Hvad tænker mænd...

Hvad tænker mænd... lille lise
Til jer mænd, der er utro: hvad tænker I, når I stikker den ind i en fremmed kvinde???

Spørgsmål. SDFT
Hvad forestiller du dig at mænd skulle tænke hvis det sker med en fremmed kvinde. ? Eller spurgt på en anden måde, hvorfor tror du mænd tænker anderledes når de er sammen med en fremmed kvinde. ?
Tror du kvinder tænker anderledes når de gør det med en fremmed mand. ?

Vi tænker ikke Kedelig mand
Vi koncentrerer os om nydelsen.

MÆND TÆNKER padborg1
ikke. Grunden til det er, at ifølge videnskaben kan mænd ikke tænke på 2 ting på en gang!!

totalt underlagt deres drifter? sine
er sg da uhyggeligt, hvis mænd ikke tænker - dvs. at den simpelthen står bom-stille?
Må være forfærdeligt i den grad at være underlagt sine drifter

Hvad tænker kvinder....... eyas
Til jer kvinder, der er utro: Hvad tænker I, når I er jeres mænd utro???

Ja, jeg havde en kone der var utro så jeg må lige vende spørgsmålet.

Jeg ville aldrig være min partner utro. Det mindste man kan gøre er at slå op, lade sig separere, skille, sige det inde det sker.

Hvor svært kan det være....???

Er mange virkelig sådan nogle ynkelige individer...hmmm.

Spørg jer selv.. naturmanden
Er det mon meningen fra naturens side at vi kun skal ha' en partner. Ser vi på naturen så bliver der jo - for de fleste arters vedkommende - parret til højre og venstre for at sikre artens overlevelse. Er monogami ikke bare en "opfindelse" og faktisk i strid med "naturens ældgamle love"???

godt svar lille lise
man kan i det mindste rydde op efter siug, før man begynder at rode rundt med en anden....enig

Jeg tror på din teori.. Marianne
..og har nedfældet dette før i andre sammehænge, og andre tråde her på Soldebatten.

Kvinder er ikke hverken mere eller mindre "utro" end mænd er..mændene er bare (undskyld udtrykket) mere naive i den retning, og har sværere ved at genemskue deres partners sidespring, det er der sikert mange grunde til...

Jeg tror heller ikke på at vi udskiller os så meget fra andre pattedyr, og er ikke fra naturens side monogame, det er noget som sivilisationen har fundet på...

Jeg er 50+ og vil ikke prale af at at været mine to ægtemænd helt tro, men det er nu aldrig blevet opdaget, mærkeligt nok..havde de samme ting fundet sted fra mine mænds side, så ville min kvindelige intuition have fældet dem.

Mænd tror fejlagtigt at det er et mandefænomen det med sidespring, og det er det IKKE !
Vh...

Kommer os til gode Marianne
Det kommer vist os kvinder til gode....i har ikke vores sidespring i tankerne, derfor slipper vi godt fra meget..

Så tak for jeres "tanke-begrænsning" *S*

Mandefænomen, nej Anonym
Det er det vel næppe, der skal jo trods alt to til.
gyffe

Utroskab kan altid opdages! Henrik
Både mænd og kvinder kan opdage en utro partner, fordi
du ikke kan vaske lugten væk under en bruser. Desuden
har jeg altid opdaget, når min eks. var mig utro.

Hendes holdning var den; Utroskab er ok, bare manden
bruger kondom.

HØR LIGE ENGANG!! padborg1
Der skal 2 (mindst) til sex, ikke sandt? Der må så være lige mange utro mænd som kvinder - med mindre alle kvinder - eller alle mænd er singler.
Har jeg ret? ( vi ser lige bort fra homosexuelle/lespiske sidespring)

Jeg har sq aldrig været utro... KBHfyren
Mod mine kærester, måske de har men det er jo ikke godt at vide,

Var i byen her for 3 uger siden og blev forført af en pige (24) er selv 23, og vi hyggede os rimelig meget med kysseri osv, og vupti så var vi i seng sammen, senere fandt jeg da ud af at hun havde både kæreste og børn, ups ups.. dårlig samvittighed fra min side, tror jeg nok.... men ok det var hendes valg og hendes liv... hørte fra hende dagen efter, og hun havde ikke fortrudt,

Men kvinder tror jeg sq er mere utro end mænd... ja undskyld det udsagn, men kvinder er mindst lige så liderlige som mænd er, kvinder har bare nemmere ved at få noget end mænd,

Så det rigtige spørgsmål skulle nok være ""til jer kvinder der er utro: hvad tænker i, når en fremmede mand stikker sit lange lem i jer??? """

jeg syntes godt nok at der går meget rødstrømpe i jer herinde engang i mellem, Hva lille lise har din kæreste været utro her i weekenden? siden du kommer med et så latterligt indlæg?

ja..det!! randy
gøres jeres job...ordentligt!!

du er bare FOR dum at læse anita
Hva lille lise har din kæreste været utro her i weekenden? siden du kommer med et så latterligt indlæg?

Julia Roberts tilllede samme spørgsmål lille lise
i en film om utroskab (Something to talk about) men fik ikke noget svar
Kunne godt tænke mig at brygge videre på det spørgsmål

Du kan da i det mindste KBHfyren
Komme med en begrundelse når du laver sådan en overskrift.... eller er det bare dig der er FOR dum..

man tænker anie
det samme som man plejer.."er jeg for tyk?"..kan han lide mit udertøj?..hvordan ser mine bryster op fra..altså hvis har er ovenpå..? man tænker:"ikke kig på min mave..please please".."Han er for tynd..altså!!"hvorfor kysser han ikke mere, dum!!"
OG IKKE ALLE MÆND HAR ET LANGE LEM!!!!!!! bare dette er lidt tykt..fordi de tynde slanger..pu´for pokkers!!!

Tænk engang.... KBHfyren
Jeg fatter overhovede ikke hvad du skriver Anie, så enten er det dig der formulerer dig utroligt dårligt, eller også er jeg FOR dum til at læse...

Go dag.

Så bryg dog videre.... SDFT
Du skriver "kunne godt tænke mig at brygge videre på det spørgsmål".
Jamen "lille lise" så gør det da. Bryg videre...........
Man kan da ikke bare sige at man gerne vil brygge videre og så ikke gøre det. Eller laver du et nyt indlæg hvori du brygger videre.
Du er forhåbentlig ikke så dum at du tror du allerede har brygget videre. ? Indtil videre har du ikke gjort andet end stille det samme spørgsmål som Julia Roberts.

Har du det bedre..... SDFT
Mænd tænker........bare ikke anderledes blot fordi de er sammen med en fremmed kvinde.
LÆS OG FORSTÅ. !!!

Men du har det vel bedre, du fik lov at komme med et surt opstød om mænd. FLOT, stor pige.

netop! lille lise
og der er SÅ mange forskellige svar, der skal læses.
Jeg blander mig senere.

hvad tænker kvinder mr.big
Til alle jer kvinder der er utro: hvad tænker i når i spreder ben for en fremmed mand, så han glide ind i jeres "mis"? er i meget bedre selv, gu er i ej, tværtimod, i er sgu værre.

tænk indad mr.big
Er i kvinder ikke det? Og hvad med de kvinder der bliver af de mænd der er utro, mon ikke også de selv er utro i det øjeblik de går med til det? og er i kvinder selv bedre hva? Gu er i ej, i er sgu så selvfede.

sikkert mr.big
Ja, ifølge videnskaben, men hvad med kvinder der er utro, hvad tænker de på?

rigtigt mr.big
Nej, vi har ikke jeres sidespring i tankerne, der for meget at holde styr på, men slipper i nu også godt fra så meget igen?

gør vi? mr.big
Gør vi nu også det? Det er da ligeså meget et kvindefænomen at være utro, det er jer kvinder der gerne Vil gøre det til et mandefænomen, fordi i selv mener at det kun er mænd der er utro, sådan at i har noget at brokke jer over, og tro mig, dengang min kæreste havde været mig utro, lurede jeg hende med det samme, i kvinder er sgu ikke altid lige gode til at skjule jeres "ugerninger", tro det eller ej. Det har bare noget at gøre med hvor god den enkelte er til at lyve, holde "pokerfjæset" på, og bare hvor kold vedkommende er, rent personligt.

enig mr.big
Jeg tænker præcis det samme, pigebarnet skulle have hørt bedre efter i dansktimerne.

hvad snakker du om? mr.big
Hvad fanden er det du prøver at sige pigebarn, lær dog at formulere dig, og hvad har det iøvrigt at gøre med det overordnede emne, det nonsens du lukker ud, det giver overhovedet ingen mening. prøv igen, og få en til at hjælpe dig, held og lykke.

tænker på randy
hvad manden tænker om det hele..altså vi tænker på, hvad mon fanden tænker han om mig..og spørger ikke..

Lidt latterligt KHN
indslag men okay. Jeg tror de fleste tænker "Sikken fed følelse" og når de er færdige "Shit, hvad skal jeg nu sige til konen". Men hvad siger du, når en fremmed stikker den ind?
Jeg kan fortælle dig, det er ikke alle mænd som er deres koner utro.....!!

Mænd tænker ikke.. Q´en
for der er ikke nok blod i kroppen til at holde begge hoveder koldt

Slap nu lige lidt af! trillle
Synes du ikke lige du skulle slappe lidt af? Måske er lille lises spørgsmål efter din mening noget værre lort... men så hold dig dog ude af debatten! Du behøver da ikke komme og spille "big" på den måde....... hun har ikke sagt det mindste om at kvinder er mere eller mindre utro end mænd.... eller om det er værre eller bedre.... hun stiller et simpelt spørgsmål som de der har lyst kan besvare..... og det har du jo ikke.... SÅ FUCK AF "mr.big" der er ingen der gider høre på dit brok!

Til lille lise: du må undskylde at jeg sådan kommer og blander mig... men jeg synes bare det er surt at en (efter min mening) udemærket tråd (eller enhver anden tråd for den sags skyld) bliver ødelagt af sådan en gang forsmået øregas ham "den store" lukker ud.....

Mange hilsner fra trillle.....

Jamen jamen KHN
Her har vi måske kæresten til opretteren af dette indlæg? Hvordan kan du vide noget om mænd, når du åben lyst kun er til kvinder?? Hvor vidste du fra, at når en mand med en ordenlig klippert i enden får rejsning, så besvimer han, da der ikke er blod nok i kroppen (griner). Ja, jeg kan kun tage dit svar fra den humoristiske side. Hvis man som mand møder en kvinde som er mande hader, ja, så er det sgu bedst at gå ned på sammen nivue og lade være med at tænke...uha uha, tænk hvis hun ændrede opfattelse.

Ja. KBHfyren
og for mig at se er der godt nok mange mandehadere herinde i dette forum, det er jo helt vildt, der må godt nok være nogele svin af mænd som har trådt på jer i tidernes morgen, uha da da, Lille Lise hvad tænker du så når en fremmede mand stikker den ind?

Griner KHN
Jeg tror aldrig hun har prøvet at få noget stukket ind.

LOL KBHfyren
Ja det er nok rigtigt :-)

Hehe KHN Q´en
Jeg elsker skam mænd, og kunne ikke drømme om at være intimt sammen med en mand. Det var skam ren humor med den sætning..... ;-)

Puha... KHN
Dejligt at se endnu kvinde med humor.....!! Lige før blodet forlod mit krop da jeg troede jeg så endnu en mandehader.
Forstår så ikke lige, hvorfor du skriver du elsker mænd, men vil ikke være intimt sammen med en mand? Tror du har trykket på de forkerte taster og ville kvinde, men det hører privatlivet til, så det holder jeg mig lige fra.

PINLING!!!! Q´en
Ups.. Ja det var en KÆMPE skrivefejl. Og ganske pinligt :-)

Hmmmm Q´en
Pinling?..Mente jo pinligt. Og jeg er den som er forsvundet inden mere pinligt sniger sig ind.

Griner KHN
Ja, jeg sidder lige og morer mig lidt. Men som jeg skrev....jeg var sikker på du havde tastet forkert. Jeg havde stadig så meget blod i hjernen, så jeg kunne se "noget passede ikke" (griner).

Synes eller lige KHN
det begyndte at blive sjovt.

Jajajajajaja :-) qen
Ja det køre godt. Og det er næsten ikke pinligt at jeg gør det flere gange.. Næsten ikke :-)

Har gennemlæst teksten overoven flere gange, just in case :-)

Jo jo...jo jo jo KHN
Indlægget her byder på noget humoristisk snak. Og heldigvis er det folk frit for at læse de ting man skriver....er det "næsten ikke pinligt" hvorfor så læse det mere end én gang. Men jeg har ikke tid....skal lige læse dit indlæg et par gange mere ;-))

fordi vi kan BrandBilen
Det er da fordi vi kan... ligesiden jeg startede med at kigge efter damer, så har det altid været nemmest at score hvis man havde en kæreste i forvejen... det er som om at kvinder tænder på mænd og ser dem som bedre end andre mænd hvis de er i et fast forhold.