Hvalp med navlebrok

Hvalp med navlebrok mnb
Jeg skal have en hvalp om 14 dage, der er to jeg kan vælge mellem. Den ene har lidt navlebrok, men hun siger, og jeg har også læst, at det meget sjældent betyder noget. Hvis jeg vælger den, sparer jeg 3000 kr. Men jeg kan jo også risikerer at den skal opereres. Er der nogen der ved om det er rigtigt det sjældent er alvorligt, og hvad sådan en operation koster? Det er en schæferhund.

kender ikke hunde-ejer
til navlebrok, men prisen og evt vejledning kan du jo ringe til forskellige dyrlæger og få dig guided igennem og få gode råd :o)
Tror du kommer længst med at få svar fra en dyrlæge eller 2 :o)
Held og lykke med din nye hund :o)

ruhåret hønsehundehvalp... mig selv
Da vi for snart 3 år siden var ud og få hundehvalp. Var der også en hvalp med navlebrok tilbage og en uden. Vi valgte den uden. Og fik efterfølgende af vide af vores dyrlæge at det var et meget klogt valg. Da der oftest skal gøres noget ved hunde der har navlebrok.

Find dig en Schæferhunden
anden opdrætter,da en opdrætter med respekt for sig selv,og ikke mindst for de hunde opdrætteren sælger,ikke giver den slags salgstaler.
En opdrætter med respekt ville forære en sådan hund væk gratis,til dem som evt ville overtage problemet.
Hvad fanden er meningen,at sige at det sjældent betyder noget,for hvis det var tilfældet ville der vel ikke være afslag i prisen.
Er der stamtavle på den hund,og i så fald fra hvilken kennel klub?

svar anonym
Min schæfer havde også navlebrok som hvalp. Jeg købte hende alligevel, da der på kontrakten var lavet en klausul der sagde, at hvis hun skulle opereres blev det for opdrætters regning.
Jeg mener at det er et krav, at opdrætter skal betale, hvis hunden har en medfødt fejl og skal opereres inden for et år. Ellers kan man aflevere hunden tilbage til opdrætter og få pengene tilbage, eller en ny hvalp. Men det er jo en trist løsning.

Heldigvis udviklede min hunds navlebrok sig ikke, og gik i sig selv.

Tag det roligt Klaus GB.
Navlebrok er meget normalt hos hvalpe, og det er sandt at det ofte forsvinder, eller simpelthen bare ikke bliver alvorligt nok til operation, og faktisk ikke betyder noget. Hvis du læser om det på nettet vil du også se, at en hund alligevel får en stamtavle, selv om den har navlebrok og at man altså godt må bruge den til avl.

Tror du tænker på andet brok, end navlebrok, det kan nemlig blive alvorligt, og hvis det var så alvorligt som du skriver, ville der godt nok være mange hvalpe der ikke kunne sælges.

Man forærrer cv2002
ikke hunde/dyr væk! At give en nedslag i prisen er ok. Hvis der på kontrakten står hvorfor og at man som køber har talt med forskellige dyrlæger. Er det ønskehunden, skal man lige undersøge sagen og derefter træffe sit valg.

Som flere skrev kan det gå i sig selv og hvis sælger også tilbyder at betale for evt. operation skal man da ikke lade sig skræmme af den grund. Man betaler så selvfølgelig fuld pris for hunden, hvis den forblver rask.