Hvad vil hun egentlig? Er forvirret

Hvad vil hun egentlig? Er forvirret Den helt komplet forvirrede
Jeg er en fyr på 29 der var sammen med en meget sød og humoristisk pige sidste år. Hun afviste mig og sagde at hun faktisk ikke anede hvorfor hun ikke ville have mig, men pt var hun kun parat til at være venner.

Jeg blev selvfølgelig skuffet og svarede hende ikke i flere måneder :-(
Men en dag tog jeg mig alligevel sammen (er når alt kommer til alt heller ikke så skidegod til at svare folk :-/) og skrev en lang mail til hende. Hun blev vildt glad og skrev en tilsvarende lang mail tilbage. Vi prøvede at mødes, men hun er en meget travl person og det er jeg også. Desuden fandt jeg en kæreste så jeg glemte mine aftaler med hende, hvilket jeg har det meget dårligt med. Hun er dog ikke typen der bærer nag.

Jeg slog op med min kæreste i sommer og vi mødtes men der var kun lidt flirten og ikke meget andet. Hun skrev en mail til mig nogle dage efter at vi havde mødtes, hvor hun skrev tak for en hyggelig aften og at hun var ked af, hvis jeg gik rundt med kærestesorg, men hun mente at man ikke skal give op med det samme og at det kunne være, at jeg fandt sammen med hende (min gmale kæreste) igen(uden at hun kendte noget til forholdet).

Det mystiske ved denne pige er - og det fascinerer mig lidt. Hun betror sig flygtigt til mig med ting, som jeg ved hun ikke fortæller allemulige. Vi kommunikerer fantastisk godt. Hun er rigtig meget sin egen, hun har meget karakter, men er stadig en kærlig person der har plads til mange mennesker. Altid glad og fuld af livskraft. En ener, vil mange nok synes.

Jeg har hele tiden ment, at hun var interesseret efter jeg sendte hende den lange mail et godt stykke tid efter hun var kommet med sit afslag.

Hun vil meget gerne mødes og svarer hurtigt på mine mails. Hun sms´er også (og dem er jeg endnu dårligere til at svare på - bare generelt). Men en ting jeg ikke forstår er, hun skriver tit at hun så vil ringe så vi kan finde ud af noget, men det sker aldrig. Hun ringer aldrig ! Aldrig. Jeg forstår det simpelthen ikke.

Jeg er nok ved at blive interesseret i hende igen, for hun er en spændende person. Men hendes signaler er modstridende synes jeg og har ikke lyst til at brænde fingrene igen, hvis det nu viser sig at jeg tager fejl.

Hvad vil denne pige og hvad skal jeg gøre? Skal jeg overhovedet gøre noget? På den ene side virker hun interesseret og meget på og lige pludselig er hun væk. Troede at piger var meget opsøgende når de var interesseret, men hende her kan jeg ikke rigtig greje.

Hvad mener I ?

Jeg tror det er meget nemt laddyladdy
uden at vide det ;0)

Du må selv gøre lidt for at vise lidt interesse, så hun tør gå videre. Tror jeg.

Det med at hun er meget på og lige pludselig væk kunne godt lyde som mig. Jeg har interessen i et stykke tid og hvis ikke der rigtig kommer nogen respons fra vedkommende, så gider jeg ikke gøre mere eller også så glemmer jeg det simpelthen :-/

Jeg tror det er dig der skal lidt mere på banen her hvis du vil noget. Kan godt forstå hvis du er bange for at få brændt fingrene igen, men omvendt synes hun måske det er ubehagligt at prøve at få noget tilbage som hun tidligere har afvist.
Jah, I don´t know. Inviter hende ud på nogle øl og tag den derfra :0)

og i øvrigt laddyladdy
er det jo aldrig særlig flatterende at blive glemt til fordel for en anden - det ville ikke sende de bedste signaler til mig, må jeg ærligt indrømme. Men sådan er vi jo forskellige, evryone´s got their own reasons :0)

Du skal sende flere signaler Emerep
du skal vist selv give hende nogle signaler om, at det er ok at hun nærmer sig. Hvis hun er blevet glemt og du ikke svarer på sms´er, så kan jeg godt forstå at hun forsinder engang i mellem

Du skal mere på banen selv Sidsel
og ikke vente på at finde ud af hvad hun måske - måske ikke vil

ja, vi er meget forskellige afventende m32
dertil kan jeg kun svare ja...hvis jeg er forelsket og pigen ikke svarer tilbaget, så gør det blot "hekseriet" endnu større for mig - forstået på den måde, at jeg føler mig forhekset i en ulykkelig forelskelse...en forelskelse, som jeg ikke kan komme ud af, og som blot vil ødelægge et tilfældigt forhold til en anden pige, hvor man bare "bliver kærester".

Det, at en pige glemmer mig, gør ikke, at jeg glemmer hende...hvis jeg er højforelsket i hende...

På samme måde har jeg en bizar oplevelse om en kvinde, som kontakter mig 1-2 gange om året stadig, selvom hun er gået tilbage til sin mand...og selvom det er over 5 år siden vi havde et kort forhold. Hun kan åbenbart stadig heller ikke glemme mig, selvom jeg når at glemme hende adskillige gange.

Ulykkelig forelskelse er noget forbandet lort - men hellere det end overfladiske "praktiske" købmandsforhold, hvor man ser mere på om man "passer sammen" end hjertet brænder for personen.

Just my point of view, ugh!

Jeg forstår ikke Nepal
at hvis hun virkelig vil have ham, hvorfor ringer hun så aldrig hvis hun siger hun vil ?? Dér står jeg af må jeg indrømme. Har kendt vanskelige kvinder, men den taktik kan jeg sgu ikke lure !! Der er vel ikke andet for end at han går direkte til sagen. Nu er JEG nysgerrig :-)