv.kritiske journalistik, er stort set uddød/og kritiske forskere("søger ud"/forsvinder)

"illuminati" er synlig udadtil, og spreder symboler i film/bruger kunsterne

Læs:Bilderberg-Anders Fogh bla.

Reptilmennesker, er en teori jeg, er ret skeptisk overfor personligt?
Reptilhjernen(normalt skal den ikke dominere efter 18 års alderen)og egoisme,det evige forbrugsmønster, og den manglende omtanke for hvor folks penge ender, når de bare fortsætter som de gør?

2012-13 tales, der meget om

har mærket psykologiske effekter på mit eget sind
både i forbindelse med soludbruddet 2001, oliekatastrofen, katastrofen i Japan, Vulkanen på Island, og under hedebølgen sidste år lagde jeg mærke til folk blev skære omkring mig(men der særgede jeg for, at drikke MEGET væske undervejs)men under disse "psykoser" har jeg været bevidt om, at disse ting foregik samtidigt med!
vi har jo, intuition, og vores krop, er måleredskab for vores omgivelser!

medierne, strikker meget, og har stor magt til hvilken retning folk påvirkes i, og til hvad der IKKE når frem!
men vi har brug for, at se hvad der foregår
i verden-ligegyldigt hvor grufuldt, det er, så vi kan vågne, og rette fokus de rigtige steder hen!

mener Danmark, er forsøgsland, og vores regering har været underlagt kontrol udefra siden Fogn kom til magten, og Nato kom ind

jeg vil ikke gøre mig klog på noget!
men jeg vil være opmærksom, og bede folk, at tænke over hvad de gør før de gør det(ligegyldigt hvor evt."ordrer"komme fra,og "hvor højt" oppefra, det er bare mennesker ligesom også, og ja,mennesker er istand til det, så lad være med de Alien-teorien hele tiden-for irl er det ikke den diskussion, der skal tages!det er på en måde, at smide ansvaret for sig selv,børnene,dyrene,og plantens fremtid-egoisme fører intet godt med sig, det knuser sammenholdet, så "dem oppefra" kan bruge os, og lede os rundt, og runt i cirkler, som får i en fold,og så længe, det blir ved-kærer verden ud over afgrunden!)

Link: Ajaxa
http://www.youtube.com/watch?v=-jQBbZIv7zY

(ja ja!ved det godt
er specielt god i skrivning, og lidt doven med, at rette,så deet først bagefter!
beklager hvis det støder visse debatører her på sol
-fordi det plejer det jo)

Det MÅ være..: missy-elliot
Denne her du mener.

http://www.scope.dk/film/5744-the-day-the-earth-stood-still

Den var faktisk okay og gav da lidt stof til eftertanke.

Hilsen ME.

Elsker af de NU, ja efterhånden dyre dråber..:
http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/204456/kaffepriser_paa_vild_himmelflugt.html

Lagrene synes åbenbart ved at være tømt..: [:o]
http://npinvestor.dk/nyheder/kaffepriser-stiger-til-det-hoejeste-i-12-aar-209257.aspx

Vi bliver flere og mere oplyste Senilingeniørden
For bare 10-12 år siden blev "Indernettet" slet ikke brugt af den brede befolkning. Dette medie er en tsunami/supervulkan af informationsstrømme. Det brede flertal bliver "ufrivilligt" klogere, fordi man i stedet for at følge en kort, lineær informationsstrøm kan multitaske i uendelige informationer og nyheder. For 20 år siden, da jeg startede på ingeniørstudiet, var det rene forhindringsbaner at fremskaffe den rette information til projekter, idag er det jo bare et par googlesøgning fra nyttig information og TV-A fik da heller ikke _alle_ ulykker rundt omkring i verden med i løbet af deres ene TV-avis, hvor der idag sendes nyheder døgnet rundt med diverse webstreaming-links "live".

Det er den ene grund til, at det føles som om, at "alt eskallerer".

Den anden grund er sandsynligvis, at jorden er ved at være overbefolket og at menneskeracens brug af Jordens ressourcer accellererer. Det medfører både øget kriminaltet, lokale miljøkatastrofer - og globale? Ja, jeg er ikke ekspert på området, men flere ting tyder på det (her kunne jeg linke til en strøm af flere informationer på Ingeniøren, men vil jeg undlade her [:D] ).

For øvrigt, har du spillet klassikeren SimCity? Det kan jeg kun anbefale dig [;)]

Vi bliver flere og mere oplyste elway
Det var nogle super gode svar [:)] Især i forhold til "Indernettet" som den super hurtige og effektive informationskilde omkring ALT!

I øvrigt læser jeg ingeniøren dagligt (online) det er jo virkelig spændende artikler de har på ing.dk (især om rumfart, forskning osv)

Kan godt hælde til dit sidste afsnit med overbefolkning- & forbrug. Men hvad i alverden bliver konsekvenserne?

SELVFØLGELIG har jeg spille Sim City [;)]

Galt med verden ?. pouljoergensen
Om Ca 1-time står regnen ned her i stænger igen, Kl: er 23.30 og bønderene kører stadigt og høster, og om en time så vælter vandet ned, ja!, jeg har aldrig oplevedet så våd en "sommer", også den måde vandet kommer på, 120-Mm på et døgn, og ikke bare en gang, næhe du, 3 gange er der på under 1-døgn kommer over 120-Mm her i "sommers", noget galt er der godt-nok, og i afrika er der tørke, den værste i 60-år.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Jo!det er underligt Devil
Ja der er noget galt med jorden. Men det er tydeligt på dit indlæg at det er du vidst også!!!

Hvad sker der med verdenen?? du glemte
stenbrud, mamorbrud, nattens brud, og brud stykker af maelers 7 symponi i D dur.

for 34 milioner år siden lå Norge hvor Hawaii ligger nu, og Grønland og Norge var et land.

man har fundet tusindvis af huler der nu er tørre, men i de gode gamle dage var de fulde af vand, så vandstanden falder altså, så videnskaben lever på en løgn, så de kan vildlede befolkningen, og hæve miliarder i kunsten at snyde støtte.

muligvis! Ajaxa
du...virker nu heller ikke spor kvik ligefrem selv
dit lille ego der?[(:]

kommer an på hvad det sammenlignes mod!

hvad man hører,ser,hvem man taler med
føler mig som vand sammenlignet med de perversiteter der foregår i vor verden
hvad folk er istand til,og går, og gør
ved dem selv,deres/andres børn,dyr,jorden,hinanden, og har det fint med ikke at passe ind
efter den syge standard der hersker i jantelovsland

Sådan kan man også se på det... ;-)) sjoveren
Prisen på kaffe ER et problem. Et problem der vokser sig større og større efterhånden som træet uddør. Jeg gemmer nogle bønner så DET ikke sker. [:(]

HÆ HÆ Soldebatten 2005
du har sådan nogle søde indlæg, Sjover [:)]

Er helt enig i det med kaffen.

Hvem er Bevolution? tibiaCLAUSa
Jeg er før stødt på "tryksager" fra Bevolution" på nettet, men kan ikke finde nogen kilde.
Jeg har også kunne finde noget via Google både om chemtrails (spredning af kemiske stoffer fra fly) og HAARPen, den der skulle bringe atmosfæren i kog og tilmed må have et enormt el-forbrug. Nu er denne HAARP jo alle tiders [b]magnet [/b]for konspirationsmagere!

Men hvem er "Bevolution"?

Det er svært at afgøre hvad der er fakta og hvad der er skræmmekampagne.

Vi bliver flere og mere skrupforvirrde. tibiaCLAUSa
Mere oplyste? Jeg fornemmer at der finder en hård sorting sted fra mediernes side, og man derfor må søge oplysninger på nettet, der rent ud sagt er fyldt med spam spam spam spam spam spam spam spam spam. og at der foregår en masse skinmanøvrer med at bortforklare, foruden den megen konspirationsmageri. Hertil at en masse bliver fortiet eller der kun giives kort for hovedet-meddelelser bl. a.i form af klip af max 2 sekunders varighed klippet ind i en lind ordstrøm på TV og radio, så man narres til at tro, at man får alt at vide på ingen tid, eller modsat de diskussioner, hvor journalister og kommentatorer ævler i timevis om deres gæt på, hvad politikerne vist nok kunne have gang i.

Dette med en mulig HAARP fik jeg kun kendskab til via SOLen og har fundet lidt om det på nettet, hvor jeg tilmed har kunne læse om chemtrails, og at disse teknikker bruges til bl. a.at manipulere med vejret. Hvis disse HAARP-er placeret jorden rundt sender mange millioner Watts fokuserede radiostråler op i atmosfæren, hvorved den opvarmes, og disse anlæg hver især samtidig forbruger strøm svarende til en by, så tror Pokker, at vi får global opvarmning, som ikke løses ved, at vi almindeligt dødelige bruger sparepærer. Også set belæg på, at man skulle kunne styre folks hjerner via lavfrekvente magnetbølger, og hermed fjernstyre sindelag.

Det er mere mit spørgsmål (andetsteds i tråden) hvem den anonyme "BEVOLUTION" er, om det er et eller andet Scientology/Illuminati/Bilderberg & Co anliggende, eller en modatrettet bevægelse, eller kunne være en seriøs forskergruppe (jeg tvivler, så ville de ikke være så anonyme) eller en eller anden paranoid græsrodsbevægelse, eller blot gemene konspirationsmagere.

Hvad sker der med verdenen?? michael pedersen
Fordi der sker alle de her ubegribelige ting i Verden i dag, er som der er skrevet om i Bibelen, allerede for 2000 år siden at; I de sidste tider skal der ske de her ting som som sker nu, fordi Jesus Kristus snart kommer igen og henter dem, der tror på ham og har taget imod ham som frelser.
Og det har ikke noget med året 2012 at gøre, hvad der vil ske, er der ingen der ved, mange gætter ud fra mange mærkelige tanker og ideer. En ting er sikker, der skal komme en person, der i Bibelen kaldes Antikrist eller Dyret, og komme med en løsning på Verdens problemer, men han kommer ikke fra Gud.
Denne Antikrist vil være 100% fyldt med Satans (Djævelens) væsen, ligesom Jesus Kristus er fyldt med Guds væsen. Men tro ikke på Antikrist, for så ender du ikke i Himmelen, men tro på Herren Jesus Kristus og lev livet med ham, så kommer du til Himmelen og får en hjælper resten af tiden på i denne Verden.
Ved troen på Jesus Kristus får man en dyb dyb fred, som ikke kan forklares af denne Verdens mennesker. Husk på dette, og du vil kunne opleve det.

Guds fred
Michael

Please !! Schnitzel
Vågn dog op, mennesker ! [:X]

Hvad sker der med verdenen?? tibiaCLAUSa
I forbindelse med våbenindustri, er der tale om en teknik, som bør få os til, at ønske os tilbage til den Kolde Atomkrig. Citat sut.

I hvert fald er jeg ikke i tvivl om, at der er opstillet HAARP-anlæg (High frequency Active Auroral Research Program). rundt omkring, og at de på en eller anden måde kan lave ravage i atmosfæren, men om det ligefrem kan ændre jordklodens magnetfelt er spørgsmålet. Og hvis de forårsager strømafbrydelse, så kunne det være at de æder så meget strøm, at de sammen med det almindelige elforbrug overbelaster elnettet. Når en radiosender udsender milliard af kilowatt ud i luften, så må den nødvendigvis skulle bruge endnu mere. Da HAARPerne sender på kortbølgebåndet, må de kunne modtages med en alm. (evt. en gammel) radio med korbølge, og må kunne kendes på en karakteristisk støj ganske som ”russerspætterne” for en del år siden, også på kortbølgebåndet, en slags radar, der kunne ”se” rundt om jorden, dvs det kunne være let for menigmand at konstatere, om en eller anden HAARP er i brug og hvornår, måske ligefrem at pejle dens placering. Om ikke andet, hvis HAARPen bruges militært, så kunne den blive et selvmål,

Jeg har fundet belæg på, at der flere steder med regelmæssige mellemrum i USA skulle være placeret såkaldte GWEN-master (Ground Wave Emergency Network) som skulle udsende lavfrekvente (ELF)-magnetbølger vist helt ned til et par Hertz, der efter sigende skulle kunne manipulere med menneskers hjerne-svingninger. Jeg tror mere på at kraftige magnetfelter kan slette eller beskadige magnetoptagelser, lige fra diverse video og lydbåndoptagelser og magnetstrimler på hævekort til Disketter, måske harddiske, også indenfor den højere EDB, eller dem med pacemaker kunne få hjertestop. Også at man vil bruge akustisk både infra-og ultralyd til at manipulere med menneskers psyke.

Ihvert fald har jeg selv kunne være tilskuer til, at nogle højtgående militærfly trækker kondensstriber efter sig på kryds og tværs ind over København, hvor de belæg jeg har kunne finde både drejer sog om, at der er tale om spredning af gift og at der er tale om uskadelig vanddamp.

Om ikke andet er det et helt vanvittigt merforbrug af fly-brændstof ganske som både HAARPer og GWEN-ner må sluge en masse strøm, samtidig med at man skriger om, at vi skal spare på energien for miliøets skyld.

Jeg fandt også (forhåbentligt) en [b]”RØVERHISTORIE”[/b] om, at hemmelige tjenester som Bilderberg og (logen) Illuminati vil slå 90% af menneskeden ihjel i løbet af det kommende år 2012 ud fra en ideologi om, at det er mennesket, der er den største miliøforurener. Dette oven i konspirationsteorierne om, at en skjult magtelite ligefrem fungerer som en ikke-demokratisk skyggeregering bag om stormagtspolitikerne og med verdensherredømme-ambitioner.

Galt med verden ?. elway
ja, det er/var ikke en helt normal sommer... [???]

Please !! elway
[;)]

Hvad sker der med verden? Dolph
Ikke meget, "elway" - det meste er, som det plejer, FAKTUM!

Ang. klima: "Perhaps the most inconvenient fact is the lack of global warming for well over 10 years now. This is known to the warming establishment, as one can see from the 2009 “Climategate” email of climate scientist Kevin Trenberth: “The fact is that we can’t account for the lack of warming at the moment and it is a travesty that we can’t.” But the warming is only missing if one believes computer models where so-called feedbacks involving water vapor and clouds greatly amplify the small effect of CO2."
(lånt fra http://monokultur.dk/)

Altså ingen klima-opvarmning i de seneste mindst 10 år - så ro på, plz. Vulkanisme, jordskælv og deraf følgende evt. tsunamier er normale fænomener, heldigvis dog ikke særligt tit forekommende i DK.

"Der findes ca. 2500 vulkaner, som er potentielt aktive. Af disse er 50-60 i gennemsnit i udbrud inden for samme år. 500-700 har været aktive i historisk tid, mens de øvrige har været i udbrud i løbet af de sidste 10.000 år." - så det er klart, at der forekommer problemer løbende...
(fra http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Geologi_og_kartografi/Vulkaner_og_gejsere/vulkaner)

Ang. menneskers adfærd i vore dage, så hører det vist hjemme andetsteds på debatten...
YES, SIR! Doooooolph, jægersoldat / ninja!

Vh

Hvad sker der med verdenen?? Inger Henriksen
Jeg synes det er et spændende debatoplæg du der har. Man fornemmer ofte at verden er helt af lave. Og man kan spørge sig selv, hvad det hele betyder. Vejret er helt af lave på grund af de rige landes industrier. Danmark har haft en racistisk regering i et helt årti og er lige først kommet oven på. Ja det er da det eneste gode, at der har været det folketingsvalg. Man kan virkelig mærke, at folk har det lidt bedre nu. Men i det store hele er det da en gang surdej. Tænk på krigene i irak og afganistan, hvor de stadigvæk ikke kan finde ud af at afslutte det. Lad nu de mennesker bestemme selv [:)]

Hvad sker der med verdenen?? africa-sucks
Hvad pokker, ikke nok med at du har skiftet køn nu har du også skiftet politik?? [:DD] Fra blå til rød. [(:]

Skal vi nu til at kalde dig kamæolonen, Albert, [;)] [(:]

Jeg savner sgu næsten dit læderkasketbillede af den stoute fisker, [:DD]

Nå, men fortsat god debat, trods alt. [;)]

Mvh. TS.

Hvad sker der med verdenen?? debatsvinet
[:DD] [:DD] [:DD] [b]Lool![/b]

Hvad sker der med verden - nogle skifter nick! Dolph
Eller får flere... FAKTUM!

Det er muligt, her lugter lidt af Albert, men jeg synes nu her lugter mest af and - derfor et lille irrelevant citat:

"Pølser har altid facineret mig. Man kan vel nærmest sige der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr, og efterfølgende håne det ved at stikke det op i dets egen tarm."

YES, SIR! Sådan er det bare!

Vh

ENDELIG UgleDamen
er vi da enige om noget Dolph !

Jaaah der skiftes nicks i stor stil [:S]

Folk vågner op nu! Jaqueline
Der er hård styring ovenfra,ja,medierne er købt,Danmark solgt ud(vi er forarbejdet GROFT sagt),der er meget mareiale,men der er en "sandhedesforsker"(selvvagt)med navnet Morten Julius Bøgh, der har råbt op siden 2003,lavet interwiew,skrevet bøger,lagt informationer på youtube under:Creatrix13 om bla.Teslateknologi,Harpsystemet,Chemtrails,vores nuværende tidl.regering,mindcontrol,info om mikrochippen,Aspartam,og især mobiltelefonindustrien omkring den usynlige stråling(microwaves)fra især mobiler, som vi holder direkte op mod hovedet(hjernetumorer,påvirkning af specielt evnen til sammenhængende tænkning)
i Danmark er vi stærkt influreret af denne stråling,underholdningsindustrien-han var før alt dette stressforsker, og det var derigennem alle disse sammenhænge åbenbarede sig for ham(mange mennesker vågner glimtvis for, at slå det hen igen?som et skørt indfald, når de er tilbage "i den fold" de øverst oppefra dertil har lavet til, at folde "fårene" i ro, så de kan bevare magten over masserne)de har nu tale om det med peptilmennesker(læs:"the reptillian pact"/tavshedens pakt",reptilhjernen)de vil måske via?teknologisk udstyr bilde folk noget ind om forestående alienangreb?(bluffe?)men en ting er sikkert tingene foregår, og folk burde vågne fra deres naive tro på systemet, er til for deres eget bedste(det er et kynisk system, der vægter penge højere,end menneskers liv, og helbred,og at splitte folk!er et af de midler de har allerhøjst succes med-frihed?i et demokratur, er slaveri ligesom i den fiktive 1984 bog-befolkningsreduktion-det annarki, der opstår rundt om i verden vil de udnytte, og misbruge til egen vinding,men de ønsker en fascistisk verdensstat,Bigbrother,der kan holde øje, og mærke os(så de ved alt om det vi går,og laver, men-de er bange for, at folk rejser sig mod dem(blir dårlige forbrugere(de samler ALTID ind!)

glansbilledet slår revner! Jaqueline
youtube channel:

se "de ubekvemme sandheder"

"The human project is real"/creatrix13
Bla.et interwiew først omkring påvirkningen af fremtidens børns fertilitet,Dna-skaderne(celleforandringer)vi får af strålingen,jo, mere man ser jo, bedre forstår man hvor ulækkert, og klamt tingene faktisk foregår

flourforgifting af vand er endnu en ting,men listen er enorm(og det er vel kun toppen?)

http://translate.google.dk/translate?hl=da&langpair=en%7Cda&u=http://mobilephonetruth.wordpress.com/category/health-effects/dna-damage-sterility-damage-to-embryos/

om hvorfor dna er så følsomt overfor elektromagnetisk strålingAlene hen mod skolen vandrer Askepot
skønt håret sidder helt perfekt og vejret det er godt
En tåre i smilehullet som ingen andre ser
for hvem vil se på én som ikke ler?

Stakkels Askepot der er noget din mor og far
har glemt at gi dig som de andre har.

Det er en lille og farlig dille
en strålende mani
som bæres lige der hvor livet skabes
den kan fås i small og lille
er dyr at tale i
men tar´ du den med så har du aldrig fred.

På vej mod skolebænken tænker Askepot
de andre har mobiler – det er nok et komplot
så prinsen gir´en Nokia, men syns´ der mangler noget
så derfor gir´ han hende dette råd:

Frøken Askepot, du drømmer om en smart mobil
men strålingen den gør dig nok steril.

Det er en lille og farlig dille
en strålende mani
som bæres lige der hvor livet skabes
den kan fås i small og lille
er dyr at tale i
men snakker du stort blir´ livet ekstra kort.

Der vil altid være en dille
et lille modedyr
som lever af at spise dine penge
Hvis de fik det som de ville
dem der sidder og styr’
så skulle vi gå
med 10 antenner på.

666-hand sign Jaqueline
musik som våben!?

mennesker verden over lytter til det dagligt,der er let adgang

(Dna smadres)
http://www.youtube.com/watch?v=SuwH1Bm3AD0

Hvad sker der med verdenen?? Inger Henriksen
Jeg hedder ikke albert, jeg hedder inger. Jeg forstår ikke dit indlæg [???]

ENDELIG Inger Henriksen
Ja, det siges du selv har et par stykker, Ugledamen/charlee/FrankTG/Tromle [:)]

ENDELIG UgleDamen
Siges der det, " INGER " ?

Det var da sandelig hurtigt du fandt ud af hvad der snakkes om herinde?

Hvordan kan det være PPP, hahahahahahah, KANDU2012, Sidsel fra Skælskør, MAKIKS, Maria Søgaard.. ?

Hvor er det her bare plat, menneske [:|]

God weekend herinde, - jeg er ude

ENDELIG Inger Henriksen
Jeg vil gerne have du forklarer mig, hvad det er du mener jeg har gjort dig?

ENDELIG Inger Henriksen
Ja, du har vist selv nogle stykker, er det da blevet bevist [:)]