Hvad tænker han på?

Hvad tænker han på? Forvirret-pige
Min kæreste spurgte mig for et stykke tid siden, om jeg nogensinde havde tænkt på at være sammen med 2 fyre på samme tid. Det havde jeg aldrig ventet fra ham hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg havde det indtryk at mænd var fascineret af 2 pige sammen?

På min kærestes spørgsmål svarede jeg så: "Hvad får dig til at sige det?"
Og han svarer: "Vi kan da bare finde en eller anden på nettet!"
Hvorefter jeg går lidt i panik, og tænker at det her er ikke bare en "fantasi", men noget han VIRKELIG tænker over!

Det skal lige tilføjes, at vi har været sammen i over 6 år, og vi altid har haft et sundt sexliv, med at det sjov, kærlighed, og samvær der hører med.

Så det kommer lidt som et chok for mig, at få stillet dette spørgsmål - specielt fordi han er meget "jaloux" når vi er i byen sammen, hvis andre mænd "checker mig ud". Så det med at han ville ha' en anden fyr med i sengen, falder mig lidt fjernt.

Jeg har meldt ærligt ud over for ham - at tanken om en anden mand SLET ikke tænder mig, og at jeg faktisk ville føle mig meget krænket. Alligevel, "prøver" han næsten hver gang vi har sex, at stikke en finger op, enten det ene eller det andet sted, og siger så "Prøv at forestille dig at du får den af to". Efter sådan en kommentar, er min lyst fuldstændig slukket - hvilket jeg har forklaret ham.

Han har også fortalt mig at han ville miste meget for mig hvis vi inviterede en anden mand med i seng - så derfor kan jeg ikke forstå at han stadig "prøver" at få mig til at tænde på ideen.

Aner ikke hvad jeg skal tænke om det her? Hvad tænker i?

tænker på hans 11
at han tænder på at se, og måske deltage, og måske selv vil i lag med fyren, det er der mange fyre der gerne vil

... Forvirret-pige
Den tanke har jeg også haft, og har fået en af mine venner (som er til mænd) til at 'checke' om der er en lille del af ham der er til mænd.

Det gør mig bare mega forvirret.

Tak for svaret.