hvad ville du gøre

hvad ville du gøre mor....mor.....mor....
hvis du fandt ud af at dit barns legekammaret stjal fra dit barn? Denne møgunge er ikke velkom hjemme hos os mere er det forkert og hvad synes du jeg skulle gøre? Forældre til netop denne barn dækket over tingene og vil ikke indset at hendes barn stjæler.

Tjah Mesha2
Går de i samme skole,ville jeg straks indberette dette til lærerne/inspektøren og bede om en "forældredialog"/forældremøde,hvor dette emne blev bragt på bane.
Jeg ville kontakte barnets forældre (igen9 og bede om en dialog og at de gør en aktiv indsats i at forhindre dette.
Jeg ville tage en dyb snak med mit barn,forklare mit barn at jeg bliver vred på barnets vegne,og at legekammeraten derfor ikke er velkommen i jeres hjem længere.
Men jeg kan godt se det er en strid situation-selv oplevede jeg det som barn,og mine forældre gjorde ovennævnte. Det virkede!

Held og lykke, Mesha.

Jeg har talt med barnets forældre mor.....mor....mor....
men benægte det hård nakke nej det passer ik osv. Miss Sixties t-shirt er jo ikke ligesom alt det andet mærke. De prøver og aflevere os en ikke Miss Sixties t- shirt og deres barn har lånt det kun i en dag men nægte at aflevere nu.

Hvis ikke minmening
man vil høre, så må man føle.

Hvis der er nogle der stjæler fra mig eller mine børn, så er der kun en vej, anmeld det til politiet, men det kræver i kan bevise det.
Jeg tror ikke på at man kan snakke sig fra alt her i denne verden, der er et ordsporog som siger: EN GANG TYV, ALTID TYV og sådan er det.

Min mening

Fandeme nej do!! Inspektøren
Tror du da ikke, vi har andet at lave end holde møder om nogle tøsebørn, der låner hinandens tøj?

Vi sørger for at undervise Jeres unger, vi er ikke Jeres opdragelsespoliti. Det er da utroligt, hvor lidt forældre kan tage vare på selv!!!!

Legekameratens OPFØRSEL er dårlig Ursula
Jeg ville forklare dit barn, at legekameratens OPFØRSEL er forkert. Jeg ville sige til legekameratens forældre, at børnene først kan lege sammen igen, når legekameraten har lært at det er forkert at stjæle.
Jeg har da også prøvet at stjæle som barn. Hvis jeg ikke havde fået at vide at det er forkert og at folk blev kede af det, når man stjæler, så var jeg nok aldrig holdt op. Jeg synes det er synd for legekameraten, at forældrene ikke tager det alvorligt. Hvordan skal legekameraten så lære at det FORKERT?!

ja det er jo anonym
ikke en sjov situation at vaere i.Min søster og jeg havde en legekammerat,vi var ca ti aar den gang.Vi vidste at hun stjal,f.eks dukketøj og andet lehetøj fra os.Vi fortalte det aldrig til hendens mor,men hver gang hun havde vaeret paa besøg hos os sagde vi lige saa stille og roligt: Jane,tøm lige lommerne inden du gaar.Og det gjorde hun hver gang.Vi kunne godt lide hende og legede altid godt sammen,men hun havde blot et "lille problem".Senere ,hvorfor ved vi ikke,blkev hun sebdt paa et julemaerkehjem og vi saa hende aldrig mere.Gud ved hvad der er blevet af hende?

Det kunne jo tyde på...... hehehehehe
......at forældrene i bund og grund er lige så tyvagtige og bedrageriske som ungen. Det er sgu' svært ikke at se hvor ungen har det fra efter den forklaring.
Efter min mening skal du bare glemme den T-shirt og afbryde enhver forbindelse til denne familie som herefter (naturligvis) ikke længere er velkomne i dit hjem.

Hej Inspektør Mesha2
Nu skrev jeg mit indlæg før jeg fandt ud af at der er tale om en "lånesituation"..
Desuden har JEG ingen børn.

V.H. Mesha

Ikke skolens problem jetpost
det er da noget man må ordne privat

Der er jo ingen tvivl om jens261
At det er forældrernæs ansvar, så når de lukker af, så vil jeg gøre som dig, smid ungen ud.

SLUT

hej Blåøje
Bortset fra at du lige bør huske at mange ting ligger i opdragelsen og det netop er et barn vi taler om synes jeg du har handlet helt rigtig.

Tja studt
Jeg ville være ærgerlig og ked af det, hvis sådan en situation opstod, ikke på grund af t-shirten, men fordi, det er synd for alle parter, når et venskab trues af den slags episoder.
Jeg ville også kontakte forældrene, og jeg forstår ikke, hvordan de SÅ kategorisk kan afvise, det har fundet sted, men jeg ville være varsom med at bruge ord som "tyveri", og jeg ville ALDRIG lukke døren for veninden på grund af en sådan episode, som for mig at se lige så vel kan handle om, at den lånte t-shirt er blevet væk, og at pigen har benægtet alt af frygt for konsekvenserne. Det sidste har hun jo haft god grund til.
Jeg ville have talt med begge piger stille og roligt og forsøgt at få overblik over, hvad der helt nøjagtigt var sket, og om pigen med fuldt overlæg havde hugget blusen, eller om der var tale om en mere harmløs "forbrydelse".
Og så ville jeg lære mit barn, at alle - også veninder - kan gøre noget dumt, men at det ikke stempler dem for tid og evighed, og at et venskab i den sidste ende kan være sværere at undvære end en t-shirt.

Det er noget andet jetpost
Jeg ville måsle også informere klasselæreren, men der skulle ikke indkaldes til forældremøde. Hvis tyveriet foregår på skolen er det en helt anden sag, så skal de nok ind over..

Tage fat i ungen..... Løvemor
Hvis det ikke hjælper, så ville jeg gå til forældrene.

Det kan være at hun/han? lider af cleptomani?

Løvemor

Haloo!! Lærer Helene Carlsen
Hvad skal skolen blandes ind i det for????

Foregår tyveriet på skolen mellem eleverne i skoletiden, så JA.
Så er det en del af det pædagogiske læringsmiljø og vedkommer ALLE på skolen.

Er det noget i fritiden - mellem 2 legekammerater så NEJ.
Det må forældrene tage sig af.

Intet at stille op mor.....mor....mor....
moren til barnet tolere fordi hun lyve ligesom sit barn om tingene. Sørgeligt at nogle forældre som hende ikke kan og ikke vil sat grænse for den slags. Låne man noget man ikke vil aflevere eller prøver man at aflevere et kopi af den man har lånt så er det ikke ærlig og det mener jeg. Man skal aflevere det ting man har lånt sådan er det.