Hvad syntes du om dette tiltag?

Hvad syntes du om dette tiltag? alfa-beta
Viborg er trætte af de tilskuere, der laver ballade i forbindelse med klubbens kampe på Viborg Stadion. I fremtiden kan uromagere risikere op til fem års udelukkelse fra stadion, mens en førstegangsforseelse nu koster en karantænedom på 15 kampe mod tidligere kun seks kampe.

”Vi har set flere eksempler på tilskuere, som har været mere eller mindre ligeglade, med de straffe vi tidligere har praktiseret. Nogen har ligefrem kalkuleret med, hvornår de kunne være tilbage på tribunerne,” siger Viborgs sikkerhedschef, Rasmus Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Med indførelsen af de hårdere straffe ønsker den jyske klub at signalere, at Viborg Stadion er et trygt sted at se fodbold for både børn og voksne.

”Vi vil ikke acceptere, at enkeltpersoner ødelægger oplevelsen af at gå til fodbold på Viborg Stadion for en masse andre mennesker. Derfor kan jeg kun hilse skærpelsen velkommen,” forklarer Morten Jensen.

Hvad syntes du om dette tiltag?

VH. alfa-beta

Ballade og fodbold anonym
Sådan skal det bare gøres, vil de ikke høre må de føle, og det skal være en straf der kan mærkes, vi er alt for bløde overfor de få der ødelægger det for de mange, godt gået Viborg.

5 år!!! Nå da da da
Det er sg helt i orden