Hvade skal jeg gøre med mit ægteskab

Hvade skal jeg gøre med mit ægteskab Kejser
Jeg er en kvinde på 55 år som har været gift i 30 år. Min mand vil skille her i sommerferie, men blev her alvel, som han siger vi har det godt sammen, men elsker mig ikke, men afskyde mig helle ikke.

Der er vel ikke noget du "skal" dulkis
Spørgsmålet er hvad du "vil". Hvad vil du gerne? Hvis der var "frit valg" fra alle hylder, hvordan ville du så gerne leve?

Skulle det være alene eller sammen med ham? Foretrækker du det sidste, så tænk over, hvad dit ægteskab helst skulle indeholde og beslut dig for for, hvad du vil gøre for at opnå det.

Og nok så vigtigt; elsker du din mand?

UD!! anonymshe
Hvad er det for en arrogant indstilling din mand har? Tag du og få smit ham ud og nyd livet. Han får det jo til at lyde som om, at du skal være taknemmelig over, at han bliver! Hvad bilder han sig ind, at spilde dit liv og tro, at du accepterer, at han ikke elsker dig? Han er jo ganske smart, at blive, så har han jo en "hausfrau" - som gør rent, vasker hans tøj og laver hans mad! Nej ved du hvad min ven, det fortjener du bedre- ud med ham og find dig en mand, som elsker dig og respekterer dig!

trolde33 trolde-33
Jamen kære....hvad vil du selv? Efter så mange år sammen er det jo ikke forelskelse vi snakker om mere, men kærlighed, tryghed, rutiner, vaner genkendelighed der skaber indoldet i forholdet. Mon ikke din mand er gået lidt i panik alderen... hvor det at kunne opleve at være forelsket igen minder ham om en svunden tid. Vi har ale brug for bekræftigelse i hverdagen... Måske du skal tænke over om jeres hverdag kunne være mere spændende? Hvad kan du gøre? Hvad kan han gøre? Snak med ham om det.. Hvorfor vil han skilles... hvad mangler han...hvad mangler du? Efter alle de år er der måske gået for meget rutine i den. Men det er aldrig for sent at gøre noget ved det...så længe man er ærlige overfor hinanden.

Som jeg ser det lala
så er der kun en løsning på det problem, nemlig at i bliver skilt hurtigst muligt.
Jeg ved godt at det gør pokkers ondt, og de mange år sammen hjælper jo ikke på smerten, men når han ligefrem melder ud at han ikke elsker dig, og heller ikke afskyr dig, og så oveni kun bliver fordi i jo har det godt sammen, så er det ægteskab allerede slut.
Husk på at du fortjener at blive elsket, og sagtens kan finde kærligheden igen.
Så skal du da ikke spilde dine følelser og dit liv på en mand der ikke værdsætter dig højt.
Igen som jeg ser det, så er det bedste at få bruddet overstået nu på en gang, end at trække smerten i langdrag ved at blive.

som jeg ser det dulkis
er det bare endnu en tråd der er oprettet af en anonym, som så bare skrider...

Det er sådanne indlæg jeg ærger mig over at have svaret på

hvordan har du det med det ? Anonym
Er du ensom i forholdet eller har du det godt nok ?

Kærligheden hænger altså ikke på træerne og er der venskab og respekt iblandt jer og omsorg... ?

Hvis du er ensom i forholdet, jamen da kan du vælge at flytte alene.

vh Anonym

Ydmygende Øboen
du taber din selvrespekt i det ægteskab og hvad er man så??

tak alle samme kejser
Der fik I mig til at tænke i andre banner.

Det kunne være at man skal snakke mere med ham om havde, vi skal gøre med det live vi har nu, kan det blev beder eller ikke.

ja, elsker mig mand kejser
ja, jeg elsker min mand.

men er det så om jeg kan live med en mand der ikke holder så meget af mig som jeg gøre, det er det stor spring.

når vi taler om de problemer vi har, for jeg bare at vide, at han er her, så vi skal bare tage en dage af gange, vi har det hele godt sammen, men når der er en ung dame der er som tre person som er 34 år, som han ikke vil havde noget med at gøre med uden at de arbejde samme sted.

Vi mænd er jo nogle jens261
dejlige skabninger, men når vi kommer nogle år ind i et ægteskab, så kan vi ikke finde ud af om vi stadig elsker madammen eller om det bare er dejligt at få vasket sit tøj, og få fyldt maven.
Jeg tror ikke på at din mand ikke elsker dig mere, han kan bare ikke finde ud af det, som jeg her har beskrevet.
Jeg tror det ville gøre underværker hvis du kunne forsvinde ( Proforma pakke din kuffert og rejse hjem til mor, det er jo nok noget besværligt )men det jeg mener med det her, er at han skal ligesom føle at du nu forsvinder ud af hans liv,for jeg er overbevist om at han ville efter nogle dage, finde ud af at han stadig elsker dig.
Det er jo med kvinder som med husdyr, vi kommer til at holde af skiddet.

God vind sammen, og i fremtiden.