Hvem har de her to trådt over tæerne?

Hvem har de her to trådt over tæerne? Church of Free Speech Chris...
http://images-eu.amazon.com/images/P/3831006539.03.LZZZZZZZ.jpg

Er kristendommen ikke kærlighedens religion snarere end en forbudsreligion á la islam?
Hvis de to herrer mener at de finder behag i hinandens selskab så lad dem dog. Alternativet er at de lever et trist liv som ungkarle. Det har næppe nogensinde været herrens og menneskesønnens ønske at stigmatisere nogle før de har fået en chance?

du har ret :) sveland
ondskaben findes hos dem, der ligger grænser for kærligheden.
alle der elsker hinanden skal have lov, til at have lov til at have hinanden. til de finder nogle nye, at holde af.
vi udvikler os tros alt, med tiden. så derfor skal man ikke bindes for evigt.

så ud med ægteskaberne, ind med det frie menneske.
selvføgeligt, syndes jeg det er smukt, at nogle holder sammen hele livet. men det skal være af fri, vilje, de gør dette, ikke af tvang:)

ha det rart alle sammen:)

Problemet med Alle Religioner......................... jalmar
................er, at de Religiøse lærer og lærebøger, samt Bibler er skrevet af mennesker, og nogle af disse mennesker, har lidt af en Inderlig lede og forskrækkelse over deres egne seksuelle lyster!

Samtidig står der jo i Bibelen, "Gå ud og Mangfoldiggør jer", hvilket man jo kan sige er lettere umuligt for disse personer.

Jeg personlig tror, at mange mænd og kvinder før i tiden, og nogle steder stadig, der har følt disse i forholdet til samfundet unaturlige lyster, har vendt sig mod det religiøse for at finde en forklaring på - Hvorfor!

Som mange Kirkesamfund heri blandt Den Katolske kirke og Jehovas Vidner - har måttet sande, er disse lyster næsten umulige at tøjle, med enorme Tragiske følger for alle Parter.

Efter hvad jeg har læst, er den Katolske Kirke dog heldigvis kommet så langt, at den har Indrømmet problemet, og derfor oprettet en Klinik hvor disse mennesker kan henvende sig ”anonymt”, og blive "behandlet"?
Personligt tror jeg dog ikke på at man kan behandle disse følelser væk, men man kan muligvis lære at tøjle dem, dette skal jeg ikke kunne udtale mig om.


Med venlig hilsen

jalmar