Hvad synes i

Hvad synes i jetpost
jeg har tidligere i dag afleveret mit 12 årige barn til fødselsdag. Da vi ankommer, kommer et af børnene ud af døren, og jeg spørger værten hvad der er galt. Barnets mor har ringet og sagt at barnet ikke må være der, og heller ikke skal komme hjem. Den nyhed skulle værten så overbringe barnet. Barnet er et af de børn der er "lidt oppe og køre". Jeg spurgte om grunden, og det var fordi at barnet havde "stjålet" slik derhjemme. Jeg var ærlig talt lidt rystet. Hvad synes i??? I mit hjem kan man ikke tjæle, medmindre man f.eks går i min pung, men at tage fra skabene vil aldrig i mit hjem blive betraget som at stjæle......

Overreaktion ham_der_claus
Forældrene må jo bare lade være med at have slik liggende fremme, hvis de ikke vil have at det bliver "stjålet" af et barn, som ovenikøbet måske har en lidelse der ikke gør det i stand til at forstå, at det har gjort en fejl.
Løsningen som barnets mor valgte, var helt hen i vejret. Hvad er der blevet af ideen om at tage en god snak med barnet, i stedet for at gå direkte til straffen?

Chokeret jetpost
jeg har det som dig, jeg var ganske enkelt chokeret. Jeg har været sammen med barnet tidligere i dag, og kunne fornemme at det var en lidt dårlig dag, og så sker det her oven i købet......Jeg har det meget skidt med ikke at vide hvor barnet befinder sig lige nu mens de andre er til fødselsdag med burgere og slik.....

ryster stadig på hovedet.. myynameis
Som om det ikke er nok at mor siger man stjæler, men at hun kan finde på at ringe til en børnefødselsdag og fortælle det, går over min forstand..

Med den mor er der nok en forklaring på at barnet er "lidt oppe og køre" Stakkels barn..

god lørdag
En mor

Mødre har det med at overdrive Et barns far
og det er nok det der er sket af fødselarens mor. Hun har haft barnets mor i telefonen... og tjaa... nu har hun lejlighed til at være i centrum og overdrive en historie over for alle i andre mødre som kommer med jeres børn til fødselsdag, og gider ligge øre til.

Hvad kan du gøre? Tjaa... du kunne jo lade være at fortsætte med at sprede løgnhistorien... men hovsa... lige et problem... så er du jo ikke længere i centrum, vel?

Synd for barnet... Løvemor
Har selv lige afleveret min løveunge til en 11 års fødselsdagsfest, der var lutter glade dage og seje unger.

Hvor er det synd at nogle forældre ikke kan fatte at de gør ondt værre ved at opføre sig sådan.

Løvemor

Hedder det ikke syntes? Den synske
:o)

Tid til Nyt syn
..Lidt undervisning !

http://www.ci.kk.dk/skoler/ng/teachers/MB/Gram_Projekt/synes_syntes.htm

Nej det gør det ikke jetpost
Syntes er datid af synes, og da jeg efterspørger hvad i synes i denne situation som lige er sket, så hedder det synes. Var der mere du ville vide...

Præcis jetpost
det er godt nok pinligt at nogen prøver at jorde folk, når de ikke selv kan kende forskel på nu og datid....

Det var dog undrende mor
en besynderlig historie. Må barnet hverken være med til festen, eller komme hjem? Hvad er det dog for nogle værter, der påtager sig at straffe barnet på forældrenes vegne, ved at sende det væk? Hvis jeg var værten i den situation, ville jeg ikke sende barnet væk, men sige til forældrene, at hvis barnet ikke måtte være med, måtte de selv komme og hente det, og forklare barnet hvorfor.

Nej, fordi Sambi
det er NU man beder folk herinde tage stilling :o)

--- hvis det var det du mente ----

Min tanke jetpost
var den samme, men efterfølgende ved jeg at værten ringede til moderen og sagde at nu havde hun sendt barnet afsted, så hun skulle vide at ansvaret ville hun ikke stå med, og at det var moderens. Moderen svarede at hun ikke havde noget ansvar overfor et barn der stjal. Værten havde derefter sagt at nu var det nok, og at hun måtte tage sig lidt sammen. Lidt sjovt er det at det er den samme mor, som altid brokker sig over faderens opførsel ( de er skilt)

Ha ha ha Et barns far
Din historie er god, men ikke sand. Utroligt som kvinder kan rende med sladder og fordreje sandheden.

Jeg tror simpelthen ikke på din historie, mocafe!

Jo - i datid Skrapsakken
i nutid hedder det synes.

Gud fader i skuret unlogged
Lad os få banket nogle forældrekurser ned i en fart. Den mor er da sindsyg. Stakkels barn. Jeg havde nu heller ikke sendt ham afsted. Nok nærmere givet den mor en ruffel.

mon ikke mocafe er ret ligeglad med din religion? unlogged
du kan da nok tro præcis hvad du vil. Klovn.

Forsmåede fædre jetpost
som dig er noget af det værste at høre på med jeres evindelige selvmedlidenhed, blot fordi i ikke magter det ansvar der følger med at have børn. Du er blot sur over at dit eget barn ikke gider dig....Tør nu øjnene og mand dig op.

ansvar undrende mor
Uanset hvad værten efterfølgende har ringet og sagt til den mor, så har værten stadig påtaget sig rollen som afstaffer af barnet, og har dermed en del af ansvaret for det barn. Det er simpelthen for tyndt, at forsøge at fralægge sig det ansvar ved at ringe og skælde moderen ud.