Hvad sker det med min kone ? har læst hendes SMS..

Hvad sker det med min kone ? har læst hendes SMS.. Lost
Ok – det skulle jeg ikke have gjort. Men det har jeg og jeg ved ikke hvordan jeg skal forstå de SMS fra en af vores venner... Jeg har desværre (?) ikke min kones svar.

Hjælp mig !

Besked 1
... Er helt med på at det var dårlig timing og mit ansvar men havde virkelig brug for dig. Og forstår godt hvis det kan være virkelig svært at rumme for dig! Og jeg synes du er vidunderlig dejlig så jeg er også helt ok med det. Havde bare brug for at være ærlig overfor dig.

Besked 2
Jeg tror ikke det er så afgørende om du har prøvet det. Kender ikke selv nogen der har heller. Men mere om du kan rumme det. Der kan være rigtig mange grunde til ikke at have det godt med at høre noget... Jeg har fornemmet lidt af det samme de andre gange jeg har forsøgt at dele netop de følelser dog ikke så tydeligt som i går. Og det tænker jeg altså kan være helt helt ok. Så er det bare meget meget bedre for mig at vide det. Og jeg er ret sikker på at uanset den følelse der måtte lægge under din reaktion - hvis der altså vitterlig er nogen - vil jeg have forståelse for den for det...

Hvad???????????? anonym
Spørg din kone,og ikke her.

Øh... Anasia
enten er vedkommende forelsket i din kone, eller også har vedkommende betroet din kone noget, fordi vedkommende stoler/holder meget af din kone...

Som jeg læser det, skal du dog ikke være nervøs for, at din kone har en affære...

Hmmmm zab1983
konfronter.....

Senarie 1 p.o.t
1. En mand har bagt på din kone.
2. Hun har venligt afvist hans tilnærmelser
3. Han prøver at klatte ud
4. Hun har muligvis været uklar i sine udtagelser og prøver at afvise ham uden at sårer
hans følelser.

Sådan kunne virkeligheden se ud mange gange.
Jeg vil ikke gå i kast med om det rigtige eller forkerte i, du læser hendes smser.... MEN hendes svar ville have hjulpet en del [:)]

Han har betroet sig til hende dulkis
- og der er sikkert en grund til det er hende og ikke dig. Nu mangler I så bare du får det hele galt i halsen og hans fortrolighed skal til storvask i samtalekøkkenet. HUn burde kende dig så godt at de beskeder var slettet - for HANS skyld. Lægger man ører til betroelser bør man kunne holde tæt, men ofter siver tingene ud, fordi nogen ikke tænker sig godt nok om.

Hvis hun er dig utro Anonym
så må du jo kunne mærke det, se det osv. Se lige tiden an, og læg lige mærke til hvad hun render og foretager sig. Du har jo ikke rigtig noget, at have det i, hvis du konfronterer hende med det nu. Så afvent lige, selvom det er svært.
Har selv været i den situation og hvis du virkelig vil være sikker, bliver du nød til at vente til du har nogle konkrete beviser. Du vil jo ikke få ro, hvis du konfronterer hende med det nu - for hun vil sikkert bare nægte og så får du jo ikke rigtigt noget svar på dine spørgsmål. Måske er hun ærlig, det er jo ikke til at vide.
Held og lykke[:)]

En mand skal aldrig betro sig til en gift kone Rovdyret
Det er det dummeste en mand kan gøre, fordi der netop er 1 mand mere med i spil.
Jeg håber da at de har bollet godt igennem nu hvor idioten stort set på forhånd har beskyldt dem for det.
Desuden er jeg dødtræt af artsfæller der ikke rigtigt slår til overfor deres koner, bløde gummimænd der ikke kan tage styring og levere varen.
I et forhold kan man sgi da ikke forbyde hinanden at tale smesse med andre, i så fald er forholdet dødt og tæt på forrådnelse..fy for helvede[:D]

Hvis nu du er sød og kærlig Skurk
over for din kone, og lægger op til lidt intim hygge, så har du måske mulighed for læse hendes kropsprog og undskyldninger ved en afvisning...?
Hvis hun overgiver sig til dig i ømhed og kærlighed - har du nok intet at frygte?

Giv hende nogle på Pia S
Kassen, bare sådan for en sikkerheds skyld... så kan du også få afløb..

uskyldigt. elskerminfyrmeget
hej.

det der bliver skrevet lyder ret uskyldigt.

okay måske er der en der er lidt forelsket i din kone, men det lyder ikke som om det er gengældt.

hun valgte jo dig.

ellers er det som andre også siger bare en betroelse der bliver luftet lidt.

ikke noget at være nervøs for.

øhhhhhhh Anonym
og det handler om ?

Har jeres ven problemer ?

Lån din kones telefon SBR
Lån telefonen medens hun er der og gå ind i sendte beskeder og spørg hende hvad det er og hvad det går ud på. Så er der rene linjer og du vil sikkert få at vide at det fra din kones side er helt uskyldigt. DU har ro og din kone ved du har set/vil se hendes telefon,

.....hjælp lige lidt til i dit indlæg Dario
Nedenstående er taget fra dit indlæg. Men udfra dato osv osv, må du vide hvad hun lavede "i går" som din kones ven referere til..

"Jeg har fornemmet lidt af det samme de andre gange jeg har forsøgt at dele netop de følelser dog ikke så tydeligt som i går."
Har det været firmafest, eller har hun været i byen, eller har i haft vennen til middag eller HVAD !??

For det vil måske også være vigtigt at vide...

Når man... yofilo
når man roder i ting man ikke skal rode med kan man opdage noget man ikke ville vide - først og fremmest!

Når det er sagt, så tænker jeg, at hvis de sms´er er gengivet helt 100% korrekt, så har vennen betroet din kone nogle følelser eller tanker som hun måske har reageret lidt voldsomt på. Det kan være at vedkommende er forelsket i hende (den slags har alle vel heller ikke prøvet og det kan nok være overvældende?), måske er vennen sin egen kæreste utro/har opdaget utroskab eller hvad det nu kan være.

Jeg ved at hvis en ven betroede mig at han var forelsket/havde følelser for mig og jeg var i et forhold, så ville jeg dæleme reagere voldsomt. For det ér underligt og overvældende. Man vil jo nok ikke såre sin ven, men hvordan pokker drejer man den så man får sagt tydeligt "nejtak" uden at slå vedkommende helt i stykker?

Altså, jeg ved ikke omd et er sådan det hænger sammen. Men for mig "lugter" det af at vennen har betroet at han har følelser for din kone som hun ikke ved hvordan hun skal håndtere. Det er jo egentlig et stort pres at lægge på hende, altså at give hende ansvaret for hans følelser, så måske skal du bare se tiden an og håber at det forsvinder. Hvis ikke det gør må du jo konfrontere hende og evt. lytte til hendes egne fustrationer som hun sikkert har nogen af.

Jamen Chaienne2
Hvorfor spørge herinde?
Vær dog ærlig og sig du har læst det og spørg din kone !.
Det virker ærlig talt ikke på mig som om du har den store tillid til hverken hende eller jeres forhold når du ender op herinde med problemet.