hvad stiller Danmark

hvad stiller Danmark lovogret
op med 3 indvandrerdrenge på 13-16 år som slår en gammel dame ned for at tage hendes taske hun er stadig ikke uden for livsfare???????????????????

udvis dem anonym
sammen med deres familier.

Hvor svært kan det være for alle disse pladderhumanister med deres abstrakte idealer.

Inorden jer eller skrid ad helvede til. Meget enkelt såmend.

rystende... anniehall
..har desværre ikke pronto løsning på hvilke konsekvenser den slags påførsel skal have - hvadenten man er det ene eller det andet.

De har flere overfald på gamle. anonym.
Den meget medtagne dame fra Ishøj er ikke den eneste disse sataner har slået ned.de har flere på deres samvittighed(eller mangel på samme).Når disse knægte bliver fanget,skal hele deres pukkelryggede satans familier smides ud af landet sammen med deres sønner.Ingen ynk fra det offentlig med det er ååååååå så synd for disse drenge og deres familier.Det er frygteligt at ingen kan gå ifred for disse primitive væsner til underudviklede sataner.Når de bliver fanget af politiet og overgivet til myndighederne og deres forældre vil drengene få så mange tæsk af dem,ikke for det de har gjort,men fordi det blev opdaget at det var dem der gjorde det.-Hvad f....sker der oppe i hovedet på sådan nogle kolde og kyniske drenge???????Jeg spørger bare.

!!! Anonym
Vi danskere er ganske enkelt for dumme.

De kommer her til landet og opfører sig som det passer dem velvidende at der ikke sker dem en skid.

En enkeltbillet tilbage hvor de oprindeligt kommer fra, må være svaret.

Det ville også lette den danske økonomi.

Det samme Bodo
Danmark gør præcis det samme med dem som de ville have gjort, hvis det havde været etniske danske unge.

Problemet Bodo
er ikke så meget indvandrene, som det er den indstilling du og dine ligesindede møder dem med. Det er bare så ærgeligt at vi ikke kan sende jer nogen steder hen. men med fare for at blive upopulær hos pingvinerne vil jeg foreslå I blev sendt til Sydpolen.
Og jeg skulle hilse og sige fra den danske økonomi- den har aldrig haft det bedre- indvandrerene og flygtningene til trods

Nemt anonym 5
Udvis kriminelle udlændinge efter straf. Dette er det eneste der virker. Alt andet er spild af penge.