Hvad tror I han mener?

Hvad tror I han mener? Lykke 23 år
Hej, jeg håber at nogen kan hjælpe mig med at forstå denne dreng og hvad jeg bør gøre.
Det er en dreng i klassen som for ca 9 måneder siden var meget forelsket i mig. Han spurgte mig med ud, men jeg var på det tidspunkt ikke så interesseret fordi jeg så en anden. Det sidste halve året har jeg læst i udlandet, og da jeg kom tilbage nu i efteråret hadde han fået sig kæreste. De har vært sammen i ca 5 måneder. Jeg har snakket med han efter jeg kom tilbage, og jeg har nok fået lidt varme følelser for ham. Han siger det går godt med hans kæreste, men han kikker rigtig meget på mig og prøver altid at få øjekontakt. Hvis han kæreste kommer over til han får han et mærkelig udtryk i ansigtet og han trækker sig lidt væk fra hende, og kikker over til mig. Hvad kan dette bety? Laver han bare sjov med mig, eller kan han være interesseret? Har nogen råd til hvad jeg bør gøre, jeg er jo interesseret i ham, men bør jeg holde mig væk da han har dame? Håber nogen kan hjælpe mig, jeg er lidt forvirret - på forhånd tak!

Svar Anonym
Hej
Tænkte lidt på om dit crush på ham har noget at gøre med at han nu har en kæreste, hvilket gør ham lidt mere attraktiv?? Græsset er jo altid grønnere på den anden side..
Syntes personligt ikke du skal blande dig når de har nu været sammen i 5 md. Hvis han ville droppe sin kæreste for dig, ville han nok have gjort det for lang tid siden ikke.

Varme følelser Den anden
Han har sikkert stadig varme følelser for dig, men kunne ikke regne ud at du ville få de følelser for ham du fik. Hvorfor indså du ikke fra starten at det var ham og dig? Det er jo svært for ham nu, når det er dig der er i hans tanker.

Det er klart hvad han mener boning
Til gengæld ikke helt klart hvad du mener.

Er du helt på de rene med hvad det er du selv mener;)

Boning.
Som også har været ung, flere hundrede år siden.
Og som har læret meget af at lave fejl.

Hvordan kan man.. ..........
være interesseret i en, der hver dag ligger og hugger i en anden kvinde? Du må da være biseksuel. Måske har de lyst til en trekant.

Aviation Anonym
Tror lidt han har følelser for dig endu..
man mister jo aldrig helt 100% følelserne for en man har været varm på..

uenig cas
mig og min x kærste hade da hvad samme i 23 md ind til hun gik tilbag til en af hins tidlig x kærste

så er selt ikke enig med dig

Jo, måske.. Lykke 23 år
Det kan nok være at han bliver mere attraktiv nu som han har dame, men jeg har altid synes han var attraktiv... Det var bare at den gang han var interesseret, så hadde jeg lige begynt at se en anden. Det var meget svært for jeg syntes begge to var søde, men jeg gik for forkert person - det ved jeg nu. Jeg bør måske bare prøve at glemme han, men det kan jeg bare ikke lige nu. Jeg vil gerne fortælle ham at jeg har følelser for ham, men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det. Bør jeg sige noget?

Hvor svært kan det være Emma.
Du kan jo gøre hvad du synes, men mon ikke han ved lidt om hvad der er mellem jer, han vil jo gerne have øjenkontakt. I er som magneter der er adskilt ved tvang.

Joda Lykke 23 år
Det er rigtig - jeg kan gøre hvad jeg vil. Jeg synes bare det er meget interessant at få andres synspunkter på det, så tak for dit svar. Din sidste sætning kunne jeg desuden godt lige.