Hvad stiller man op med somaliske pirater?

Hvad stiller man op med somaliske pirater? socrates ven
De anholdte somaliske pirater på skibet Abasalon, kan ikke udleveres til somalia, da man risikere at blive slået ihjel.
Onde tunger fortæller at de skal til danmark og have deres straf?

Det betyder vel reelt, at de ikke kan udvises efter endt straf, og istedet tilbydes opholdstilladelse. Derefter skal de vel have familiesammenføring, takket være EU.

4 koner og 10 børn bliver en dyr affære, for det danske samfund.

Hvad mener I ?

Dødsstraf forhindrer udlevering demothios
Grunden til at vi ikke kan give dem videre, til f.eks de lande hvis søfolk har været ofre for piraterne, er som du siger at disse lande giver dødsstraf til piraterne.

Egentlig kan jeg dog ikke se problemet i at udlevere dem. Jeg er imod dødsstraf, men respekterer dog at andre lande mener at det er den rette straf for visse forbrydelser.

Man kunne starte..... tuttelut
.....med at lade være med, at blande sig i hvordan andre lande straffer forbrydere. Begår de kriminalitet der hjemler udlevering må det med den bedste vilje være deres eget problem hvad de trues af.
Typisk dansk "vi er så lalleglade og selvfede, at vi i almindelighed ikke anerkender ondskab og derfor er for vattede til at have dødsstraf, og så er der selvfølgelig heller ikke andre der må" mentalitet.

såre simpelt socrates
man sætter dem i land igen, hvor de kan bunde.

realisten.

i følge Berlinske Tiende mig selv
Så er de Somaliske pirater løsladt. Næste gang skal den styrke der er indsat til at beskytte handelsskibene så skyd disse både i sænk om så disse pirater kommer til at hilse på hajerne er deres eget problem, er det ikke det der kaldes en erhvervs resico.

lad dem have nissen
gå planken ud. de er vel sø røver. [;)]

skal hajerne ikke fodres anonym
[:/]

man Anomym
fatter ikke Danmark !!!, vi er så svage at alle kriminnele må slå sig på lårene
af grin, først anholder man morderer, og bagefter løslader man dem eller giver poblemet
videre til andre lande som man ken læse idag. Danmark bør Staturere et eks, alle 10 banditter bør Henrettes !!!!!!!!!!, vi har før haft dødstraf sidst i 1945 til cirka 1955, SLAPPE DK bør tage sig sammen.

de er løsladt anonym
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-15910688.html

FN ønskede krigsskibe i området, og når de så sætter livet på spil for at udføre den, så burde der have stået en instans klar til at håndtere eventuelle anholdte.[:(]

Det er en parodi, og Abselon skal hjem hurtigst mulig.

man Rene J
burde lave en folkeafstemming i denne forbindelse, jeg er desværre bange for at
de pirater vil blive dømt til døden, Ja Folketinget der er HELT ude af trit med
befolkningen vil jo nok få et chok, men pitaterne kan ånde lettet op, de er jo faldet i danske hænder, gide de sorte aber må falder i afrikanske hænder få så bliver der ikke skånet liv.

fulstændig Rene J
til grin er pladerhumanistiske Danmark, man skammer sig

disse Rene J
mennesker er total ligeglade om de slå nogen ihjel, de bør dø.

eller man Anomym
kunne kølhale dem det gjorde man i danmark for 200 år siden, og den straf var kun for at stjæle lidt mad

Hvor er du dog smart! Klondyke
Så kan de danske skibe bare blive kapret eller hvad? Smart siden det er en hovedindtægt for Danmark. Og skibet hedder Absalon.

Absalon Rene J
må heller skynde sig hjem, med alle de danske kujoner der
er om bord, der ligger under for svage Danmark

Okay Hr. He-man Klondyke
Tror nu ikke Frømandskorpset er enig i din udlægning af dem. Du er vist det man på godt gammel dansk kalder 5. kolonne mand.

en af bagdelene ved at være civiliseret Skipper Skræk
er at man bliver så forbandet u efektiv, der er så mange hensyn der må respekteres,og man kan desværre ikke være lige så barbarisk som den fjende man bekæmper.
At task force 150 ikke har haft klare linjer over hvad man skal foretage sig overfor mulige fangne pirater, er komplet uansvarligt og uforståeligt for Danskere som jo betaler for gildet.
Hvad koster det at have sådan et skib, med 160 mands mandskab, krydsende dernede hvis de reelt ikke kan gøre noget effektivt,
Der står i en af artiklerne at der ikke kan gøres noget ved pirat grupperne på land fordi de er meget fattige og det vil gå ud over hele befolkningen som er afhængige af de penge som pirateriet indgiver, det er en meget humanitær indstilling, men der er desværre ikke noget at stille op mod det, da problemerne er skabt af de korrupte magthavende som for at få magt må have kontrol over folket ved at udsulte dem og enhver form for humanitær hjælp vil blive neutraliseret af lokale interesser så de der virkelig behøver hjælpen aldrig ser en disse.
nej den eneste måde danske skibe kan forsvare sig imod pirateri er at have en lille kommando gruppe ombord i de farlige områder, muligvis eskorteret af en lille ubåd som kan snige sig ind på piratskibe og skyde dem i sænk hvis de vover at angribe et handelsskib, som i øvrigt også kunne sejle i konvoj på mindst fire skibe af gangen.
I mine øjne ville det være meget mere effektivt og billigere end denne store pauseklovn Absalon.
At betale for et professionelt vagtkorps nogle dage mens de er i farligt farvand vil sikkert også være billigere end den kæmpe forsikring de sikkert betaler.
Hvorfor skal Danmark betale for at forsikringsselskberne kan føle sig sikrere og hvorfor skal rederierne hjælpes fordi de er for underbemandede til at at kunne forsvare sig imod disse plimsollere.

pyha omelet
så slap vi for flere kulturberigere.

Rolig nu Movi hah
Ikke danske statsborgere med en kriminel dom udvises af Danmark for bestandigt.

Det store problem vil dog blive, at det rygtes i Somalia.
Vær uheldig og bliv fanget af et dansk krigsskib.
Du skal ikke frygte at blive dømt til døden. Det slipper vi for broder.
Du ryger nu i dansk fængsel med fede vilkår som god mad, tv, internet, tlf. og du kan også tage en uddannelse.
Hvis du opfører dig godt kan du efter få måneder få udgangstilladelse - ja broder du hørte rigtigt - jeg kan svinge mig rundt i dette paradis, bare jeg møder tilbage til aftalt tid. Straf ? jeg er kommet i paradis.

Find den nærmeste gummibåd og sejl ud, og lad som om du er pirat.
Så kommer du i himlen. Bare husk, at du skal fanges af danskere.

De har jo Klondyke
Forhindret min 3 kapringer de sidste 14 dage.

Spør de danske sømænd, der var taget ti fange, hvad de synes om at forhindre kapringer.

Tillæg Klondyke
Sejle en lille ubåd ind og sænke?????????Har du nogen idé om hvor meget en torpedo koster? Og så vil du sænke en gummibåd med sådan en?

Problemet i det ville bare være anonym
at Danmark ikke kan udvise dem til et land hvor de riskere dødstraf.
Og derfor kom til at hænge på dem.

Så Absalon har taget de sidste fanger ombord.
De næste de få øje på får garanteret en kugle i båden.
Og så er de væk.

Men det kommer vi aldrig til at høre om.

Gør som russerne i området Sober
monter to maskingeværer på dækket. De er en af de få nationer med handelsskibe der kan være i fred - selv på reden.

Jamen tag dog ned og afløs "kujonerne" Sober
Det ville være godt for mange ting.

Det Rene J
er da en udemærket indsats de gør, at bestytte skibsfarten, men når
man som dansk myndighed fanger nogle der mistænkes for alvorlige
forbydelse, så sætter man dem da ikke bare fri, det gør vi da ikke
herhjemme.

jeg taler om de piratskibe der er tale om Skipper Skræk
hvor har du det med gummibåde, har du ikke set billeder af dem i reglen to eller tre sammen og jeg taler ikke om torpedoer.
En lille undervandsbåd som kan snige sig ind på pirat skibene og komme op til overfladen og skyde dem i smadder når de prøver at gå til angreb på fragtskibe.
de fleste ubåde er jo bemandede med en let kanon eller to, nej jeg ved ikke hvor meget en torpedo koster, ved du hvor meget Absalon koster for at spille bøhman.
I øvrigt mener jeg at disse Somaliske pirater sikkert er organiseret af Al-Qaeda, da der efter hvad jeg har læst er flere Al-Qaeda grupper i området, og det kan være en måde for dem at få penge ind på, jeg tror ikke at fattige fiskere tør vove sig til den slags operationer, og hvis de var så fattige så ville de ikke have råd til at være så velbevæbnede, nej det stinker langt væk af Al-qaeda.
Jeg omtalte ubåde fordi det jo gælder om at få fat i piraterne når de er ved at angribe, et helt krigsskib som Absalon kan jo ses langt fra, mens man aldrig kan være sikker på om der en ubåd som følger med i hvad der er på færde.
Har man ikke nogen mindre, med et mandskab på omkring de tyve, mere skal der ikke til, det må da være meget billigere.

også en løsning mig selv
Alle handelsskibe der sejler i piratfyldte farvande skal udstyres med nogle maskingeværer og mandskab der er trænet i at bruge disse våben, skule der ryge et par pirater og nogle af deres både, så er der et ord der hedder erhvervsresiko. Jeg læste forleden en artikkel om emnet hvor det blev påpeget at eventuelle løsepenge bliver brugt til at brødføde landets fattige befolkning. Jeg er mere tibøjelig til at tro at løsepengene bliver brugt til krigsførelse, så udryd bare disse skruppelløse pirater, sænk bare deres både ude på åbent hav

ja det fortalte jeg dig jo ....
at russerne havde (et maskingevær på dækket) og sgu jo det er deres levebrød ikke "landets befolkning" men deres familier hver især og ikke til krigsherrer. Tag en tur derned og se dig omkring.

det var en mig selv
smutter sorry, men det er ogå tidlig på dagen

at være Anomym
fattig og nødlidende, berettiger ingen til at gribe til våben som somaliske
pirater.