hvad ville i gøre

hvad ville i gøre pigendervildø
hej mennesker

skriver fordi jeg er tæt på at miste mig selv til døden(selvmord) min mor ligger på sofaen lige nu og sover så kan skrive det imens. elsker min familie er faktisk det eneste der holder mig tilbage.

jeg er 24 år har gået hjemme i 1,5 år pga jeg har en sygdom der er ret sjælden der hedder interstitiel cystit... har ondt i urinvejene 24 timer i døgnet... ingen smertestillende hjælper. kan ikk klare noget studie el noget pga smerterne derudover har jeg os ondt i skede kronisk så kan ikk ha sex.... har siddet hjemme så længe nu så har heller ingen venner... har lige fået et brev fra herlev sygehus om at jeg skal vente 5 mdr på at komme til en specialist. sagen er hvad skal jeg gøre kan ikk holde smerterne ud og kan først måske få hjælp om et halvt år men er ikke engang sikkert de kan gøre noget... kan jo intet liv få eller ha og er 24...hvad ville i gøre? græder dagligt føler jeg bare kan dø og at der ikk er grund eller styrke mere til at leve ... hjælp er bare så langt nede.. er jo ingen fremtid intet lys....hjælp

hej pige blakkie
Gå ind og væk dim mor fortæl hende hvordan du har det......
Det vil en mor tage meget seriøst få talt med din læge om hvordan du har det tag evt din mor med til lægen.
Hvis ikke du har fortalt nogen om hvordan du reelt har det er der jo ingen der kan hjælpe dig...... VEL [l]

Jeg tror, du har skrevet her før dulkis
- er det korrekt? Men det er længe siden. Har du virkelig stadig ikke fået hjælp???? Det jo horribelt!!! Du skal gå til din læge. Han kan presse på. Det kan ikke være meningen, man skal være selvmordstruet for at komme til en specialist og det ved han/hun godt. Se at komme derned på mandag. Selvfølgelig skal du ikke leve sådan her.

de ved det godt pigendervildø
min mor ved det godt hun aner ikke hvad hun skal gøre og min læge siger bare det kan han ikke gøre noget ved...

tænk for fan selvmorden
tænk på din mor og din familie,.

tænk på dín mor har givet dig et liv og elsker dig overalt på jorden,.
vil du virkelig ødelægge din mor ved at dø?
tænk på hvordan hun vil have det ?
hvad hvis alt går galt for hende og hun ikk kan klare det?
du ødelægger din mirs liv totalt ved at gøre det , og din familie.
om nogle år vil du sikkert have en mand og et dejligt liv når du har fået hjælp .
kæmp for at få hjælp.
din mor vil gå med en skyldfølelse resten af sir liv hvis du bare giver op.,

TÆNK PÅ DIN FAMILIE!!!

Søde pige anonym
du er for ung til at give op, kan godt følge dig at det er et helvede med frygtelige smerter. Når du har fået svar fra Herlev om 5 mdr. ventetid, så må du være berettiget til at søge privathospital, husk der er noget der hedder ventetidsgaranti. Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke.

ps. husk det er gratis for dig at blive hevist til privathospital

Giv ikke op En anden Anonym
Jeg gik selv med store tandsmerter hele sidste år. Intet hjalp, havde bare tandpine hele tiden og prøvede alt, men smerten ville ikke forsvinde. Tandlægerne kunne ikke finde årsagen til tandpinen. Piller hjalp ikke og jeg havde et meget dårligt liv, og fik da også tanken at det hele kunne være ligemeget. Men idag har jeg ingen smerter mere og har et godt liv, det vil også ske for dig. Du må igennem en svær tid, men jeg er sikker på at du nok skal klare det. Og du skal få en andens læge mening, for du skal da ikke gå rundt med smerter hele tiden.

SÅ SKIFTER DU LÆGE! trunte1970
Du må forlange af din mor, at hun hjælper dig i denne situation, ved at skifte læge med det samme, så du kan få en haste-henvisning!

Alternativ? Bare min mening
Sikke da en omgang. Stakkels dig. Men du gider nok ikke høre på medlidenhed.
Har du prøvet den alternative verden? Der skulle være nogle gurkemejepiller der skulle være effektive på smerter. Kender dem ikke selv, men gå ned i din lokale helsebutik. Fortæl dem din historie, de plejer at være rigtig søde til at undersøge ting (hurtigt) hvis ikke de selv ved noget. Ja, det koster penge, og der er ingen garantier. Men ventetiden er da ulidelig.
Og så skift læge som andre også siger.
Har du snakket med din læge om din mentale tilstand?

Held og lykke, puster lidt god vind din vej