Hvem bestemmer i Vollsmose??

Hvem bestemmer i Vollsmose?? 3900 Nuuk
http://www.information.dk/166269

Det virker som om at danske myndigheder er ved at miste kontrol med flere af jeres boligområder

http://sermitsiaq.gl/udland/article41677.ece

De samme Tarzan 999
som bestemmer i alle andre ghettoer,var lige på besøg hos en kammerat der er flyttet ind i en betonklods i en ganske lille provinsby,stillede min bike på en videoovervåget parkeringsplads og gik op og besøgte vennen,i løbet af 45 minutter var der parkeret indvandre biler på hver side og foran biken,i tilfælde af at skulle være kørt derfra på det tidspunkt,er jeg af min fulde overbevisning at den bil der blev parkeret,på en måde så jeg ikke kunne komme ud derfra ene og alene havde det formål at provokere intet andet,det ville have resulteret i at skulle bede dem flytte dem og hvem går lige ned og siger det til 12 indvandrere som holder siesta en efterårsdag,jeg gør ikke det har jeg mit liv for kært til.

Fik at vide der er 80-90% af befolkningen der er af andre oprindelseland end lige dansk,sagde til vennen,her får du problemmer bare vent og se,han synes det en fed lejlighed,jaja sagde jeg bare det synes du ikke den dag din bil er blevet rippet for alt og kun skroget står tilbage.

Nå efterhånden som timerne forsvandt pøblen fra min bike og jeg gik ned og startede svinet,da jeg kørte derfra kom der en bil direkte imod mig og åbnede døren,jeg passerede ud af ghettoen via nogle smalle cykelveje.[:)]

Det er ikke kun manden1
Vollsmose, men hele Danmark, det er muslimer der bestemmer i Danmark, på vores skoler og i børnehaver er det næsten forbudt i hele landet at give danske børn svinekød med på maden, fordi der er muslimer, der går der, danske børn bliver moppet, fordi de spiser under ramadanen, uden at der gribes ind og hvis, dansker eller politi gør noget, er det racisme og brud på EU lovgivningen, næ vi må nok se at der vil komme flere til og at de opfylder koranen, ved at sprede sig til alle 4 Verdenshjørner, for til sidt at forene sig i et folk, om nødvendig, ved magt.

Stem DF Anonym
er mit råd[;)]

aldrig i livet Tarzan 999
de vil forbyde os motorcyklister i at samles i klubber under betegnelsen det er bander,min stemme får de aldrig det ville da være at skyde sig selv i foden.

YES YES YES det er sådan sendjano
Man skal tolke koranen, og sådan var det også med biblen, men den store forskel, er jo nok at blblen siger at det skal ske uden vold, hvor koranen siger om nødvendig med magt. VH S
Har tit tænkt, hvordan får de tid til at rende rundt i gaderne hele tiden, det være sig i DK eller andre stedder i verden og råbe op om at alle er i mod dem. Der er sku da ikke nogen arbejdsgiver der kan være tjent med at ha dem ansat, og de kan da heller ikke ha en forretning på den måde, så er den lukket og så er den åben, (kommer i morgen, MÅSKE) Tænk på alle de mandetimer der forsvinder ud i den blå luft, for ikke at snakke om alle de timer man bruger på at bede. ??????????????? VH S

hvad med os der Tarzan 999
ingen relion har,er ikke troende,ikke medlem af folkekirken,uhmm kan jeg bare selv lave mine egene love så på skrift og leve efter dem [:)]

Hjemsendelse DF er gåt
bør iværksættes så hurtigt som muligt.

DF er vanvid Eva Blom
og pølsedanskere uden mål og med og som vil føre DK ud i diktatur.

Lyder ikke rart 3900 Nuuk
De almindelige familier i området (både dem med og de få uden muslimsk baggrund)må da være godt træt af de tosser der ødelægger boligområdet.

Jeg stemmer af gode grunde ikke DF 3900 Nuuk
Men jeg har da lidt svært ved at se hvorfor du finder det nødvendigt at hysterisk kalde dem for mennesker der vil erstatte demokrati med diktatur.

Beboerdemokratiet bestemmer Eva Bruun
I mange andre betonbyggerier kan beboerdemokratiets medlemmer sagtens få alle til, at opføre sig ordentligt.

Er beboerdemokratiet sammensat af pølsegnaskende DFere, så kan ingenting fungere.

Dine usympatiske fordomme 3900 Nuuk
overfor ikke-muslimer i de store almennyttige boligområder må du egentligt gerne holde for dig selv. Men du har vist grundlæggende misforstået udviklingen hvis du tror at det er en eller anden beboerbestyrelse der bestemmer udviklingen.

Og det er ikke kun et dansk problem

http://www.berlingske.dk/article/20051209/dineord/112090613/

mobning professionel
Hvorfor ønsker du ikke, at høre andres synspunkter ?

Beboerdemokratiet kan da tage sig sammen pølsegnasker.

Mobning og hadske fordomme 3900 Nuuk
Det her udtryk er mobning og hadske fordomme

"beboerdemokratiet sammensat af pølsegnaskende DFere, så kan ingenting fungere"

Men du mener altså at det er et "synspunkt" der giver mening i den her debat??

http://www.information.dk/166269

DF, man kan sige manden1
Hvad man vil om dem,nu er jeg heldigvis så gammel, at jeg var med da de begyndte rigtig at komme til landet i 1960serne.
Dengang var det gæstearbejder, men aftalen var at når der ikke var brug for dem mere, skulle de så tilbage, men det kom de ikke.
I 1969, så jeg hvordan disse folk virkelig er, en gruppe gæstearbejder på ca 50-60 stk, gik amok udenfor Dengang Bispebjerg bio ( er der ikke mere ) de overfaldt alt der kom ud fra biografen, de brugte kæder og jernstænger, så 3 mand stå og sparke en Dansker i hovedet.
Da Mogens Glistrup kom til, advarede han os mod dette folk og alt det Glistrup sagde dengang er gået i opfyldelse, men ingen troede på ham.
Så med hensyn til Pia fra DF. hun vil bare havde at dem som ikke kan begå sig i det danske samfund og leve under danske regler, skal hjem, at hvad alle dansker nok kan holde med hende i, men folk er bange for at sige deres mening.
Problemet er bare at de fleste partier og domstole elsker dette folk, for hvor tit er en udlændning ikke blevet udvist og så er dommen blevet ændret, fordi han har jo ikke noget familie i det land han kom fra, da hele hans familie er her i Danmark, jamen jamen, så må de jo så bare udvises med ham.
Men vi må nok se sandheden, at der om 20-30 år fra nu, vil ske en ændring, til at danmark bliver muslimsk og at vi alle skal overholde ramadanen og vores kvinder skal gå tildækket og at vi alle skal ligge med R.... i vejret og bede.

Hytter sine egne info til debatten
http://www.berlingske.dk/article/20080921/kommentarer/709210039/

Måske vi også skulle "hytte vore egne"?[;)]

De falafelgnaskende Anonym
er der åbenbart ikke noget vrøvl med?[;)]
Men de har jo heller ikke beboer "demokrati", nok snarere imam-diktatur[;)]

Diktatorisk leder Eva Bruun
Topstyring er diktatur . Og sådan vil DF også styre landet.

Demokrati kan ikke topstyres, selvom VKO har prøvet, at topstyre.

De rige hentede dem Eva Bruun
Så de kunne knokle penge sammen til de rige. Da krisen begyndte at kradse tog de rige penge og værdier og lever stadig fedt på de penge.

De nye danskere havde ikke til en returbillet fordi de var blevet aflønnet med næsten ingenting. Kun til dagen og vejen. De rige løb fra ansvaret og skatteyderne måtte forsørge de riges ofre.

Professionel = Eva Bruun Nok er nok
Synes nok man genkendte den velkendte hadske stil.

hjemsendelse ? Tarzan 999
er hjemme do,hallo

På din side sendjano
Men påpejer bare at fanatisme er noget lort. VH S

Søg hjælp professionel
Paranoia og fejltolkninger præger dine indlæg.