hvem er svinet !

hvem er svinet ! iampersson
Her til morgen så jeg et rådyr, kørt over, tilsyneladende ramt i bagkroppen men kørt over ryggen. Dyret var efterladt på vejen og var med sikkerhed ikke død med det samme.
Hvem er det dumme svin som ikke hjælper et dyr der er kørt over men lader det ligge og pines til en grufuld/langsom død. Jeg har desværre set det adskillige gange før, at man blot kører videre efter at have påkørt et sagesløst dyr.
Det mindste man kan gøre er da at ringe til Falck og bede dem om hjælp, det koster ikke noget.
Er det fordi de ikke tør se på lidelse ? er det rent og skær sløseri ? er det fordi de er kolde og kyniske ?

jeg har det sån djdaddy
bare jeg ser en kat ligge på vejen stopper jeg hele trafikken og får den ind til siden. jeg har da så selv ramt en kat snøft da den så ikke lå på vejen brugte jeg flere timer på at se om jeg kunne finde den kunne jo være den lå og led et sted.

jah det sker jo iampersson
desværre ind imellem at man kommer til at påkøre et dyr. Det mindste man kan gøre er at stoppe og checke at dyret er dødt eller skal aflives.

Ligesom hvis du rammer en fodgænger Anonym
så sørg altid for at staklen er helt død inden du køre videre

rigtig godt indlæg så sørgeligt
mere focus på de stakkels dyr der dagligt blir lemlæstet og dør under stærke lidelser.Man bør gøre alt for at hjælpe disse dyr Falck tlf nr hvis man påkører et dyr 70102030 det er nemt og vi bør kunne huske det i hovedet.