Hvad tænker pigerne?

Hvad tænker pigerne? VHR
Vi lever i en verden med meget fokus på sex. Derfor kan det nogle gange være svært at være midt i tyverne og stadig være jomfru. Inderst inde vil jeg egentlig helst bare være ligeglad. Jeg har ikke fundet pigen i mit liv endnu, og hvad så? Hvorfor så ikke bare leve livet og vente? Hun skal jo nok dukke op.
Men nogle gange spørger jeg mig selv om, hvornår det sker. Jeg er hverken grim eller dum. Jeg dyrker masser af sport, og flere i min omgangskreds kommer med hentydninger til, om jeg ikke snart skal have en kæreste. Jeg har både drenge og pigevenner, men faktisk er der ingen af dem, som ved, at jeg er jomfru. Igen fordi det ikke er "normalt", når man er midt i tyverne. På den anden side, synes jeg faktisk heller ikke, at det kommer dem ved, om jeg er jomfru eller ej.
Jeg håber bare, at den pige jeg møder er ligeglad med, at jeg er uerfaren sexuelt.
Jeg synes, at det er svært at møde piger. Jeg går selvfølgelig i byen, for som alle andre fyre kan jeg da godt lide at se på piger. Men jeg har meget svært ved at tage initiativ over for en lækker pige på et diskotek. Jeg har hele tiden i baghovedet, at jeg er uerfaren sexuelt. På en måde frygter jeg faktisk, at jeg scorer hende, selv om jeg inderst inde gerne vil. En dans eller to kan det godt blive til, men jeg kan ikke rigtig komme videre derfra. Og hvis det endelig bliver til et kys, så skal jeg nok finde en måde at trække følehornene til mig på.
Det er det samme, hvis jeg møder en sød pige i dagligdagen. Jeg frygter virkelig at invitere hende ud. Jeg tænker, at vi selvfølgelig skal snakke om, hvornår vi sidst havde en kæreste. Hvad vil hun tænke, så jeg siger, at det har jeg aldrig haft.
Det kan godt være, at nogle vil synes, at det er latterligt, men det er virkelig et problem for mig. Hvad skal jeg gøre?

VHR.

Det kan godt være uerfaren fyr
at det bare er mig der har et deja-vue, men det forekommer at du har skrevet et lignende indlæg før, for ikke så forfærdelig længe siden?

Her måske f.eks. http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=28&posting=794604 ?

Som flere andre i tråden nævner - stol på dig selv, se dine gode sider, tænk ikke på, hvad pigerne vil tænke, tænk ikke på hvad der kan gå galt, tænk på hvad DU vil med DIT liv og lad dig ikke styre af andres fordomme. Jeg synes det er flot, at du kan skrive om dine tanker her, bare klø på..og hvis det så ikke går i første omgang, så rejs dig hurtigt igen og lad være med at spekulere for meget over det...

Du skal nok komme efter det, min ven, det er jeg allerede kommet (lidt ihvertfald).

How how cassiopaya
Nøjagtigt samme indlæg, havde du i ved midnat.

Har du ikke fået, nogen svar eller tager du pis på os.

Er du slet ikke en dreng, der er ked af at være jomfru.

Flere svar VHR
Det er sådan set bare for at få flere svar.

jeg tror han er reel nok uerfaren fyr
Men muligvis har han nok været bange for at han ikke ville få flere svar. Jeg har selv siddet i en situation meget lignende hans og man kan nemt ruminere sig selv med tanker om, at man vil have svar på ALT fra ALLE før man overhovedet tager næste skridt....

tænkte det nok :-) uerfaren fyr
og på den måde er det måske også fair nok måske. Og så alligevel - tænk hvis vi allesammen skulle skrive et nyt indlæg fordi det ikke længere var blandt de 10 nyeste? Så tror jeg hurtigt, der blev fyldt op her på SOLen.

det' ok en kvinde
Hej jomfru
Da jeg var i tyverne havde jeg venner, som endnu ikke havde været i seng med en kvinde. De havde de samme tanker som dig. Og nu midt i trediverne har de alle søde kærester i faste parforhold.
Jeg tænker, at det er ligemeget hvorvidt manden har erfaring, hvis forholdet udvikler sig fra dating til et sexuelt kæresteforhold. Min erfaring er, at hvert forhold er et nyt sexliv, for mine og hans lyster passer til vores fysik og kemi. Det har intet at gøre med tidligere kæresters fysik og lyster. De bedste sexuelle forhold jeg har haft har været med ærlig kommunikation om fantasier, grænser og erfaring. Vi har haft meget ud af at sige hvad vi kunne tænke os, for det er lidt svært at regne ud!!! Der er nogle generelle fysiske og forholdsvis sikre "hittere" udi tilfredsstillelse af hhv mænd og kvinder, men vær aldrig sikker alligevel.
Derfor synes jeg ikke, at det gør noget, at manden er uerfaren, hvis han altså er med på at gøre noget ved det!!!
Hvis både manden og kvinden derimod finder sammen en nat i byen og bare er ude efter hurtig sex, så synes jeg personligt, det ville være træls at score en uerfaren fyr. Det handler ikke om at lære hinanden at kende eller snakke sammen og få et fedt sexliv over tid. Det handler om hurtig tilfredstillelse.
Sådan er mine tanker som kvinde! God fornøjelse!

er svært at sige på forhånd icarus
jeg var selv jomfru til jeg blev 18. var vist den sidste i min omgangskreds til at komme over på den anden side.

var utrolig genert før og lidet ligesom dig turde jeg ikke tage initeativ, og viste en fyr interesse så var jeg ude af bagdøren ;)

jeg ventede på den eneste ene, endda et par gange.
men er uheldig i kærlighed og forelskelserne holder ikke, når de har fet det de vil skrider de igen.
så nu er jeg blevet kold og kynisk ;)

den fyr jeg har nu er 27 og har kun været sammen med 2 sexuelt, det synes jeg er flot.

jeg føler selv jeg har haft for mange (selv om mine jevnaldrende har haft de dobbelte).

men hvis du har udseendet med dig og er en smadder sød fyr skal du ikke tænke på hvad hun vil sige. få hende til at føle sig speciel, og at det kun er hende du har ventet på og haft lyst til så skal det nok gå.

pøj pøj

Et scoretrick... matsej4
Brug det som et score-trick...

"Hej jeg er jomfru, må jeg være din sex-elev?"

Ok, måske ikke så lige på og hårdt, men vær ærlig omkring det...

Jeg var engang sammen med en af mine venner... Hele aftenen havde han siddet og udbredt sig om at han havde været sammen med den og den, på den og den måde, der og der...

Så da vi havner i sengen, har jeg selvfølgelig nogen forventniger!!

Næste dag siger han så til mig "Du ved godt at jeg var jomfru ikke?"

Og nej - det vidste jeg ikke!! Havde jeg vidst det havde jeg gjort mig mere umage!! Så havde jeg kunnet vise ham hvor dejligt sex kan være - første gang... (Ikke fordi det var dårligt, men måske lidt overvældende for ham...)

Det har nu ikke påvirket vores venskab, og jeg har også fået sagt til ham, at jeg ville have gjort mig mere umage hvis jeg havde vidst det...

Men jeg synes at det er en fantastisk mulighed at få - at få lov til at være den første...

Mis

vi skal jo alle starte et sted fantasten
når du er lille skal du lære at kravle, derefter gå, stå løbe osv.

At du venter kan jo være det rigtige for dig, at vente er ingen skam til, sex kan være dejligt, hvis det er den rigtige og følelserne og det hele er i højsædet.

Der er ikke noget at være bange for, så nyd det når du kommer dertil og prøv, hvis det er muligt ikke at have for høje forventninger til hvad det er og til hvad du selv skal præstere...

Held og lykke til.

F.

Hej - jeg vil gerne høre mere Nynne
Hej.
Jeg er i gang med at researche på et TV-program og leder efter mænd, som ikke har så meget – eller slet ingen – erfaring med kvinder og sex, men som gerne vil skubbes lidt i gang på de områder. Hvis du synes det lyder spændende at få nogle nye erfaringer og gerne vil høre lidt nærmere eller stille spørgsmål, må du meget gerne ringe eller skrive til mig (Tlf: 30100161 / nydu@tv2.dk). Foreløbig vil jeg gerne bare bruge det til research, så du kan regne min fortrolighed.
Håber at høre fra dig.
Mvh. Nynne / TV 2